Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ!!!!

fadasma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας! Χρειάζομαι την πολύτημη βοήθειά σαας για ένα πρόβλημα που έχω εδώ και μέρες. Έχω Windows XP SP2 GR και όταν τα εγκατέστησα έβαλα τους drivers για την κάρτα τηλεόρασης και το πρόγραμά της , μετά από λίγο καιρό πάω να ανοίξω το πρόγραμμα της τηλεόρασης και μου βγάζει το ακόλουθο αυτό μήνυμα. Σβήνω και ξαναβάζω τους drivers και τα προγράμματα αλλά πάλι το ίδιο κάνει, την αλλάζω και την βάζω σε άλλη USB τα ίδια πάλι. Η Κάρτα τηλεόρασης είναι μια Pinnacle PCTV USB2, τι να κάνω?

post-31533-129062927188_thumb.jpg

Δημοσ.

file mallon tin patises. to idio provlima eixe kai enas filos mou me tin sigekrimeni karta. Meta apo ateleiwtes prospa8eies mazi kai me format den elege na doulepsei. Tin pigame pisw sto plaisio apo pou kai tin agorase kai telika pire mia all in wonder pro kai vrike tin igeia tou. Elpizw na kanw la8os gia tin periptwsi sou alla exw ekousei polous na 8avoun genika tis pinacle kai eidika me exwteriki sindesi!

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας αλλά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο δοκιμάζοντας ότι μου είπατε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...