Προς το περιεχόμενο

help

spear-o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα παιχνίδι που πραγματικά θα το "χρησιμοποιήσεις" και θα σε "ανταμείψει" με αρκετές ώρες διασκέδαση, καλό είναι πραγματικά, να το αγοράσεις.

Και δεν εννοώ "αγοράσεις", αλλά να το ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.

Ένα παιχνίδι που το παίζεις online, και το ευχαριστιέσαι ( όχι να πάρεις π.χ. το Camper-Strike για να βάζεις το aimbot και να το παίζεις μάγκας, και είμαι ο γ**ο κλπ ), αξίζει όσο και αν κάνει.

Δημοσ.

Kαλά, εσύ τώρα θα νομίσεις ότι το έχω χρησιμοποιήσει... Λάθος κάνεις και δεν ξέρω καν πως μπαίνει, αλλά όταν πηγαίνεις σε νετ καφέ τι να κάνεις; Δεν θα το δεις κάποια στιγμή μπροστά σου;

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το βάλεις. Και δεν είναι λάθος να ξέρεις ότι υπάρχει και να δείχνεις τη σελίδα στον άλλο! Απλά να ξέρει ότι αν πάει να παίξει σε κανά τουρνουά και να νομίσει ότι θα κάνει κάτι... :-P

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν χάσει εντελώς την μπάλα στο νόημα του online gaming...

Το cheat αν είσαι σωστός δεν το χρησιμοποιείς ούτε για πλάκα.

Τίποτα.

Δημοσ.

Eλεος πια με αυτα τα aimbot...To χειροτερο ειναι οτι αν καποιος εχει 56Κ (σαν εμενα πχ, ναι το ξερω χαλια ειναι) τρωει μιση ωρα για να βρει ''καθαρο'' σερβερ!

Δημοσ.
Eλεος πια με αυτα τα aimbot...To χειροτερο ειναι οτι αν καποιος εχει 56Κ (σαν εμενα πχ, ναι το ξερω χαλια ειναι) τρωει μιση ωρα για να βρει ''καθαρο'' σερβερ!

Δεν υπάρχει αντίδοτο.

Server εξωτερικού, CS Source και όχι το 1.6, και Full VAC Secured.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...