Προς το περιεχόμενο

Courier το μεγαλείο σου !!!!!

slr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...interatica[/b']??...

Καμια φορά επιβάλλεται να το παίζουμε και "ντεντεκτιβς",είναι ένα απ' τα βασικά που μαθαίνουμε στο αντικείμενο,ένα είδος "ψαρέματος" για να ξεφορτώσουμε.Πάντα όμως με τη σύμφωνη γνώμη των αποπάνω μας και εκ των υστέρων έπεται τηλ για την θέση του μικροδέματος,εκ μέρους του customer service.Υποθέτω ότι όλα αυτά ισχύουν σε όλες τις εταιρείες,είναι δε στην εκτίμηση του courier αν θα το αφήσει,διευκολύνοντάς σας να κερδίσετε μιά μέρα σε περίπτωση απουσίας σας,η να πάτε να το παραλάβετε απ' τα κατα τόπους γραφεία τους η να περιμένετε την άλλη μέρα για επαναδρομολόγηση.Πολλές φορές όμως καταστρατηγούνται όλα αυτά,ο σταρχιδισμός έχει προχωρήσει,οι άσχετοι (στο βωμό της <<οικονομίας>> θυσιάζεται και ο επαγγελματισμός,μιας και κοστίζει την σήμερον ημέρα...) έχουν κατακλύσει το αντικείμενο,άστα να πάνε δηλ...

Ναι,δουλεύω σε courier,ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται...

Δημοσ.

Eidika stis Serres, egw exw provlima me tis perissoteres metaforikes...

X8es piga kai pira o idios dema apo ti Geniki Taxydromiki, an kai 8a eprepe na mou to paradwsoun tin Triti kai to kyriotero den eixan er8ei ka8olou, oute fysika afisan kapoio simeiwma i tilefwnisan!!!

Δημοσ.

marios1957 an kai den polikatalaba ti enoeis apo ta liga omos pou epiasa antilambanome oti ise iper tis interatica i genikotera ton kourier.E loipon emena to dema pou perimena eixe kai til kai odo kai onoma alla oi karagiozides anti na paroun til sto kin psaxnan ston katalogo gia sxetika epitheta statherou til.afou piran til olous tous thious mou kai siggenis mou telikos tous pira til kai oxi mono den zitisan signomi alla piga kai to parelaba ego apo ekei eno eprepe na to feroun spiti mou.

Δημοσ.

apla tha po kati.oti se oles tis douleies pantou iparxoun provlimata arkei na dei o kathenas px tin douleia tou.oute o kathe courrier bgazei monos tou apofaseis.iparxoun kai alloi apopano.to provlima den einai na ginei lathos alla kata poso o allos ine diathesimos na se exipiretisei gia na diorthothei.poloi exo apo ton xoro mporoun na lene pola alla poles fores den xeroun oli tin istoria pou krivetai apo piso.den to leo gia sigkekrimena tora alla ligo pio genika :)

Δημοσ.

Ένα μήνα ακριβώς για να λάβω μία αντικαταβολή 5,5 ευρώ από γνωστή εταιρία kourier.

Σκέφτηκα να μην ασχοληθώ καθόλου γιατί το ποσό ήταν αστείο αλλά η αντιμετώπισή τους και μεταφορά ευθηνών σε στυλ μπαλάκι από το ένα γραφείο στο άλλο με πείσμωσε όσο που τα πήρα τα χρήματα.

Πλέον στις συναλλαγές μου στο fleamarket,μόνο αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ που 3 χρόνια ποτέ δεν είχα προβλημα και έχω στείλει πράγματα και εκεί που καρφώνει η πινέζα στο χάρτι τα χρήματα δε,σε τρεις ημέρες το αργότερο από την στιγμή που θα παραλάβει ο άλλος το πακέτο τα έχω.

Δημοσ.
...Ένα μήνα ακριβώς για να λάβω μία αντικαταβολή 5,5 ευρώ από γνωστή εταιρία courrier....

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους,μιας και δεν με νοιάζει (πια) αν θα ψάχνω για δουλειά Δευτεριάτικα (κοινώς:ZBTSM),ΟΛΕΣ οι ταχυμεταφορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα χρήματα των αντικαταβολών σαν εύκολο τρόπο εκταμίευσης.Δηλ,τι έχουμε σήμερα να πληρώσουμε;=ΦΠΑ.Ωραία,δαγκώνουμε τα φράγκα του nomikos και καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας για σήμερα,αύριο δε θα δαγκώσουμε τις αντικαταβολές του marios1957 για το ΦΜΥ και μεθαύριο θα περιμένουμε τις αντικαταβολές του "α" πελάτη να καλύψουμε τις πρώτες δαγκωνιές.Μίλησε κανείς για πυραμίδα;Έχει απόλυτο δίκιο!

Έτσι γιγαντώθηκαν όλοι οι μεγάλοι (ονόματα ΔΕΝ λέμε,αλλά είναι στη διάθεση οποιουδήποτε,ενόρκως μάλιστα για όποιον εισαγγελικό λειτουργό θελήσει να αυτοκτονήσει μαζί μου)...

Έτσι έχει γίνει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή,μεταμεσονύχτια (ν)τροπολογία,για τα φέσια άάάλλης (που έμαθε τον κόσμο "τι σημαίνει courrier") -μιλάμε για 1.5 δις παλαιοδραχμές εν έτει ενενηντακάμποσο- και που ο "δύστυχος" Φέσσας "φεσώθηκε" και έψαξε/ψάχνει (και αν βρει να μου τρυπήσει τη μύτη) να μετακυλισει τον ουρανό,σαν άλλος "Ατλας"....

Με λίγα λόγια:Μακρυά από αντικαταβολές σε εταιρεία courier.Ψήστε τον πελάτη σας να σας κάνει κατάθεση και στείλτε του το αντικείμενο,χωρίς να περιμένετε χρηματική ανταπόδοση.

Όποιος πει ότι δεν συμβαίνουν αυτά,είναι πληρωμένος τσάτσος από κάποια εταιρεία του χώρου!!!

Τόσο απλά. ;-)

Δημοσ.

pragmati kai ego apo gnosti eteria courrier gia na lavo konta sta 3 euro gia ena biblio perimena ena mina .mou lene meta apo 20 meres tha ta paralavete.piga na po einai tromero poso.ekana ipomoni apla ennoite oti kai ego os tora exo bgei poli pio euxaristimenos me ta ellinika taxidromia me exeresi mono mia fora mias filis mou.kai ta lefta ta perno kai grigora kai ligotera taxidromika.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια:Μακρυά από αντικαταβολές σε εταιρεία courier.Ψήστε τον πελάτη σας να σας κάνει κατάθεση και στείλτε του το αντικείμενο' date='χωρίς να περιμένετε χρηματική ανταπόδοση.[/quote']Επειδή, απ' όσο κατάλαβα το κατέχεις το θέμα: Υπάρχει λόγος να μένουμε το ίδιο μακρυά και από τις "εντολές αγοράς" ή εκεί δεν παίζονται τέτοια σενάρια; Thnx.

Δημοσ.

Αν έχεις τρόπο (σαν προμηθευτής) να πληρώνεσαι "εν-τη-εμφανίσει",no prob.To τι θα συμβει μετά,ούτε που σε κόβει....

Υ.Γ.Έτσι καταλαβαίνω εγώ "την εντολή αγοράς".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...