Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για Bandwidth Monitoring..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποια εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω 'που' πάει το bandwidth της DSL σύνδεσης μου..

Ποιες εφαρμογες κ ποιοι χρήστες του δικτύου (SBS 2003 με domain) το χρησιμοποιούν κ πόσο...

Έχετε να μου προτείνετε κάτι?

Δημοσ.

Tα προγράμματα αυτα μπορούν και βλέπουν ποιος χρησιμοποιεί πόσο bandwidth ακόμα και αν υπάρχει router δηλαδή??? Στη δική μου περίπτωση το router είναι ενα zyxel, το οποιο προωθεί τα πάντα στον firewall (linux).

Υπάρχει ενα 2003 server που ειναι ο Domain Controler (active directory, DHCP, Exchange server etc) και μέσω αυτού "καποια" pc βγαίνουν προς το ίντερνετ... Γίνεται κάτι?

Δημοσ.

den eimai sigouros an 8a doulepsei meso tou router ka8os auta ta programata einai sxediasmena na douleuoun panw sto distributor tou bandwith diladi sto mixanima pou dexete tin sindesi kai apo kei tin mirazoun..to kalitero pou exeis na kaneis einai na to sto server 2003 kai na deis an 8a doulepsei ekei...

Δημοσ.

polaki αν server είναι το pc τότε με το netpeeker μπορείς να ελέγξεις το bandwidth και πώς μοιράζεται στα άλλα pc του δικτύου. Αν χρησιμοποιείς το router κι όχι κεντρικό pc τότε δεν μπορείς.

Δημοσ.

Και η δικιά μου περίπτωση σαν του polaki είναι, σε SBS2003 με domain με το Zyxel router πάνω στο switch..

Γινεται να βλέπω ποια Ips ή χρήστες του δικτύου παίρνουν και πόσο?

Το ξέρω πως είναι δύσκολο γιατι μπερδέυεται με το bandwidth του LAN...

Δημοσ.

re paidia epeidh mperdeytika kano mia aplh erothsh

exo ston ypologisth mou to router kai mpaino kanonika net!!! o aderfos mou syndeei kai aytos ena kalodio pano sto router kai exei kai aytos net!!

pos mporo na elenkso to bandwith pou troei to pc tou brother kai na tou oriso ego poso na pernei, na mhn ksefebgei poly kai me gonatizei emena?

Δημοσ.

Αυτό ρωτάμε κι εμείς φίλε Paralizer, αλλά κανένα από τα προγράμματα που δοκίμασα δεν μου δείχνει καμία πληροφορία για το bandwidth της DSL που χρησιμοποιεί το LAN (domain) :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...