vasgelo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Στην δουλειά μου έχω δύο υπολογιστές με Windows Xp τους οποίους θέλω να δικτυώσω όμως για να γίνει η δικτύωση πρέπει να εκτελέσω στον ένα το ανάλογο πρόγραμμα αλλά πρέπει να έχω δικαίωμα ως root όμως έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης και μπαίνω μόνο σαν Guest.Τι μπορεί να γίνει τώρα;
yannis27gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Exeis kodiko os xrhsths, sosta? An isxyei auto tote bes se safe mode os administrator kai bgale ton kodiko tou xrhsth.
Minotavrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Bres kai katevase to BOOT CD DigiWiz - miniPE.v2k5.06.06-XT Exei ta panta kai symferei esena se endiaferei to Winternals ERD Commander to opoio spaei ta panta ... Enjoy
MindControl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Min Orkizese oti spaei ta panta... MindControl
vasgelo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Exeis kodiko os xrhsths' date=' sosta? An isxyei auto tote bes se safe mode os administrator kai bgale ton kodiko tou xrhsth.[/quote'] Δεν έγινε τίποτα για να γίνω πιο σαφής όταν ανοίγεις τα XP εμφανίζονται δύο εικονιδιάκια το ένα είναι του χρήστη ( ζητάει κωδικό πρόσβασης) και το άλλο του Guest ( με περιορισμούς στην χρήση κάποιων βασικών προγραμμάτων) εγώ αυτόν τον αναθεματισμένο κωδικό ξέχασα και ούτε επαναφορά του PC π.χ. δεν μπορώ να κάνω το φελέκι μου.
random Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 reset win admin pass (floppy 1 mb, cd 3 mb) http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=61873 http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html αλλιως.. θα πας σε ενα pc που εχει προσβαση dsl, και θα κατεβασεις απο "κάπου" -δεν ειδα, δεν ακουσα, google it - ενα απο τα bootable cd γεματα εργαλεια, και μεταξύ άλλων εχουν και τη διαγραφή win passwords: BOOT CD DigiWiz - miniPE.v2k5.06.06-XT (400-600 mb) Hiren's boot cd (διαφορες εκδοσεις 40-50 mb) Winternals ERD Commander (70-90 mb) διαβασε και τις οδηγιες, warnings. αν εχεις ntfs encrypted files, θα τα χάσεις.
or1onas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2005 Δεν έγινε τίποτα για να γίνω πιο σαφής όταν ανοίγεις τα XP εμφανίζονται δύο εικονιδιάκια το ένα είναι του χρήστη ( ζητάει κωδικό πρόσβασης) και το άλλο του Guest ( με περιορισμούς στην χρήση κάποιων βασικών προγραμμάτων) εγώ αυτόν τον αναθεματισμένο κωδικό ξέχασα και ούτε επαναφορά του PC π.χ. δεν μπορώ να κάνω το φελέκι μου. Afou exeis problhma me to password enos aplou user kai oxi tou administrator, bootare to pc k pata to F8 gia na mpeis se safe mode. Ekei 8a kaneis logon me to account tou administrator kai 8a mporeseis na kaneis etsi reset to password tou user pou exeis xexasei. De xreiazesai oute to digiwiz oute to erd commander....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.