Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγγραφή dvd-r

tomgun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

Έχω ένα πρόβλημα με την εγγραφή dvd-r στον υπολογιστή μου... (celeron 1000, 256 ram παλιό κομμάτι έ?)

Χρησιμοποιώντας το record now max της veritas μου εμφανίζει πρόβλημα μετά απο λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζοντας μήνυμα loss of streaming... Α! για να μην ξεχάσω όταν επιλέγω τα αρχεία για αντιγραφή μου τα εμφανίζει με κόκκινο χρώμα ενώ στις αρχές δεν το έκανε αυτό. (προσπαθώ να γράψω dvd ταινίες VIDEO_TS )

Με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αντιγραφής πχ της plextor ή απο το dvd movie factory το γράφει μεν το δισκάκι αλλά δεν παίζει στο dvd player...

Έχω ήδη τρεις σκληρούς δίσκους πάνω καθώς και αρκετές κάρτες (usb 2.0, radio,etc), μήπως είναι φορτωμένος υπερβολικά για την ηλικία του ο υπολογιστης? Θα διορθώσει το πρόβλημα άν βάλω μεγαλύτερο τροφοδοτικό ή πρέπει να αφαιρέσω κάτι?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα...

Για να πω την αλήθεια όχι διότι μια φορά που χρησιμοποίησα το Nero αναγνώρισε ότι πάω για dvd ταινία και ζήταγε ένα συγκεκριμένο plug-in που δεν το είχα... αλλά θα το δοκιμάσω ξανά...

Παίζει ρόλο ότι (αυτό χθες το ανακάλυψα) ότι το λαμπάκι του dvd writer γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει σαν τρελλό? Το πλήρες μήνυμα που βγάζει το πρόγραμμα αντιγραφής είναι: buffer underrun - loss of streaming.

Any ideas...

Δημοσ.

to buffer underun einai oti den prolavenei na grapsei arxeia toso grigora kai kanei pause to recorder mexri na gemisei to buffer.ego tha sou lega.a.firmware update gia to dvd kai ena format sto pc kai tin ekdosi 7 tou nero.i ama mporeis test to dvd recorder se allo pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...