Προς το περιεχόμενο

Forthnet & HOL = Love?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω εχω μια απορία.

Ποιοι ειναι αυτοι οι Ισλανδοί (!!!???) που ήρθαν να παρουν την forthnet?

Είναι ένα Ισλανδικό fund συμμετοχών με πολύ μεγάλες διασυνδέσεις σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως και στον Καναδά.

Η Intracom προσπάθησε να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό της FORTHNET αλλά δεν τα κατάφερε.Οι ισλανδοί μαζί με το ΙΤΕ στάθηκαν απέναντι συν του ότι οι Κύπριοι που έιχαν κάποια ποσοστά πουλήσαν στους Ισλανδούς.

Την HOL την αγόρασε ολόκληρη απο την Eurobank και ναι το σενάριο πλήρους απορόφησης απο την Forthnet έπαιξε πολύ σοβαρά όταν αρχίσαν να γίνονται οι αγοροπωλησίες αλλά όχι πλέον.

Για απολύσεις δεν γνωρίζω κάτι εκτός του ότι όπου πάει ο Κόκκαλης γίνεται ξεσκαρτάρισμα.(ακουστά το έχω και χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω)

Δημοσ.

Σημερινό, απόσπασμα από http://www.reporter.gr/fulltext_Gre.cfm?id=51215125144

"Σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε ότι εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών η εξαγορά της Hellas On Line, ενώ πρόσθεσε ότι διεξάγονται συζητήσεις και για την εξαγορά άλλων επιχειρήσεων.

Η Intracom παραμένει προσηλωμένη στο στρατηγικό της σχέδιο για επέκταση στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ενώ χαρακτήρισε αρνητική την εξέλιξη που σημειώθηκε για το μέλλον της Forthnet. Ο ίδιος είπε ότι το πολυμετοχικό σχήμα της εταιρείας που διαμορφώθηκε δεν ευνοεί την ανάπτυξή της καθώς κάθε μέτοχος έχει διαφορετικές επιδιώξεις."

Οπότε σύμφωνα και με αυτό δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο (φανέρο τουλάχιστον) σενάριο συνεργασίας. Όσον αφορά τις απολύσεις, μου φαίνεται λίγο πρόωρο, συνηθίζεται να αλλάζει πρώτα η διοίκηση και μετά να προβαίνουν σε απολύσεις.

Δημοσ.

piso apo ola krivontai panta xenoi.b.auto me to wimax me tis kerees mexri an ginei edo tha exei ginei istoria sto exoteriko.px me tis adsl.bgenoun router adsl2 mexri 24 mbits alla emeis den exoume ftasei kan ta oria tou adsl1 pou ine 8 mbit.b.pragmati oso kai na gigantothei mia eteria den leei tipota ama den ftiaxei dikatis dslam.megala exoda alla kai megala esoda siga siga.kai pragmati exo dei kati routerakia kai access point exo pou agnosta gia ellada alla 3 tixoi pernagan kai me dipli kerea sima excellent.ego ton miso ton theio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...