Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με TDK δισκάκια dvd -8x

ddamski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πρόβλημα με TDK δισκάκια dvd -8x με το plextor 712a fw.107.Από τα 8 τα 5 εχουν καεί ..Πρεπει να είναι ασύμβατα μάλλον .Τα χρησιμοποιώ εις το πλείστον με το dvd shrink αλλα και με το nero και καίγονται.Το θέμα είναι ότι εχω ακόμα 42 δισκάκια . Τώρα πρόσφατα που εκανα φορματ και εφτιαξα μόνο ένα παρτισιον άναβε λιγότερο το κίτρινο λαμπάκι που δηλώνει buffer underun σχεδόν καθόλου.

Δημοσ.

θα δοκιμάσω αν και δεν θυμάμαι να έχει επιλογή στο dvd shrink για ταχύτητα , το βάζει αυτόματα στο μαξιμουμ , μπορώ βέβαια να δώ και το clonedvd

Δημοσ.

sata δεν ειναι... θα το τσεκάρω το mode , αλλα σε pio mode δεν νομίζω να είναι .Εncrypting μια ταινία 100 min κανει σε 8-9 λεπτά περίπου , χλωμό να ειναι pio..

Δημοσ.
θα δοκιμάσω αν και δεν θυμάμαι να έχει επιλογή στο dvd shrink για ταχύτητα , το βάζει αυτόματα στο μαξιμουμ , μπορώ βέβαια να δώ και το clonedvd

kai se pio mode na einai pali tha to grafe alla tha argouse poli.den allazei stin eggrafi tipota apla allazei i taxitita diametagogis.nai sto dvd shrink ama exeis mesa to keno dialegeis ti taxitita tha graftei.den exei mono maximum.alios katevase tin me shrink kai kantin copy me nero meta san dvd video.ola ta arxeia mesa sto video ts .sto audio tipota.

Δημοσ.

τελικα με το clonedvd εκαψε αλλο ένα με 4απλή ταχύτητα αλλα με το dvdshrink και 2 ταχύτητα το έγραψε ..θα γράφω με διπλή τελικα , τι να κανω..

Δημοσ.

dokimase alli marka.mporei na exei provlima to recorder.ixa kai ego ena pou egrafe monis alla diplis petouse error calibration error.to piga piso kai mou to allaxan.alla dokimase se allo pc se alla kena dvd prota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...