kickeras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2005 xexe. kai epeidi i teleftaia karta tis nvidia pou eixa itan i geforce 2 kai epeidi den paizw pia games ektos apo ena dio sigkekrimena pou den einai kan 3d sou edwsa thewritikes apantiseis. Tha sou proteina na peiramatisteis (an kai tha to xeis skeftei idi afto) wste na petixeis to maximum dinato....Oxi antialiasing arxika, apenergopoiise ta pio polla kai meta siga siga energopoiise shadows, reflections, LOD, texture mapping i anevaze siga siga ta sliders kai otan deis oti arxizei kai frakarei tote asto ekei. to tripple buffering einai mia veltiwsi tou double buffering. Enas defteros, tritos, tetartos, etc. buffer (mnimi) xrisimopoieitai wste na apofevgontai diafora provlimata (tearing, flickering, etc.). Afta ta provlimata prokalountai otan i video memory ginetai update tin idia stigmi pou to display sou kanei refresh. To tripple buffering einai pio grigoro kai exei diafora pleonektimata (enas buffer einai panta eleftheros, etc.). Afto einai me poli apla logia. An thes analitiki eksigisi koitakse sto google i rwta me. Epeidi ena optiko paradeigma einai panta kalitero des edw: http://www.realapplets.com/tutorial/DoubleBuffering.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
done corleone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 και πως τετοιες γνωσεις; απο τοτε; τα εχω κανει αυτα που προτεινεις αλλα ειναι απειροι οι συνδιασμοι και ειμαι απειρος και εγω! κυλισε ο ντετζερης και βρηκε το καπακι! σκεφτομαι να ανοιξω ενα post με οπτικους αναγνωστες (χεχεχε! δικη μου μεταφραση) γιατι καποια κακομεταχιρισμενα cd αλλες συσκευες τα διαβαζουν αλλες οχι! πχ ενα teak cd-recorder μου διαβαζε αντιγραμενα cd για play station μια περιοδο που επαιζα με emulators ενω ενα dvd-player hitachi δεν το εβλεπε καν το cd! τωρα εχω ενα nec dvd-recorder και ειναι σε μετρια κατασταση σε καποια κωλωνει! ποιο ειναι το καλητερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν όσον αφορά τα cd και dvd players..... Κάθε τέτοια συσκευή έχει από ένα ειδικό κωδικό της κατασκευάστριας εταιρείας, δηλαδή για παράδειγμα τα dvd players της Sony έχουν ένα 32ψήφιο κωδικό π.χ:CD14682-477-636-345KZFR3456............. Στα DVD που παίρνεις από το DVD-Video Club και γενικά στα DVD που κυκλοφορούν οι εταιρείες π.χ η Warner Bros βάζουν στα DVD τους όλους τους κωδικούς από όλες τις εταιρείες που κατασκευάζουν DVD players, δηλαδή κωδικούς σαν αυτόν της SONY πιο πάνω.Έτσι κάποια DVDs διαβάζονται από κάποιες συσκευές ενώ από αλλές δεν διαβάζονται μιας και αυτών των εταιρειών οι κωδικοί δεν περιλαμβάνονται στα DVDs.Το ίδιο γίνεται και στα άγραφα DVDs....... Ελπίζω να βοήθησα...ότι δεν καταλαβαίνεις ξαναρώτα...αν και ξεφεύγουμε από το θέμα του thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
done corleone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 ανοιξα το threat ! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128502 καλος! αυτο εξιγει το γεγονος που δεν βλεπει καν το δισκο! ομως σε κατι mp3 που αντεγραφα μια φορα απο cd ταλεποριμενο στο σκληρο, η μια συσκευη διαβαζε σχεδον ολα τα αρχεια ενω η αλλη σε πολυ περισοτερα αντιμετοπιζε προβλημα στην αναγνωση, εβγαζε σφαλμα, οτι δεν μπορει να αναγνωσει απο τον δισκο (cd), αρα κατα συναιπεια ειναι καλητερη σε αναγνωση απο την προηγουμενη! με αυτο το σκεπτικο ψαχνω για την ιδανικη αν ξερετε βοηθειστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickeras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 και πως τετοιες γνωσεις; απο τοτε; τα εχω κανει αυτα που προτεινεις αλλα ειναι απειροι οι συνδιασμοι και ειμαι απειρος και εγω! κυλισε ο ντετζερης και βρηκε το καπακι! σκεφτομαι να ανοιξω ενα post με οπτικους αναγνωστες (χεχεχε! δικη μου μεταφραση) γιατι καποια κακομεταχιρισμενα cd αλλες συσκευες τα διαβαζουν αλλες οχι! πχ ενα teak cd-recorder μου διαβαζε αντιγραμενα cd για play station μια περιοδο που επαιζα με emulators ενω ενα dvd-player hitachi δεν το εβλεπε καν το cd! τωρα εχω ενα nec dvd-recorder και ειναι σε μετρια κατασταση σε καποια κωλωνει! ποιο ειναι το καλητερο; to master mou itan kiriws computer graphics. Tote an eisai tixeros tha sou apantisei kapoios gnwstis - kammenos 3d gameras :grin:. simplirwnontas oson afora ti 2i erwtisi kai oson afora genika provlima diavasmatos cd, dvd mporoun na ftaine diaforoi paragontes: - skonismeno laser i polixronismeno dvd-player - simvatotita tis tade etairias pou paragei to player me tin tade etairia pou paragei to cd, dvd - genika merika dvd player exoun provlima na diavazoun grammena cd. paradeigma de grafw pote cd,dvd an den einai sto compatibility list tis plextor. kalitero einai na pairneis oti kalitero kikloforei apo plevras aksiopistias se cd-r, dvd-r (p.x. plextor) kai aksioprepi cd, dvd media. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
