Προς το περιεχόμενο

Emulator+roms ΓΙΑ Gamecube

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως ετσι, στην περιπτωση μου εχω low fps γυρω στα 25-28 και παει σχετικα αργα δε μπορω να παιξω!Ας ελπισουμε οτι θα βγει καποια καινουρια εκδοση dolphin που να το υποστηριζει καλυτερα....!!!

Δημοσ.

Βασικα αυτο ακριβως. Γιατι δεν παιρνεις ενα gamecube? Ειναι υπερβολικα φθηνο (αν το βρεις) και φυσικα τα σκοτωνουν. Δοκιμασε και το e-bay ακομα. Τα παιχνιδια δε ειναι ακομα ποιο σκοτωμα τιμη (στο e-bay ειχα πετυχει ατομο που εδινε το GC μαζι με 16 απο τα καλυτερα παιχνιδια του, και φυσικα μεσα και τα Resident, στην τιμη των 70 ευρω) αρκει να μην πεσεις σε κανενα σπανιο. Τα Resident oμως καθε αλλο παρα σπανια ειναι οποτε τα παιρνεις σε τιμη χωμα.

Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου ενας τοσο ελειπης emulator απο τη στιγμη που μπορεις να εχεις τοσο φθηνα ενα κορυφαιο μηχανημα σαν το gamecube για να παιξεις μερικα απο τα καλυτερα (και αρκετα υποτιμημενα για ορισμενα) games ever.

Δημοσ.

Εχετε δικιο, δν ηξερα οτι επεσαν οσο οι τιμες...!Παλια το ειχα ψαξει αλλα με φανηκε ακριβο, και ειπα με τον emu μπας και γλυτωσω τη φασαρία και βολευτω!Ikaruga24, υπαρχει ακομα το link αυτης της προσφοράς;;

Δημοσ.

Ε οχι βεβαια, εχει πουληθει εδω και πολυ καιρο. Μπες μεσα στο e-bay και θα βρεις διαφορες προσφορες παντως. Με μια γρηγορη ματια δες τι βρηκα ας πουμε.

http://cgi.ebay.co.uk/Nintendo-Gamecube-Black-Console-Boxed-9-Games-/280587063359?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item41544ad03f

Τα παιχνιδια του πακετου βεβαια εκτος απο το Starfox adventure k Billy Hatcher ειναι GTP αλλα δεν σε ενδιαφερει και πολυ αυτο. Τα υπολοιπα παιχνιδια μπορεις να τα βρεις πακετο ή κατι τετοιο. Παραδειγμα υπαρχει "star wars pack", "resident evil pack" και αλλα τετοια σε τιμες πολυ χαμηλες. Ολη η συλογη Resi που ειδα για GC (6 παιχνιδια) κανει απο 25 ως 50 ευρω αναλογα ποιον θα βρεις.

Δημοσ.

Ναι εψαξα και εχει πολυ καλες προσφορες!!Απλα το σκευτηκα λιγο και εχω και εναλακτικη λυση!... το resi 0 κυκλοφορει και σε wii!Εχει ενας φιλος μου wii και μπορω να το παρω για να παιξω το παιχνίδι!Απλα δε ξερω πως θα παιξεις το παιχνιδι με το χειρηστηριο του wii;

Δημοσ.

Παιζει αρκετα ευκολα. Το resi δεν χρησιμοποιει και αμαν τα κουμπια για να κανεις τις κινησεις σου. Αναλογικο για κινηση, σκανδαλη για οπλισμο, το μεγαλο action button και φυσικα το τρεξιμο με καποιο shoulder button. Επισης μαζι με το 0 κυκλοφορει και το remake με το ονομα και τα 2 "archives".

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες και τις ιδεες φιλε!!!Ειμαι μπερδεμενος θα δω τι απ τα 2 θα κανω!Παντως η ιδεα τις αγορας ενος GC μου αρεσε!To σιγουρο ειναι πως σταματησα να ασχολουμε με το dolphin... ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το resident evil 0 δεν τρεχει καλα με κανεναν emulator αυτη τη στιγμη οπως και το πρωτο remake.

