Προς το περιεχόμενο

προβληματισμός

gandalf_the_white

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως είναι κουκίδες που λάμπουν με διάφορα στραφταλιζέ (ωραία λέξη!!!) χρώματα... η sony νομίζω όμως ότι τα καλύπτει στην εγγύηση... για ρώτησε...

Δημοσ.

κατι τέτοιο παρατηρώ και εγώ...ωχ...μην μου λές τέτοια....εμφανίστηκαν από προχτές που καθάρισα την οθόνη με ένα καθαριστικό χωρίς αλκόολ και με ένα ειδικό πανάκι που πήρα από ένα μαγαζί στην γερμανία.

τώρα τι κάνω?

Δημοσ.

Οπως μας τα λες, εγω υποψιαζομαι οτι ειναι κατι που εμεινε/χαλασε πανω στην οθονη και οχι καμμενο pixel. Τα καμμενα pixel εμφανιζονται τυπικα στις πρωτες ωρες λειτουργιας της οθονης.

Δημοσ.

Ναι. Μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλά για δες μήπως είναι απλά σταγονίδια που έχουν στεγνώσει πχ. σάλιου ή του υγρού που χρησιμοποίησες! Και τα οποία δεν φεύγουν με απλό σκούπισμα, βρέξε λίγο ένα πανί!

Δημοσ.

dokimase na ksiseis tin koudika pou les,mipos einai kanenas lekes.to pathena paliotera ayto,xoris na exo katalabei ti akribos einai.den kanw katholou plaka,den sas koroideyo,apla opote eixa xoris kalima tin othoni,meta apo 2-3 meres gemize kati koukides ,den ksero apo ti,(eksoterika tis othonis milao)kai molis tis etriba sklira me to nixi i ena panaki,efeygan.mporei na mou to eksigisei kaneis ayto?profanos pantos to yliko apo to opio einai kataskeyasmeno to plastiko kalima tis othonis sony tft 17' sdm74,magnitize-elkie kati,to opio den ksero ti itane.exei tixei se kanena?

epanalambano den eimai trelos,kai den kanw katholou plaka(epeidei orismenoi tha to paroun san koroidia kai tha me brizoun!!)

Δημοσ.

αν όταν καθάρισες την οθόνη, αυτή ήταν ανοικτή τότε το προκάλεσες εσύ.

επίσης η sony δικαιολογεί από 3 pixel και πάνω τα οποία πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 χιλιοστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...