ifil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα ! Ειμαι νεα στο forum και δεν ξερω εαν κανω την ερωτηση στη σωστη ενοτητα .... Θα την κανω όμως : Εχω την ψηφιακη βιντεοκάμερα canon mv750i και θα ηθελα να μου πειτε , εαν καποιος ξερει , πως μπορω να μεταφερω αυτα που εχει η κασετα της σε υπολογιστη ή pc ???????? Χρειάζεται καποιο "ειδικο" software ???? Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων :grin:
BillDask Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλος ήρθες στο Forum. Για να μεταφέρεις τα video απο την camera στο PC θα χρειαστείς ένα καλώδιο Firewire IEEE 1394, μια θύρα Firewire στο PC, αρκετό χώρο στο δίσκο και ενα πρόγραμμα που να καταγράφει το video στο σκληρό δίσκο. Προτείνω το InderVideo ή το Pinnacle Studio.
ifil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Aν και λιγο καθυστερημένα , ευχαριστω πολυ . Εψαξα για το ΙnderVideo αλλα δεν το βρηκα ... θα το ψαξω παλι ομώς !!! Καλές Γιορτές .
mikael Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Την ιδια δουλειά μπορείς να την κάνεις και με το windows movie maker.
BillDask Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Ουπς... είναι InterVideo sorry για το λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.