Προς το περιεχόμενο

WinXP Home GR

or1onas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia k xara se olous,

enas filos agorase prin apo kana 2 xronia gia th douleia tou ena mhxanhma me win xp home greek. Logw iwn, to mhxanaki ta epaixe, omws to palikari exei xasei to installation cd.

Kwdiko exei kanonika klp, nomimotata, alla cd gia installation den paizei.

Gnwrizei kaneis sas an yparxei kapoios nomimos tropos na to breis apo pou8ena (px. microsoft?)

Δημοσ.

Μπορει με οποιοδηποτε αλλο cd με win xp home να κανει κανονικα εγκατασταση και να χρησιμοποιησει το δικο του product key οταν ζητηθει,κι ολα καλα..

Δημοσ.

Toσο δυσκολο ειναι να βρεις? Απο φιλους,απ'το μαγαζι που ψωνιζεις συνηθως (κομπιουτεροειδη εννοειται..), το SP δεν εχει να κανει νομιζω ,αρκει να ειναι η ιδια εκδοση (Home σε Home,Pro σε Pro κτλ...),το SP το βαζεις μετα..

Δημοσ.

Θα κάνει. H microsoft δεν έχει αποθηκευμένα τα cd keys στα cd αλλά τα cd είναι όλα ίδια. οποιοδήποτε μα οποιοδήποτε cd κάνει απλά πρέπει να είναι ίδια έκδοση και αν είχε από πριν SP το cd πρέπει το έχει και πάλι.

Άλλωστε και πειρατικά win να έχεις και να τα έβαλες "καταλάθος"(?#$!#$!%) μπορείς να αλλάξεις τo cd key με κάποιο που νόμιμα έχεις πάρει από τη microsoft.

Δημοσ.
nimik νομιζω οτι άλλη παρτίδα με και άλλη χωρις SP. Λογικά δεν θα κάνει το S/N...Milame gia gnisia CDs

Κανει ,το εχω δοκιμασει.. :) προσφατα στο λαπτοπ που πηρα ειχε προεγκατεστημενα xp home gr sp2,εκανα φορματ και εβαλα win xp home en sp1 (απο τ'αλλα :grin: ) και οταν μου ζητησε το κλειδι περασα το δικο μου και αυτο ηταν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...