Gaou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά χρείαζομαι την βοήθεια σας. Χθές πήρα στα χέρια μου έναν "Mobile Athlon 64" τον οποίο τον τοποθέτησα πάνω σε ενα GA-K8VT800. Τα πράγματα ώς εκεί πήγαν καλά. Ξεκινάω τον υπολογιστή και μου δίνει θερμοκρασία CPU απο το BIOS 25 celcius. Μπαίνω στα windows και τί βλέπω ...? Βλέπω το Everest , το AIDA32 και το Speedfan να μου δίνουν θερμοκρασίες 124 celcius. Και εδώ αρχίζει το γελιο. Το ανεμηστηράκι "G-Power Pro" της gigabyte οσο και να του ανεβ'αζω τις στροφές οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν . Το Θέμα είναι οτι ο Mobile 64 Athlon χρειάζεται 62 watt για να δουλέψει ενώ οι κανονικοί athlon 64 δουλεύουν ώς συνήθως με 89 watt. Drivers έχω περάσει αλλά δεν γίνεται τίποτα. Υπάχει περίπτωση να έχω κάνει κάποιο άλλο λάθος ή γενικά δεν παίζει αυτή η κατάσταση ( Mobile σε Desktop υπολογιστή ).
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 ama itan 124 bathmous i cpu tha ixe kaei idi.kai ennoite oti koitas prota to bios kai meta ola ta programmata ta alla.mporei olo to kolima na ine epidi ebales mobile pano se desktop.tetoies thermokrasies kai otan itan sto laptop tha ixe liosei kai to plastiko mazi.ama sou pezei sosta i cpu min se niazei gia thermokrasia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.