AKOYLINI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι τo οποιο εμενα προσωπικά με έχει κάνει να σηκώσω τα χερια ψιλά. λοιπόν πήρα ένα domain,έβαλα τα DNS και όταν πήγα στο pc της δουλειάς μου την άλλη μέρα συγκεκριμένα χτες είδα ότι έχει ενεργοποιηθεί τo domain ,έκανα και ping στο domain και είδα πάλι όλα ok. Δεν συμβαίνει όμως τo ίδιο και στο pc του σπιτιού μου,όταν πατήσω τo domain από τον browser μου δεν τo βλέπω ενεργοποιημένο καθώς και αν κάνω ping στο domain μου βγάζει errors,τo ίδιο δοκίμασα και πάλι στο pc της δουλειάς σήμερα και όλα δούλευαν ,όχι όμως και από τo pc του σπιτιού που δοκίμασα πριν από λίγο. τι λέτε να μην προτιμάει τo pc μου το συγκεκριμένο domain!!!!!!
mandipl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 exeis diaforetiko isp sta 2 pc? an nai dont worry
AKOYLINI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 exeis diaforetiko isp sta 2 pc? an nai dont worry nai diaforetiko exo
or1onas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Xreiazontai 1-2 meres mexri oi allages na enhmerw8oun se olous tous dns servers, opote mhn anhsyxeis.
AKOYLINI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Xreiazontai 1-2 meres mexri oi allages na enhmerw8oun se olous tous dns servers, opote mhn anhsyxeis. καποτε ενας φιλος που ειχε το ιδιο προβλημα του ειχαν πει και σκαλισε κατι στα windows και ολα οκ,ελα ντε που δεν θυματε ο σκουφης τι πειραξε!!!!
AKOYLINI Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 τελικα βρεθικε αυτο που σας ελεγα με ενα αρχειο τον windows δειτε εδω (2) Map IP Addresses http://www.mediacollege.com/computer/network/dns.html βαζεις την ip του domain και το domain στο αρχειο hosts που βρισκετε C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts και ετοιμος.
mandipl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 den katalava ti akrivos kanei ayto to prama kai poio akrivos provlima linei .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.