TH_boy_20 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ Emulator + Roms ΓΙΑ ΤΟ Gamecube ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?
sotris99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν emulators για το gamecube...
aGka8l Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 kai egw to xa psaxsi ala tzifos!den vrika tpt ya n64 ixa vrei ama su kanei
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 paidia kanete lathos,kai emulator uparxei kai paixnidia paizei kai einai poio grhgoros apo ton emulator tou ps2,roms den uparxoun mono iso images me ta opoia tha kanete douleia,psakste ligo kalutera...
iSpO_fAcTo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 nai alla exoun poli xamilo fps kai os sinepeia den einai playable. Ektos an theleis na pekseis to bust a move 3000 pou to pezei mia xara.
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 nai alla exoun poli xamilo fps kai os sinepeia den einai playable. Ektos an theleis na pekseis to bust a move 3000 pou to pezei mia xara. swsta file mou
HeLLriSer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 TH_boy_20 μετά από 5 χρόνια αναμονής αν σε ενδιαφέρει ακόμα υπάρχει το dolphin, που λειτουργεί άψογα και με gamecube roms και με wii roms. http://www.dolphin-emu.com/downloads.php για το emulator (χρειάζεσαι αρκετά καλό σύστημα για να τρέξει σωστά το emulator χωρίς κανένα πρόβλημα) http://www.wiiiso.com/ για gamecube και wii iso's ψάξε και άλλα site για περισσότερα GC iso γιατί σε αυτό δεν είναι πάρα πολλά!
skanjos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 lol ρε necromancer ,έχουν περάσει 5 χρόνια λες να μην το ξέρει τώρα ?
BALABANIS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε πειραζει, να που ενδιαφερει και μενα!!Το συστημα μου ειναι ενα Vaio i5 460M, 4 giga Ram, ati 5650 1 giga!Ειναι αρκετα ισχυρο να προσωμοιωσει;Εχω βαλει το resindent evil 0 και τα frame rate ειναι πεσμενα, αυτο οφειλετε σε καποια ρυθμιση η αδυναμια συστηματος;Σημειωνω οτι απ το task manager οι επεξεργαστες δειχνουν 40% περιπου!!
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δε πειραζει, να που ενδιαφερει και μενα!!Το συστημα μου ειναι ενα Vaio i5 460M, 4 giga Ram, ati 5650 1 giga!Ειναι αρκετα ισχυρο να προσωμοιωσει;Εχω βαλει το resindent evil 0 και τα frame rate ειναι πεσμενα, αυτο οφειλετε σε καποια ρυθμιση η αδυναμια συστηματος;Σημειωνω οτι απ το task manager οι επεξεργαστες δειχνουν 40% περιπου!! Πάντα βλέπουμε πρώτα στην σελίδα του emul http://www.dolphin-emu.com/forum/viewthread.php?thread_id=304 Αν και είναι πολύ καλός δεν είναι σε καμιά περίπτωση 100% Έχει παιχνίδια που τα παίζει τέλια και άλλα που δεν τα παίζει καθόλου. Με κάθε build πάντως γίνεται καλλίτερο.
BALABANIS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει κανεις το Resident Evil 0 με καποιον emulator;Ξερω οτι ο Dolphin ειναι απ τους καλυτερους αλλα ισως καποιος αλλος τρεχει καλυτερα το παιχνιδι!
ikaruga24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Το resident evil 0 δεν τρεχει καλα με κανεναν emulator αυτη τη στιγμη οπως και το πρωτο remake.
BALABANIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το resident evil 0 δεν τρεχει καλα με κανεναν emulator αυτη τη στιγμη οπως και το πρωτο remake. Γιατί ετσι;Ειναι το μονο Resi που δεν εχω παιξει (μαζι με τα remake) και ηταν ευκαιρια μιας και δεν ειχα ποτε game gube...!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν τα υποστηριζει καλα ο emulator. Δεν ειναι φυσικα τα μονα παιχνιδια που εχουν προβλημα, απλα ειναι μεσα στη λιστα και αυτα. Πολλα απο τα μεγαλα παιχνιδια εχουν προβλημα στον emulator. Η δεν θα εχουν σωστα γραφικα ή ηχο, δεν θα τρεχουν σωστα και θα υπαρχουν προβληματα ταχυτητας η τεραστιων frame drops ή πολυ απλα να ειναι bugged και να μην μπορεις να περασεις καποιο σημειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.