Προς το περιεχόμενο

Outlook Bcc

eva1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα θέλω να κάνω ομαδική αλληλογραφία από το Microsoft Outlook και οι παραλήπτες να μην βλέπουν ότι το έχω στείλει στους άλλους τους βάζω όλους στο BCC αλλά κάνω δοκιμή για να δώ αν γίνεται και βγάζει στους παραλήπτες που το έχω στείλει ότι έχει έρθει από το δικό μου e-mail (σωστό) και μου βγάζει το e-mail μου και στο From εγώ δεν θέλω να λέει στο From το δικό μου e-mail θέλω να είναι κενό.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Prepei na baleis kapoio mail sth thesi To:. Bale to diko sou, tha fainetai stous allous sa na esteiles mail apo sena se sena.

An pali de theleis na fainetai oti esteiles esy to mail, epeidh aparaithtos prepei na yparxei kapoio mail sth thesi From, ftiakse ena neo logariasmo kai stilto apo kei.

Tsipouro, poly austhros eisai :) :)

Δημοσ.

Ναι εγώ δεν έχω πρόβλημα να φαίνεται στο from το δικό μου e-mail αλλά βγαίνει και στο to το δικό μου όταν το στέλνω

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμ, έτσι λειτουργεί το Outlook, όταν στέλνεις e-mail με κάποια ονόματα σε Bcc, στη θέση του παραλήπτη μπαίνει το δικό σου e-mail.

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμ, έτσι λειτουργεί το Outlook, όταν στέλνεις e-mail με κάποια ονόματα σε Bcc, στη θέση του παραλήπτη μπαίνει το δικό σου e-mail.

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι επ'αυτού.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι επ'αυτού.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας αλλά έχω δεί σε e-mail που μου στέλνουν άλλες εταιρίες ότι στο to είναι κενό και μόνο στο from έχει το δικό τους e-mail αν γνωρίζει κάποιος πως γίνεται θα ήθελα να μου απαντήσει.

Σας ευχαριστώ όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...