hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Αρχικά (σήμερα το μεσημέρι) κατέβαζα με σχετικά χαμηλές ταχύτητες και ο firefox δεν άνοιγε σελίδες, οπότε είπα να κάνω ένα reset στο modem. Ξαναβάζω username και password και από τότε δεν μπορεί να συνδεθεί :-| Το router που έχω μου βγάζει τα παρακάτω: Connection Time: 00:00:00 Connection to Server: Failed Negotiation: LCP down. Authentication: PAP authentication failed IP Address: --- Network Mask: --- Είμαι Πάτρα, με την free σύνδεση HOL από το Ram, τι μπορεί να φταίει? Τα username & pass είναι σίγουρα σωστά, φταίει η HOL?? :roll: To modem βλέπει κανονικά την γραμμή (το led είναι αναμένο). Help please! :-|
androu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 προφανώς έχασε την σύνδεση με το bras. ΓΙα πάρε κανένα τελ. την HOL
Costinio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 το έχω πάθει κι εγώ κάμποσες φορές αυτό, με τη τσαμπέ HOL. Δοκίμαζα reset, firmware updates αλλά τελικά έφτιαχνε μόνο του αργότερα...
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Costinio κι εσύ Πάτρα ε? Εγώ δεν το έχω ξαναπάθει από 3 Οκτώβρη που έχω την σύνδεση από το Ram. Να δοκιμάσω να αλλάξω το pass μου από την σελίδα της HOL? Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει? Η να περιμένω? androu πήρα τηλ 2 φορές αλλά περίμενα κοντά στα 10 λεπτά και τελικά δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον...
Tetix Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δύσκολα θα βρεις κάποιον δυστυχώς... Παντώς το έχω ξαναπάθει με την Hol 2-3 φορές, αλλά κοιμάμαι και μέχρι να ξυπνήσω είναι ΟΚ! Και πριν 2 βδομάδες είχα το ίδιο πρόβλημα και έφτιαξε μόνο του μέχρι να σηκωθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.