Georgema Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Φίλοι μου έχω την εξής ερώτηση: Αφού τελικά κατάφερα να κάνω το HTPC μου να δουλέψει λέω να κάνω και καμμιά ταινία ειδικά κιν. σχέδια σε DIVX ή H264. Θέλω λοιπόν προτάσεις γιά τα παρακάτω: 1. Μπορεί να γίνει scaling της εικόινας όπως κάνουν τα ffdshow κλπ? 2. Ποιό format είναι κάλυτερο? DIVX ή H264 γιά συμπίεση? 3. Υπάρχει κανάς απλό και καλό πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη συμπίεση γιά να μη μπλέκουμε με πολλά και πολυπλοκα? Απλά να σου δίενι τις βασικές ρυθμίσεις και να γίνεται με single click αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ όσους ασχολήθούν.
dazzlestef Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το divx 5.2. τα εχω δοκιμασει ολα. κατεβασε το DVD TO AVI AC3 RIPPER απο εδω, http://www.222dvd.com/index.htm Ειναι το μονο που κανει "divx" ταινια με 5 καναλια ηχου. και καλα χριστουγενα σε ολους!!!!!!!!!
VasKag Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 φιλε dazzlestef, κανε edit το ποστ σου. υπαρχουν και τα pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.