Προς το περιεχόμενο

Forthnet & HOL = Love?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσα από έγκυρες πηγές ότι ο Κόκκαλης (που έχει την HOL) πήρε και την Forthnet κάτω απτην ομπρέλλα του,και ότι έχουν γίνει ηδη απολύσεις αφού ενοποιούνται οι 2 εταιρίες.

Για να δούμε πώς θα εξελειχθούν τα πράγματα....

Δημοσ.
Ακουσα από έγκυρες πηγές ότι ο Κόκκαλης (που έχει την HOL) πήρε και την Forthnet κάτω απτην ομπρέλλα του' date='και ότι έχουν γίνει ηδη απολύσεις αφού ενοποιούνται οι 2 εταιρίες.

Για να δούμε πώς θα εξελειχθούν τα πράγματα....[/quote']

Στο bootFM το άκουσες? :P

Ναι, ο Κόκκαλης το προσπαθούσε, αφού δεν κατάφερε να πάρει αρκετές μετοχές για να έχει την πλειοψηφία στη FORTHnet. Δεν είναι κάτι κρυφό ούτε κάτι νέο, ήταν στις ειδήσεις πριν από ένα μήνα περίπου...

Δημοσ.

οχι να εννοποιηθούν με την έννοια αυτή, αλλά πλέον είναι ήμι-ανταγωνιστικές εταιρίες. Θα υπάρχει ανταγωνισμός αλλά όχι με την "άγρια" μορφή που είναι πχ Forthnet-Tellas. Απο κει και πέρα το να γιγαντωθεί μια εταιρία μόνο σαν ISP δεν έχει νόημα, το θέμα είναι να γινουν επενδύσεις για ενα concept a la Vivodi ωστε να ξεφορτωθούμε τον ΟΤΕ εντελώς.

Δημοσ.

O OTE αν δεν σπάσει σε 2 εταιρείες δεν πρόκειται κανένας να δεί ποτέ προκοπή... Η μία εταιρεία να έχει το δίκτυο (σύντηρηση - επενδύσεις , δημόσια εταιρεία) και η άλλη να έχει τις υπηρεσίες.

Δημοσ.
Ακουσα από έγκυρες πηγές ότι ο Κόκκαλης (που έχει την HOL) πήρε και την Forthnet κάτω απτην ομπρέλλα του' date='και ότι έχουν γίνει ηδη απολύσεις αφού ενοποιούνται οι 2 εταιρίες.

Για να δούμε πώς θα εξελειχθούν τα πράγματα....[/quote']

Μάλλον από radio αρβύλα το άκουσες αυτό... Η ισλανδική novator έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών (πράγμα που απέτυχε να κάνει η intracom από βλακεία της κατά την άποψη μου) μαζί με το ερευνητικό κέντρο κρήτης. Τώρα αν σε προφορικό επίπεδο έχουν γίνει συμφωνίες κυρίων δεν ξέρω πάντως κι εδώ αμφιβάλλω γιατί δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.

Δημοσ.
O OTE αν δεν σπάσει σε 2 εταιρείες δεν πρόκειται κανένας να δεί ποτέ προκοπή... Η μία εταιρεία να έχει το δίκτυο (σύντηρηση - επενδύσεις , δημόσια εταιρεία) και η άλλη να έχει τις υπηρεσίες.

Μou eipe kapoios pou asxoleitai me asyrmata diktya oti ayto pou etoimazei o Kokalhs 8a einai ws ekshs:

8a exei ena diktyo me keraies opws yparxoun gia to diktyo kinhths thlefwnias alla 8a exeis prosbash apo to sta8ero thlefono toy spitiou sou me kanonikes times opote h ypodomh toy OTE paei peripato :-) kai milame gia treles taxythtes.

Δημοσ.
Μάλλον από radio αρβύλα το άκουσες αυτό... Η ισλανδική novator έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών (πράγμα που απέτυχε να κάνει η intracom από βλακεία της κατά την άποψη μου) μαζί με το ερευνητικό κέντρο κρήτης. Τώρα αν σε προφορικό επίπεδο έχουν γίνει συμφωνίες κυρίων δεν ξέρω πάντως κι εδώ αμφιβάλλω γιατί δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές.

Δεν ξερω ποσο ραδιο-αρβήλα ειναι, μου το είπε παιδί που έφυγε/τον έφυγαν από forthnet, οπότε κάτι παίχτηκε... :)

Δημοσ.
Εγω εχω μια απορία.

Ποιοι ειναι αυτοι οι Ισλανδοί (!!!???) που ήρθαν να παρουν την forthnet?

Τί θα πει ποιοί είναι? Ποιοί ήταν οι Νορβηγοί της TELENOR που είχαν φτιάξει την Cosmote μαζί με τους δικούς μας εδώ?

Προφανώς επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν... :)

Δημοσ.

Tha gemisoun ta spitia me moufies proionta apo ton "theio" an kanei o "theios" anti-ote.

Pali kala pou exo ena wireless adsl 2+ router pou to efera apo belgio me 69euro teliki timi gia na kano tin douleia mou opos kai na exei ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...