Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση γραμμής 384 σε 512...απορίες??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! έχω ένα πακέτο ADSL της forthnet το plus! Η γραμμή είναι 384 over isdn, αφού αυτή χρειαζόταν για το πακέτο! το modem είναι το linksys που δίνει μαζί , το οποίο μετά από πολλά τηλεφωνήματα με διαφορετικούς κάθε φορά τεχνικούς της εταιρίας δουλεύει πια καλά και σωστά! το θέμα είναι ότι η γραμμή δεν μου αποδίδει αυτά που θέλω ή τουλάχιστον αυτά που θα έπρεπε και ψάχνοντας στα διάφορα forum είδα ότι σωθήκανε (κατά κάποιο τρόπο) μόνο όσοι κάνανε την τηλεφωνικη γραμμή τους 512 και είχαν σύνδεση 384! και τελικά αυτό αποφάσισα και εγώ να κανω!απλα όσο και αν έψαξα δεν είδα μερικές απαντήσεις που θα ήθελα και έτσι έχω κάποιες απορίες! 1)θα δω διάφορα ουσιαστική? 2)πληρώνω έξτρα στον οτε? 3)αν ναι πόσο? γιατί τα πάγια μου και η μετατροπή της γραμμής μου είναι ήδη πληρωμένα από το πακέτο! 4)μήπως πληρώνω τη διαφορά από αυτά που πληρώνει το πακέτο μέχρι αυτό που κοστίζει η 512? 5)μετά το τέλος της συνδρομής(5μηνες) διακόπτεται η σύνδεση και οποία παροχή , το θέμα είναι επειδή αν κάνω εγώ τη μετατροπή και όχι η εταιρία μήπως μου κρατήσουν το πάγιο της 512 επ'αορίστου?? που δεν νομίζω αλλά.....

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων και sorry για το μεγάλο post!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...