trelamenos84 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 paidia kalispera,agorase prin liges meres i kopela moy ena laptop packard bell easynote r, alla me mnimi 256mb.thelo na valo alli mia 256mb sto keno slot.milisa me ton texniko antiprosopo tis packard bell kai moy eipe oti h mnimi kanei 35 eyro kai h topothetisi 60 eyro.ayto poy thelo na rotiso einai: 1)einai dyskolo na anoikso to laptop kai na tin topothetiso ego?(ksero mono se desktop na vazo mnimi,sto diko moy).sas eyxaristo poli!
nobleman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 paidia kalispera,agorase prin liges meres i kopela moy ena laptop packard bell easynote r, alla me mnimi 256mb.thelo na valo alli mia 256mb sto keno slot.milisa me ton texniko antiprosopo tis packard bell kai moy eipe oti h mnimi kanei 35 eyro kai h topothetisi 60 eyro.ayto poy thelo na rotiso einai: 1)einai dyskolo na anoikso to laptop kai na tin topothetiso ego?(ksero mono se desktop na vazo mnimi,sto diko moy).sas eyxaristo poli! Στο προηγούμενό μου Compaq/Armada το άνοιξα σε 3' αφού κατέβασα και συμβουλεύτηκα το manual στο site της HP... ήταν παιχνιδάκι και μάλιστα ήταν η παρθενική μου ενέργεια... μετά του άλλαξα τα φώτα... σκληρούς άλλαζα, μνήμες, την οθόνη αντικατέστησα... όλα μια χαρά... βέβαια, είχε περάσει το έτος της εγγύησης και ποσώς με ενδιέφερε...
trelamenos84 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 stin periptosi moy den exei perasei oyte mia vdomada apo tin eggiisi!an ginei kamia vlakia apla vgazo tin deyteri mnimi poy evala kai to paroysiazo san kainoyrgio.sosta?einai toso kainoyrgio to montelo moy den exoyn valei akoma manual stin selida toys!aplo ksevidono to kapaki kai topotheto tin mnimoyla sto keno slot i einai pio periploko?(trofodotika ktl! )
marios1957 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Πιάσε και καμια βρύση,coolάρησε με τα κατσαβίδια και σιγουρέψου ότι θα πάρεις το σωστό συμπλήρωμα,μην δούμε στις Αγγελίες "Πωλείται αχρησιμοποίητη μνήμη"... Εύκολο είναι,και γω το έχω κάνει,και με σπινθήρες στο mobo ( me άτσαλος χρήστης κατσαβιδιών...) άμα λάχει και ακόμα δουλεύει...
nobleman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 stin periptosi moy den exei perasei oyte mia vdomada apo tin eggiisi!an ginei kamia vlakia apla vgazo tin deyteri mnimi poy evala kai to paroysiazo san kainoyrgio.sosta?einai toso kainoyrgio to montelo moy den exoyn valei akoma manual stin selida toys!aplo ksevidono to kapaki kai topotheto tin mnimoyla sto keno slot i einai pio periploko?(trofodotika ktl! ) Να ξέρεις ότι μόλις βγάλεις έστω και μία βίδα, φαίνεται... όσο προσεκτικά κι αν το κάνεις... δεν είναι καθόλου περίπλοκο, φτάνει να ξέρει πού βρίσκονται οι μνήμες... εμένα π.χ. έβγαζες το πληκτρολόγιο από μπροστά, αφού πρώτα ξεβίδωνες μία βίδα στο κέντρο της πίσω πλευράς... αν δεν είσαι σίγουρος, μην το ρισκάρεις...manual δεν σας έδωσαν;;; πολύ περίεργο...
nobleman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 mallon to vrika to manual. Οκ, καλή τύχη!!!
cone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 ειναι γελιο θα λεγα. ιδεα δεν ειχα πως γινεται. πηρα ομωσ τον ΗΡ και του εβαλα μια 512 επιπλεον. και μετα απο λιγο καιρο που πηρα τον vaio εβαλα και εκει μια 512. ετσι να χουμε. 120 ευρακια περιπου. μονο πριν το κανεις να βγαλεις ρευματα και μπαταριες και να προσεξεις το κατσαβιδι σου μην εχει τιποτα τυχον φορτια απο αλλες εργασιες που εχεις κανει.α! και επισης αν το κανεις χειμωνα καντο με συννεφια. εχει λιγοτερο στατικο ηλεκτρισμο στην ατμοσφαιρα. δε θα θελες με τιποτα να περασει το παραμικρο ρευμα απο οπουδηποτε στο pc σου εκεινη την ωρα. δε ξερεις τι θα παθει. :wink:
mcnick50 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 α! και επισης αν το κανεις χειμωνα καντο με συννεφια. εχει λιγοτερο στατικο ηλεκτρισμο στην ατμοσφαιρα. δε θα θελες με τιποτα να περασει το παραμικρο ρευμα απο οπουδηποτε στο pc σου εκεινη την ωρα. δε ξερεις τι θα παθει. :wink: looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolhttp://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/icon7.gifhttp://www.insomnia.gr/vb3/images/icons/icon7.gif
cone Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 ναι ρε, αληθεια. ενα παλικαρι ηλεκτρονικος μου το ειπε μαλιστα αυτο για τον καιρο.και οταν τον ρωτησα γιατι μου λεει αλλη ειναι μεγαλη ιστορια.κ γψ πρωτη φορα τ ακουω. τι λες να σκεφτηκα μονος μου για τους εξωγηινους? ειπαμε ειμαστε ψυχακηδες οχι ομως και τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.