Προς το περιεχόμενο

Agora Lapto kai leitourgiko

Turbo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia exo provlima! Psaxno laptop mexri 1700€ kai oti vrisko exei gia leitourgiko XP home, ego thelo xp Pro. Prosanatolizome so Toshiba i HP ti protinete. Efxaristo ek ton proteron.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις καταλήξει σε ποιο μοντέλο θέλεις να παρεις μη σε απασχολεί το λειτουργικό σύστημα!Απλά πήγαινε στο μαγαζί και ζήτα τους αντι win home να σου βάλουν win pro!Πάντως είναι καλύτερα τα laptop να λειτουργούν με ελαφρυά win λόγο απόδοσης!

Δημοσ.

kai egw otan epsaxna den eixa dei kati me XP Pro,alla den σκοτιστικα και πολύ, τα πέρασα μονος μου :)

Για μάρκα έχω το fujitsu - Siemens, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γνώμη μου οτι πάρεις κοιτα να ειναι 64-bit

Δημοσ.

Re paidia piga na tin kano etsi me ena vaio se mia prosfora tou germanou kai mou ipan oti den to kanoun kai otan pira tin sony gia ayto to thema mou ipan aplos oti den ginete...

Δημοσ.
Re paidia piga na tin kano etsi me ena vaio se mia prosfora tou germanou kai mou ipan oti den to kanoun kai otan pira tin sony gia ayto to thema mou ipan aplos oti den ginete...

Στο multirama που πήγα εγώ το δεχόταν... ρώτησε και εκεί, δεν χάνεις τίποτα...

Δημοσ.

Μ@@@κίες σου είπανε turbo,βέβαια το πήρες απο τον γερμανό οπότε δικαιολογείτε η απάντηση τους!Ούτε service για laptop έχει ούτε τπτ,αν ήταν καν1 κινητό κατί θα γινόταν!Μη σας απασχολεί το λειτουργικό μπορείτε πολύ εύκολα να ακολουθήσετε το παράδειγμα του lefkas! :wink: :wink:

Δημοσ.

Σωστα, δε γινεται. Το μηχανημα ερχεται με εγκατεστημενο το λειτουργικο απο την εταιρια και κανενας μεταπωλητης δε μπορει να το αλλαξει.

Αν θελεις μπορεις να το αλλαξεις αφου το αγορασεις με δικη σου ευθυνη.

Δημοσ.

Ακριβώς, και εμένα με το Fujitsou αυτό μου ειχαν πει. Οτι έρχεται έτσι έτοιμο και δεν μπορουν να το πειράξουν.

Δεν ξέρω όμως τι παίζει με την εγγύηση σε αυτήν ττην περίπτωση. Εγώ απλα εμπιστέυτικα την εταιρία (σαν αξιοπιστία) και αποφασισα να τα περάσω μονος μου...

Μια άλλη λύση θα είναι να πάρεις απο το πλαίσιο-να το φτιάξεις μόνος σου. Εκεί λογικά θα σου βάλουν οτι WIN θες.....

Δημοσ.

Είναι η καλύτερη περίοδος πάντως για αγορές η/υ τα x-mas!!Το θέμα είναι τα ευρά που διαθέτουμε και μέχρι πόσο αντέχει η τσέπη μας και μπορούμε να ακολουθήσουμε τις προσφορές!!Καλό ψάξιμο man και μη ξεχνάς τα ψιλά γράμματα... :-P :wink:

Δημοσ.

Όπου και να πας σε πλαίσιο ή multirama μπορείς να ζητήσεις οτι λειτουργικό θες!!Δεν εχεί να κάνει με την εγγύηση το λειτουργικό!Μόνο το hardware σχετίζεται με την εγγύηση άμεσα!!!

Δημοσ.

@psycho_dreams: Πολλά καταστήματα δίνουν αυτήν την απάντηση-και αυτό διοτι είναι απλοί αντιπρόσωποι εδώ στην Ελλάδα. Εγώ το είχα ακούσει 3-4 φορές πριν αγοράσω το μηχανημά μου

Δημοσ.

αν πάρεις laptop brand, θα το πάρεις με το λειτουργικό που έρχεται.

αν θέλεις αγοράζεις από την εδώ αντιπροσωπία cd με το λειτουργικό και τους drivers που θέλεις και είσαι ΟΚ με την εγγύηση.

αν τα περάσεις μόνος σου τότε δεν σε καλύπτουν με εγγύηση.

αν πάρεις Πλαίσιο ή Γερμανό τότε το αγοράζεις με ότι λειτουργικό θέλεις.

εγώ πήρα Πλαίσιο και μου άρεσε ότι μου έδωσαν cd με τους drivers του μηχανήματος για όλα τα λειτουργικά.

διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Εφόσον παίρνεις καινουργιο μηχάνημα είναι υποχρεωμένοι όλοι να σου δώσουν τα cds με τους drivers και συνήθως σου δίνουν και 1 cd με win home ή αλλιώς κάποιο recovery cd!!Ρε παιδιά η εγγύηση δεν έχει καμ1 σχέση με το λειτουργικό!!!!!!!!

Δημοσ.

εφόσον το λειτουργικό δεν το εγκαθιστά "εξουσιοδοτημενος τεχνικος", δεν σου παρέχει εγγύηση για την καλή λειτουργία του. Αυτή είναι η επισημη θέση ΟΛΩΝ μεγάλων εταιριών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...