done corleone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 μαλιστα! αν και βλεπω πολλα threats στο insomnia που κραζουν τα plextor οτι εχουν προβληματα! στην δικη μου περιπτωση δεν παιζει να ειναι λερωμενα το λειζερ και το δισκακι γιατι εχο καθαριστικα και τα καθαριζω επισεις ειναι και κενουρια η συσκευη! τα προβληματα ειναι στα γρατζουνισμενα δισκακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickeras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 afou einai kopies tote to pio pithano einai na ofeiletai se afta to provlima. eidika an einai marka mekapses.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Σε ορισμένα DVD και CD player τα laser είναι τόσο ευαίσθητα(ορισμένες φορές αυτό ονμάζεται και ποιότητα) που αδυνατούν να διαβάσουν τα εν λόγω CD,DVD! Επίσης τα Plextor είναι τα καλύτερα στον κόσμο........αυτοί που τα βρίζουν απλά.......... Ας κατεβάσουν το καινούργιο Firmware! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kickeras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Επίσης τα Plextor είναι τα καλύτερα στον κόσμο........αυτοί που τα βρίζουν απλά.......... Ας κατεβάσουν το καινούργιο Firmware! pes ta.... kala oxi k to teleftaio . mou xoun tixei kapoies provlimatikes ekdoseis firmware alla spania. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 pes ta....kala oxi k to teleftaio . mou xoun tixei kapoies provlimatikes ekdoseis firmware alla spania. Φίλε μήπως είχες ανοιχτό κανένα Firewall ή κανένα Antivirus γιατί δεν εγκαθίστατε σωστά το Firmware!Στο λέω γιατί κανένα Firmware της Plextor δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα! Βέβαια έχω ακούσει και από ένα φίλο οτι έβαλε το καινούριο Firmware και μετά δεν του έκαιγε καλά τα CD ενώ τα DVD ούτε που τα αναγνώριζε!!!!!!Όταν όμως έβγαλε το antivirus και ξαναεγκατέστησε το Firmware όλα καλά! ;-) Ποτέ δεν ξέρεις.................... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
done corleone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 τι ειναι παλι αυτο το Firmware(αναλυτικα plz); μηπως drivers; ολο καινουργιους ορους μου βγαζετε στην φορα! δεν προλαβαινω να μαθω τα προηγουμενα και σκανε μυτη τα επομενα! εχει και η nec τετοια Firmware; επισεις τι ειναι το liteon; (μαρκα η τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 τι ειναι παλι αυτο το Firmware(αναλυτικα plz); μηπως drivers; ολο καινουργιους ορους μου βγαζετε στην φορα! δεν προλαβαινω να μαθω τα προηγουμενα και σκανε μυτη τα επομενα! εχει και η nec τετοια Firmware; επισεις τι ειναι το liteon; (μαρκα η τυπος Firmware είναι κάτι σαν Drivers του hardware! Δηλαδή μπαίνουν πάνω στο hardware και το βοηθάνε να λειτουργήσει καλά! Firmware έχουν όλα τα αντιγραφικά και προφανώς και το Nec σου!Μπές στην σελίδα τις Nec και σίγουρα στα Downloads θα έχει και Firmware! Ακόμα και το κινητό σου έχει Firmware!Πας στην Nokia για παράδειγμα και κάνεις ένα update του Firmware! Τα update του Firmware βοηθάνε έτσι ώστε το hardware να δουλεύει στο μέγιστο δυνατό του.Επίσης το updated firmware βοηθάει έτσι ώστε το hardware να δουλεύει καλά με τα τελευταία programms! Ελπίζω να σε βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Αν και συνήθως μια αναβάθμιση firmware δεν είναι πολύπλοκη διαδικασία, ωστόσο συνιστάται προσοχή στο να ακολουθηθούν κάτα γράμμα οι οδηγίες του κατασκευαστή. Τέλος και σημαντικότερο: if it ain't broken, don't fix it. Αν δεν αντιμετωπίζει οιαδήποτε συσκευή κάποιο πρόβλημα είναι προτιμότερο να την αφήνουν οι χρήστες ως έχει. Ουσιαστικός σκοπός των firmware updates είναι η λύση μικροπροβλημάτων ή πιθανόν ασυμβατοτήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα Ailuros! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
done corleone Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 μαλιστα! απο οτι καταλαβα ειναι το αντιστοιχο bios του dvd-rec ! το αναβαθμισα αλλα ακομη δεν χρειαστηκε να γραψω κατι να δω πως παει. και γενικοτερα δεν ειδα καποια διαφορα (αλλα ουτε πρεπει να φαινεται, μονο σε ασυμβατοτητα πιθανων) επισεις τι ειναι το liteon; (μαρκα η τυπος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.