Προς το περιεχόμενο

Ανασκοπηση 2005

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na to paw allou to thema?

Kati pou rwtisa kai ton epote...re mages,eseis perimenete kati to prosexes kinhmatografiko mellon?Kati me to hype enos SW,enos LOTR,enos Batman,enos Matrix/x-men/Spiderman ktl.? Exei adeiasei o orizontas mou fenetai?aNTE KATI dAvINCI,kati X-3,kati Superman alla kai pali auta travane se kana 6 mino.Gia kana 2-3mino exoume tipota?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θεο-Μπαμπης ποτε ερχεται Ελλαδα το hawls moving castle ? ( ειναι να ερθει βασικα ?)

Ηρθε και εφυγε. Στο αθηνοραμα βλεπω να το

παιζει ακομη μονο το:

ΔΗΜ. ΚΙΝ. ΡΕΞ

Αγ. Δημητρίου 5, Δραπετσώνα, 2104626484.

Πεμ. - Τετ.: 18.00

Δημοσ.
Θει[/b']ο-Μπαμπης ποτε ερχεται Ελλαδα το hawls moving castle ? ( ειναι να ερθει βασικα ?)

Κούκλα μου,εσύ -φτωχούλι,κλαψ- δεν έχεις θείο στην Αμερική; :wink:

Δημοσ.

Θειος απο Αμερικη ?

Τ'ειν'τουτο ? Τρωγεται ? ( οχι δεν αναφερομαι στον ΘεΙο-Μπαμπη) .

na to paw allou to thema?

Kati pou rwtisa kai ton epote...re mages,eseis perimenete kati to prosexes kinhmatografiko mellon?Kati me to hype enos SW,enos LOTR,enos Batman,enos Matrix/x-men/Spiderman ktl.? Exei adeiasei o orizontas mou fenetai?aNTE KATI dAvINCI,kati X-3,kati Superman alla kai pali auta travane se kana 6 mino.Gia kana 2-3mino exoume tipota?

Καιζερ , παλια μου τεχνη κοσκινο η αλλαγη θεματος :P

Και βεβαια πανε το οπου θες .

Ξερεις οτι προβλημα δεν υπαρχει - αλλα ουτε κι'απαντησεις εφοσον το ρωτησες εδω .

Δημοσ.

O "Θείος" είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που δηλώνει τις άκρες.Είναι κάτι σαν το φλυτζάνι,μέσα στο οποίο βάζανε το ουϊσκυ,την εποχή της ποτοαπαγόρευσης....

Δημοσ.
O "Θείος" είναι ένα ανύπαρκτο πρόσωπο που δηλώνει τις άκρες.Είναι κάτι σαν το φλυτζάνι,μέσα στο οποίο βάζανε το ουϊσκυ,την εποχή της ποτοαπαγόρευσης....

Ωραία παρομοίωση... :-D

Δημοσ.
Παιδιά τι να λέμε τώρα. Είδα το Untergang πρόσφατα και πραγματικά τρελάθηκα. Προσωπική γνώμη: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. Πραγματικά δε θυμάμαι να έχω δει ταινία με το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τόσο καλή. Θα μου πείτε ίσως λέω υπερβολές αλλά πραγματικά ξετρελάθηκα. Αυτό ο γερμανικός κινηματογράφος πραγματικά δίνει ρέστα.

Θυμάμαι ένας γερμανός που είχα γνωρίσει και συζητούσαμε μου είπε ότι οι γερμανοί θεωρούν ότι ο κινηματογράφος τους περνάει περίοδο ααναγέννησης.

πολύ ωραίες οι σκηνές του πολέμου στο βερολίνο' date=' τέλεια η ανάπτυξη των χαρακτήρων και καταπληκτική η απεικόνηση της παρακμής και της κατρακύλας...

Πραγματικά ταινία διαμάντι. Αφού σκέφτομαι να την αγοράσω .[/quote']

Δεν λες υπερβολές. Η ταινία είναι απλά κορυφή.

Δημοσ.

Ταινίες που θα θυμάμαι κάποια χρονάκια αργότερα είναι το Sin City και το A History of Violence. Αρκετά καλές ταινίες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά: Batman Begins, Serenity, Kung Fu Hustle, Me and You and Everyone We Know. Επιφυλάσσομαι πάντως γιατί είναι πολλές που θα 'θελα και δεν έχω δει ακόμα... (Broken Flowers, The Constant Gardener, Kiss Kiss Bang Bang, Good Night and Good Luck κ.α.).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...