Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με download accelerator plus

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Κατέβασα και εγκατέστησα το download accelerator plus. Δε με ενθουσίασε και είπα να το κάνω απεγκατάσταση. Το έκανα κι αυτό. Τώρα όμως όταν πάω να κάνω κάτι download μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει DAP initialization error και λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το download accelerator plus. Και ποιος του είπε ότι θέλω να το ανοίξει; Αφού το έχω σβήσει. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα εκτός αν ξαναπεράσω το DAP. Τη βοήθειά σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω. (Άνοιξα και το regcleaner μην είχε αφήσει τίποτα μέσα, αλλά δεν έχει.)

Δημοσ.
Τώρα όμως όταν πάω να κάνω κάτι download μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει DAP initialization error και λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το download accelerator plus.

Το απεγκατέστησες μεν, αλλα στο pc έχει μείνει ακόμα ο dap σαν default download manager. Οπότε όταν πας να κατεβάσεις κάτι, δεν τον βρίσκει, και γι αυτό σου πετάει αυτό το σφάλμα.

Δοκίμασε να αλλάξεις τον default download manager, δοκίμασε να βάλεις κανένα flashget επάνω και ρύθμισε το να τα κατεβάζει αυτό αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...