Προς το περιεχόμενο

Dungeon & Dragons ONLINE:WoW Killer BETA

pseira

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πληρώνεις ακομα και να βαρεθείς λίγο κατα κάποιο λόγο θέλεις πάλι να ξαναπαίξεις "αφού πληρωσα που πλήρωσα...". Αυτο και μονο σε τραβάει μέσα, νοιωθεις οτι οσο δεν παίζεις τα λεφτά σου πάνε χαμένα, ακόμα και αν μιλάμε για 28€ το δίμηνο.

Επίσης σου δημιουργεί την αίσθηση ότι πίσω από ολο αυτο το πραγμα υπάρχει μια εταιρια η οποία και νοιάζεται αλλά και κάνει ότι μπορεί ωστε κατ'αρχάς να μην υπάρχουν προβλήματα (όσο ειναι αυτο δυνατο) αλλά επίσης ξερεις οτι θα σου προσφέρει συνεχώς καινούριο υλικό.

Κατα τη γνωμη μου δεν πρέπει να συγκρίνουμε το μοντέλο του wow με του L2, που απλά μπορείς να παίξεις εύκολα σε unofficial server, αλλα με το Guild Wars το οποιο το παίρνεις μία φορά και τέλος μετά.

Σαφως και προτειμάω να παίζω for free, αλλά νομίζω ότι οι κοντά 5+εκ. χρήστες του World of Warcraft δείχνουν το μηνιαίο κόστος δεν ειναι ικανό να τραβηξει κανέναν μακρια.

Εγω απο ΟΛΟΥΣ οσους εχω μιλήσει, η αρχικη απαντηση ειναι "σιγα μην πληρωνω καθε μηνα για να παίζω..." ε δεν εχω δει καποιον να αγοράσει το παιχνίδι και να μην φτάσει 60....!! :D :D :D Και μιλαμε για την ελλαδα, τον παράδεισο της αντιγραφής! :D

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ipirxe ena sigekrimeno penthimero pou evalan stous servers oso kosmo ithele (kai mporouse na katevasei 2.5 GB pou itan o client)

afto den itan to kanoniko beta alla opos tin onomasan "stress beta"

mallon gia na doune antapokrisi kosmou, an sikonoun oi servers tous ktl

kai exei teleiosei pro polou afto to open beta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...