NickTheGreek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ενας φιλος μου αντιμετωπιζει το εξης προβλημα.Εχει εναν P4 σε μια Gigabyte με chipset το SIS 648 και μια απλη FX5200. Όταν προσπαθει να εγκαταστησει τους AGP drivers της Sis (εχει προσπαθησει με αρκετεσ εκδοσεις) κι ενω εχει εγκατεστημενους τους drivers της καρτας γραφικών (εχει πειραματιστει με πολλους),ο υπολογιστης κολαει, Όταν απεγκαταστησει τους drivers της καρτας γραφικων και εγκαταστησει την καρτα του ως απλη VGA,οι AGP drivers μπαινουν κανονικοτατα.Το αποτελεσμα ειναι η καρτα του να λειτουργει ως PCI με μειωμενη αποδοση. Τι μπορει να φταιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως να δοκιμάσει να εγκαταστήσει τους agp drivers της NVIDIA????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolysys Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Ti ennoeis exei peiramatistei me pollous? Dokimase na perasei autous tis nVidia opos leei kai o dpolar2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι δεν ακολουθει την πεπατημενη και να εγκαταστησει τους drivers της Nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δεν καταλαβα.Οταν λετε agp drivers της nvidia εννοειτε τους drivers της καρτας γραφικων η κατι αλλο? Οταν λεω οτι εχει πειραματιστει με πολλους εννοω πολλες διαφορετικες εκδοσεις. Για να γινω κατανοητος,χωρις τους Αgp drivers της Sis δεν ενεργοποιειται το agp.Η καρτα λειτουργει ως PCI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ολοι καταλαβαμε οτι εννοουσες πως δοκιμασατε drivers απο αλλες πχ εταιρειες και οχι Nvidia.Αλλα εσυ εννοεις διαφορετικες εκδοσεις των ''αυθεντικων'' drivers της Nvidia.Bασικα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα αντιμετωπιζει ο φιλος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Απλο ειναι.Η καρτα ειναι Agp και λειτουργει ως pci.Για να λειτουργησει ως Agp πρεπει να ειναι εγκατεστημενοι οι Agp drivers της Sis.Οταν τους εγκαθιστα το συστημα κολαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Αν η κάρτα είναι agp δεν γίνεται να λειτουργήσει σαν Pci. Κάτι άλλο θες να πείς. Γενικά για να λειτουργήσει σωστά μια κάρτα γραφικών πρέπει πρώτα να περαστούν οι drivers της μητρικής και μετά της κάρτας γραφικών (δηλαδή οι drivers της nvidia). Κάνε unistall ότι έχεις περάσει και ακολούθησε την παραπάνω σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo13_1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 βασικά το SIS chipset είναι για πέταμα αλλά πές του φίλου σου να εγκαταστήσει πρώτα τους drivers της μητρικής και μετά να βάλει τους drivers της nVidia. Αν δεν δουλέψει και με αυτόν το τρόπο τότε πές του να αλλάξει μητρική. γενικά τα SIS αποφεύγετέτα γιατί είναι τα πιο βλαμμένα chipset που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Αν η κάρτα είναι agp δεν γίνεται να λειτουργήσει σαν Pci. Κάτι άλλο θες να πείς. Γενικά για να λειτουργήσει σωστά μια κάρτα γραφικών πρέπει πρώτα να περαστούν οι drivers της μητρικής και μετά της κάρτας γραφικών (δηλαδή οι drivers της nvidia). Κάνε unistall ότι έχεις περάσει και ακολούθησε την παραπάνω σειρά. Αφου ως Pci λειτουργει πως δεν γινεται?Στο device manager αντι για apg standard cpu host brigde leei pci standard host bridge η κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα και κατι αναλογο για pci λεει και στο display properties.Την παραπανω σειρα εχω ακολουθησει αλλα κολαει με το που εγκαθιστουνται οι drivers της καρτας γραφικών.Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι επανεγκατασταση των windows επειδη ο φιλος δεν ξερει πολλα απο pcs και φοβαται μην χασει καποια αρχεια (σπασιμο...).Το chipset φταιει γιατι εχουμε δοκιμασει απειρες εκδοσεις των drivers της καρτας γραφικων. Επειδη και το δικο μου το pc Sis εχει και επειδη εχω κι εγω προβληματα,εχω καταλήξει στο οτι Sis=μπλεξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 k agp na einai h karta, pci0 h kati tetoio tha sou leei, ok einai auto mh vazei drivers ths sis, as valei mono nvidia k as dokimasei tous 61.77 ( na afairesei otidipote drivers ths mobo k na dokimasei pali ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot78 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 apo safemode απεγκατασταση drivers vga,mobo,chipset.ktl restart - safemode, setup mobo drivers,chipset ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.