Προς το περιεχόμενο

Laptop για μουσικό! Help me!

koukouzelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι insomniacs καλημέρα.

Έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και τόσο το κρύο όσο και οι προσφορές από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αυξάνονται...

Πλέον laptop πωλούνται απο τα σούπερ-μάρκετ έως και το μπακάλικο της γειτονιάς.

Και προκύπτει το ερώτημα: θέλω laptop για μουσικές εφαρμογές (cubase, reason κτλ.) με αξιοπρεπές μέγεθος μνήμης (>512ΜΒ), ισχυρό επεξεργαστή, αλλά δύο πράγματα: να μπορεί να δεχτεί μέσω pci δική μου κάρτα ήχου (ή έστω με usb 2.0) και να είναι αφόρυβος.

Εννοείται αξιόπιστος (χωρίς crashes και άλλα κολλήματα) και με καλή εγγύηση. Επειδή μπορεί να το ξεχάσατε λέγοντας αφόρυβος εννοούμε όσο το δυνατόν, αφού το εν λόγω μηχάνημα θα χρησιμοποιείται για εξωτερικές ηχογραφήσεις!

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Γιάννης

Δημοσ.
Φίλοι insomniacs καλημέρα.

Έρχονται τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και τόσο το κρύο όσο και οι προσφορές από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αυξάνονται...

Πλέον laptop πωλούνται απο τα σούπερ-μάρκετ έως και το μπακάλικο της γειτονιάς.

Και προκύπτει το ερώτημα: θέλω laptop για μουσικές εφαρμογές (cubase' date=' reason κτλ.) με αξιοπρεπές μέγεθος μνήμης (>512ΜΒ), ισχυρό επεξεργαστή, αλλά δύο πράγματα: να μπορεί να δεχτεί μέσω pci δική μου κάρτα ήχου (ή έστω με usb 2.0) και να είναι αφόρυβος.

Εννοείται αξιόπιστος (χωρίς crashes και άλλα κολλήματα) και με καλή εγγύηση. Επειδή μπορεί να το ξεχάσατε λέγοντας αφόρυβος εννοούμε όσο το δυνατόν, αφού το εν λόγω μηχάνημα θα χρησιμοποιείται για εξωτερικές ηχογραφήσεις!

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Γιάννης[/quote']

ιδού μια λύση παντελώς αθόρυβη και οικονομικότατη...!!!

Δημοσ.

oi kaluteres epiloges einai

1)toshiba m70-160

2)sony vaio fs315s

o prwtos uperexei se processor 2.0ghz enw o sony se mnhmh 1gb kai 20gb+. an thes ti gnwmi mou pare ton toshiba einai polu athorivos kai teras aksiopistias, leitourgei kai ws media center. twra gia karta hxou exeis polles aksiologes epiloges usb.

gia korufaia apodosi uparxei kai i dell opou tha sou dwsei oti xreiazesai alla pleon pas gia eortodaneio...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την πολύτιμη βοήθεια σας. Τα χρήματα δεν είναι κάτι που με απασχολεί (σε φυσιολογικά πλαίσια!!! 1500 - 2500 euro).

Κάτι είπε ένας φίλος. PCMCIA? τι είναι αυτό;

το υποστηρίζει ένας ήδη φτιαγμένος laptop?

Plz help!!!

ΥΓ. Κάποιος φίλος μου μίλησε για powerbook.

Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό;

Δημοσ.

Me tis idies akrivws prodiagrafes (laptop gia cubase sx, reason, live) agorasa xtes gia logariasmo enos filou ton fujitsu-siemens pou dinei prosfora sta multirama me 1500 euro. Den thymamai akrivws to montelo, to eixe kai sto mediamarkt (sthn idia timh) alla eksantlhthike. Sou prosferoun malista k mia dwroepitagh 50 euro pou mporeis na aksipoihseis gia agora tsantas metaforas. Tip: an agoraseis apo ekei, zhta sta 50 euro na sou dwsoun mia tsanta JEEP pou kostizei sxedon 80. Emas mas thn afhsan gia 50 k aksizei me to parapanw ta lefta ths.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...