...To Resident Evil 0 το dolphin δε το τρεχει καλα... Τρεχει ομως το Resident Evil 1 Remake και βρηκα τη χαρα μου!Σταθερα τα frames το 30 οταν παιζω, και ανεβοκατεβαινει 60-30 fps!Δε δειχνει να κολλαει καθόλου!Να που ο Emulator εκανε δουλεια!!Μεχρι να τελειωσω το 1 ελπιζω να βγει καμια νεα εκδοση του emu που να τρεχει και το Resi 0!Μετα μονο αυτο μένει!(Ειχα μπριζωθει θα επαιρνα GC...)

Δημοσ.

Φίλε πραγματικά αξίζει το GC..!

Έχει μερικά τέλεια games.!

Το residen evil 0 το οποίο θέλεις, είναι το μοναδικό resident που μπορείς να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή χαρακτήρα..!

Επίσης αν σου αρέσουν τα παιχνίδια τέτοιου στιλ, οπωσδήποτε να παίξεις και το eternal darkness (το οποίο δυστυχώς στον dolphin δεν ξεκινάει καν)..!

Δημοσ.

Φίλε πραγματικά αξίζει το GC..!

Έχει μερικά τέλεια games.!

Το residen evil 0 το οποίο θέλεις, είναι το μοναδικό resident που μπορείς να αλλάξεις ανά πάσα στιγμή χαρακτήρα..!

Επίσης αν σου αρέσουν τα παιχνίδια τέτοιου στιλ, οπωσδήποτε να παίξεις και το eternal darkness (το οποίο δυστυχώς στον dolphin δεν ξεκινάει καν)..!

Οχι απλα μου αρεσουν, σα τρελος κανω!Μου αρεσουν παρα πολυ!Δηλαδη μου προτεινεις την αγορα GC;Το Enternal Darkness ακουστα το χω αλλα δε το παιξα ποτε!!

Δημοσ.

Οχι απλα μου αρεσουν, σα τρελος κανω!Μου αρεσουν παρα πολυ!Δηλαδη μου προτεινεις την αγορα GC;Το Enternal Darkness ακουστα το χω αλλα δε το παιξα ποτε!!

Πραγματικά μόνο και μόνο για το resident και το enternal αξίζει..!!

Δυστυχώς η γενιά των horror surviving έχει περάσει ανεπιστρεπτί..

Τέτοια παιχνίδια πλέον δεν βγαίνουνε..

Ακόμα και το resident που ήταν σταθερή αξία, πλέον έχει καταντήσει, να κυνηγάς εσύ τα ζόμπι αντί να σε κυνηγάνε αυτά.. :angry:

Δημοσ.

Πραγματικά μόνο και μόνο για το resident και το enternal αξίζει..!!

Δυστυχώς η γενιά των horror surviving έχει περάσει ανεπιστρεπτί..

Τέτοια παιχνίδια πλέον δεν βγαίνουνε..

Ακόμα και το resident που ήταν σταθερή αξία, πλέον έχει καταντήσει, να κυνηγάς εσύ τα ζόμπι αντί να σε κυνηγάνε αυτά.. :angry:

Σα να εχεις δίκιο, στο GC κυκλοφορουν ολα τα Resident Εvil.Και σαν λατρης του ειδους θελω να τα χω και Συλλογη!!Οσο αναφορα τετοια παιχνιδια, ασε το χω παραπονο!!Και με τις δυνατοτητες που εχουν τωρα, θα κανουν θαυματα!Γιατι ομως να εξαφανιστουν τετοια παιχνιδια... <_< Τωρα αυτο παίζω...με τελειωσαν και οι σφαιρες... και τρεχω σα τρελος~~

Δημοσ.

το resident evil 1 remake και το zero παιζουνε μια χαρα στο dolphin, με full settings.

κορυφαια games, να ναι καλα το παλικαρι που καταφεραμε και τα παιζουμε στα pc μας.

Δημοσ.

Φιλε το Zero δε μπορω να το παιξω καλα!Οτι και να κανω με τις ρυθμίσεις, ειτε ειναι low ειτε full τα frames δε ξεπερνανε τα 25 με αποτελεσμα να ειναι πολυ αργο!Το Remake πιανει 30 fps και το παιζω καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...