paschalia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ποιες ταινιες ηταν -για εσας- οι καλυτερες-χειροτερες απο το τρεχον ετος ?
john1987 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 θα ελεγα με διαφορα οτι το crash ηταν η καλυτερη....και οτι ας πουμε το domino ειναι η χειροτερη....
vsls Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα αυτο το Crash μονο σε εμενα φανηκε μετριο, επιπεδο κ απλα ακομα μια Shortcuts αντιγραφη... Αλλα κ παλι ειναι ταινια του 2004 ασχετα αν βγηκε φετος!
john1987 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα αυτο το Crash μονο σε εμενα φανηκε μετριο' date=' επιπεδο κ απλα ακομα μια Shortcuts αντιγραφη... Αλλα κ παλι ειναι ταινια του 2004 ασχετα αν βγηκε φετος![/quote'] ναι ειναι παραγωγης 2004 αλλα φετος παιχθηκε στα σινεμα.... δηλαδη,δεν ειναι υποψηφια για κανα βραβειο ?? εμενα με ταρακουνησε παντως...ναι μπορει να αντιμετωπιζει το φαινομενο του ρατσισμου επιπεδα-δεν ξερω,παντως ηταν πολυ δυνατη ταινια με καλη σκηνοθεσια,σεναριο κ ερμηνειες....(δεν ειναι κ american history x βεβαια)
Luxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ποια ειναι η υποθεση του crash; στα ελληνικα ποιος ειναι ο τιτλος; πολυ μου αρεσε το the island.
beastgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Τhe island???Φτου φτου φτου. Εγώ το σιχάθηκα! Απαράδεκτο. Τελοσπάντων το crash ήταν μια πολύ καλή έκπληξη. Koίτα να δεις δε μου έρχεται και καμιά άλλη στο μυαλό...
vsls Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ναι ειναι παραγωγης 2004 αλλα φετος παιχθηκε στα σινεμα.... δηλαδη' date='δεν ειναι υποψηφια για κανα βραβειο ??[/quote'] Εχει δυο υποψηφιοτητες για Golden Globes του Matt Dillon για Supporting Role κ των Paul Haggis (Mr. Million Dollar Baby) κ Robert Moresco για το Σενάριο. Παντως ηταν μια αξιοπρεπης μετρια ταινια με καλες προθεσεις αλλα αυτο δε φτανει. Ειχα γραψει μια μικρη κριτικη στο θεμα της ταινιας πριν 1-2 μηνες! Αν κ εχω δει λιγες ταινιες φετος αναμφιβολα μεσα στις πρωτες αν οχι πρωτη θα ηταν το Manderlay του Lars von Trier (10/10 για εμενα), ταιριαζει κ με το θεμα ρατσισμου που θηγει η προηγουμενη ταινια.
chill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Καλύτερη δεν ξέρω καθότι περιμένω να δω αρκετές φετινές ακόμη αλλά χειρότερη by far " The Hitchhiker's Guide To The Galaxy ". Είναι η δεύτερη ταινία μετά το Dr Dolittle με τον Eddie Murfy στην οποία με πήρε ο ύπνος.
Diomedes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Χειρότερη δεν γνωρίζω (τις χάλια ταινίες δεν τις βλέπω) όμως οι 3 καλύτερες ήταν 1. Πόλεμος των Άστρων ΙΙΙ 2. Νάρνια 3. Hitchhikers' Guide to the Galaxy
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Αρκετές καλές ταινίες, αν δε ξεχνάω κάποια απο καινούριες: Star Wars 3 Aviator Batman
theobabis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Με την ελπιδα οτι δε ξεχναω καποια, αλλα και οτι δεν μπερδευω φετινες με περσινες θα χαρακτηριζα ως favorites το sin city, το Untergang και το kung fu hustle. Στη κορυφη ομως δε μπορω παρα να βαλω αλλο απο το hawls moving castle. Τις χειροτερες ευτυχως τις ξεχασα και δε σκοπευω οπως αντιλαμβανεστε να προσπαθησω να τις θυμηθω
john1987 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 το utergang ειναι 2004 η 2005? anyway,παρα πολυ καλη ταινια η πτωση(der utergang) οπως και το batman begins...
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 "Η πτώση" είναι του 2004 (ήταν και υποψήφια γιά oscar πέρσι), αλλά στην Ελλάδα νομίζω ότι προβλήθηκε το 2005.
beastgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά τι να λέμε τώρα. Είδα το Untergang πρόσφατα και πραγματικά τρελάθηκα. Προσωπική γνώμη: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. Πραγματικά δε θυμάμαι να έχω δει ταινία με το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τόσο καλή. Θα μου πείτε ίσως λέω υπερβολές αλλά πραγματικά ξετρελάθηκα. Αυτό ο γερμανικός κινηματογράφος πραγματικά δίνει ρέστα. Θυμάμαι ένας γερμανός που είχα γνωρίσει και συζητούσαμε μου είπε ότι οι γερμανοί θεωρούν ότι ο κινηματογράφος τους περνάει περίοδο ααναγέννησης. πολύ ωραίες οι σκηνές του πολέμου στο βερολίνο, τέλεια η ανάπτυξη των χαρακτήρων και καταπληκτική η απεικόνηση της παρακμής και της κατρακύλας... Πραγματικά ταινία διαμάντι. Αφού σκέφτομαι να την αγοράσω .
paschalia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Θεο-Μπαμπης ποτε ερχεται Ελλαδα το hawls moving castle ? ( ειναι να ερθει βασικα ?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.