polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Σημερα έγινε μια αυτόματη ενημέρωση στα 2003 στην εταιρία και έπεσαν οι server μόνοι τους... Εντάξει δεν λέω, ίσως να μην πρέπει σε server να έχουμε autoupdate, αλλά είναι δυνατόν να κάνει auto-restart???? Αυτό το έχω δει μόνο στα ΧΡ, που και εκεί ειναι τραγικό!!! Ξαφνικά δέχτηκα κατεγισμό τηλεφωνιμάτων ότι δεν λειτουργεί το email! :D
spirosta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Από τη στιγμή που υπάρχει ενεργοποιημένη η διαδικασία για automatic updates και η αντίστοιχη εντολή για restart τότε μου φαίνεται απόλυτα λογικό. Σε αυτό δεν φταίει η microsoft αλλά ο administrator που βάζει τις ρυθμίσεις αυτές. Πάντως εμένα τα XP Pro όποτε κάνω update πάντα ζητα επιβεβαίωση για restart. Αλλά δεν τα έχω στο automatic.
Bspus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλα εκανε restart, μετα δεν ξανασηκωνονται ολα αυτοματα? Πρεπει να παει καποιος χειροκινητα να ξανασηκωσει το service για email? Και ναι, καλυτερα να κανεις manual update. Ακομα και σε σπιτικους υπολογιστες προτιμω να ξερω ακριβως τι βαζω και ποτε κανω restart
spirosta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ..Ακομα και σε σπιτικους υπολογιστες προτιμω να ξερω ακριβως τι βαζω και ποτε κανω restart Πολύ βασικό αυτό.
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά μισό λεπτό, τί λέτε τωρα.. Τί σχέση έχει ενα οικιακό δίκτυο της πλάκας,με ένα εταιρικό που πατάνε 250 τερματικά πάνω? Είναι δυνατόν να κάνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ επανεκίνηση? Ο SERVER? Εκανε και χτες το βράδυ και το είδα σήμερα. Υπάρχουν κάποια services που τρέχουν όταν κάποιος κάνει log in στο συστημα, προφανώς λοιπόν και δεν έτρεξαν όλα αφού κανένας δεν ήταν να κάνει. Αυτόματα updates φυσικά και έχω βάλει, με δεδομένο οτι αν βγει ένα κρίσιμο patch και χρειάζεται να εγκατασταθεί παρασκευή βράδυ ας πούμε, κάπως πρέπει να γίνει. Επιλογή για restart δεν έχει πουθενά.
Gabriel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Έβαλες πρόσφατα SP1 και ο Server είναι IBM?
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Επίσης, ακόμα και χειροκίνητα να το έκανα, επειδή σε παρόμοιο κρίσιμο patch μου έχει κάνει restart μόνο του,πολύ απλά το ίδιο πράγμα θα παθαίναμε, μόνο που αυτή τη φορά κάποιος θα ήταν παρόν να κάνει login. O server ο συγκεκριμένος μέχρι να πέσει θελει 20λεπτά να κλεισει τα services, και μετά ξεκινάει σε 1-1.5 λεπτό. Αυτό το downtime των 25 λεπτών όμως είναι κάτι που προτιμάω να το ελέγξω εγώ (πχ να γίνει 8.30 ή μετά τις 3 που είναι κλειστά τα μαγαζιά) παρά να γίνεται αυτόματα.
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Έβαλες πρόσφατα SP1 και ο Server είναι IBM? Oxi o server ειναι ΗΡ, το SP1 το βαλαμε κάνα 2βδόμαδο μετά την επίσημη κυκλοφορία του (και αφού διάβασα παντού ότι δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα). Εντάξει δεν ηρθε και το τέλος του κόσμου, απλά το θεωρω λιγάκι άγαρμπο να σκάει στην ψύχρα restart.
tech25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 O server ο συγκεκριμένος μέχρι να πέσει θελει 20λεπτά να κλεισει τα services' date=' και μετά ξεκινάει σε 1-1.5 λεπτό. [/quote'] Polaki na ypotheso pos exeis exchange? Einai koino provlima to time delay kata tin ptosi ton services toy exchange. Exo kapou ena kb tis MS pou sou epilyei to provlima. Tha koitakso na to vro kai na sto steilo. Υπάρχουν κάποια services που τρέχουν όταν κάποιος κάνει log in στο συστημα Services meta to logon? Giati? Opos ka na xei, mporeis na kaneis aytomato login kata to restart. Gia an apotrepseis paromoio symban pali, pigaine Start->Run-> gpedit.msc ( i apo Domain Policy.Opos theleis) Computer Configuration -> Administrative templates -> Windows Components -> Windows update kai Enable sto "No auto restart for scheduled Automatic Updates Installations" Ayta...
tech25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 O server ο συγκεκριμένος μέχρι να πέσει θελει 20λεπτά να κλεισει τα services' date=' και μετά ξεκινάει σε 1-1.5 λεπτό. [/quote'] Polaki na ypotheso pos exeis exchange? Einai koino provlima to time delay kata tin ptosi ton services toy exchange. Exo kapou ena kb tis MS pou sou epilyei to provlima. Tha koitakso na to vro kai na sto steilo. Υπάρχουν κάποια services που τρέχουν όταν κάποιος κάνει log in στο συστημα Services meta to logon? Giati? Opos ka na xei, mporeis na kaneis aytomato login kata to restart. Gia an apotrepseis paromoio symban pali, pigaine Start->Run-> gpedit.msc ( i apo Domain Policy.Opos theleis) Computer Configuration -> Administrative templates -> Windows Components -> Windows update kai Enable sto "No auto restart for scheduled Automatic Updates Installations" Ayta... Sorry... Double post.. Pos svino minimata mou?
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Κανεις edit και πάνω πάνω πρεπει να εχεις ενα κουτακι που λέει DELETE,και γράφεις και καλά τον λόγο που θες να το σβησεις.. Αν μπορείς στείλε μου το patch αυτο να κλεινει λιγο πιο γρηγορα ο exchange, γιατί παραγγελνουμε σουβλακια,τα τρωμε και ακομα περιμενουμε! email nmavra98@hotmail com Οσο για τα services, μου χτυπησε μήνυμα οτι "at least one service failed to start" οπότε ίσως έχει κάτι να κάνει με αυτό?
tech25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Des edo http://www.petri.co.il/slow_shutdown_of_exchange_2003_server_installed_on_dc.htm kai edo http://support.microsoft.com/kb/555025/en-us Oso gia to "at least one service failed to start", sou leei oti kapoio service kata tin ekkinisi den sikothike. Mporeis na to deis apo ton Event Viewer. P.S. To delete den to vrisko..
Gabriel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 RPC Service When fails=Restart service όχι restart machine. τουλάχιστον μέχρι να βρείς τι φταίει.
tech25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 RPC Service When fails=Restart service όχι restart machine. τουλάχιστον μέχρι να βρείς τι φταίει. Gabriel ti sxesi exei to RPC?
Gabriel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Κοίτα,στη δική μου εταιρία το παρουσίαζε ένας ΙΒΜ server με W2K3+SP1,στο reboot μου έδωσε 0x000000d1 (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0x00000000),ψάχνοντας στο google για αυτό το string,βρήκα αυτή τη λύση που έδωσε κάποιος. Νά και το Link. http://www.mcse.ms/message729326.html Προφανώς σε κάποιο από τα dependencies του RPC,να μη του "αρέσει" κάτι,τι να πώ?Πάντως σε Dell servers δε μας το έχει κάνει παρά μόνο σε IBM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.