GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Εγκατέστησα τον Exchange Server 2003 χθες στο σέρβερ μου με σκοπό να 'κατεβάζει' ο σέρβερ μας τα εμαιλ απο τον POP3 server και να τα μοιράζει στους χρήστες.. Θέλω 3 υπολογιστές τοου δικτύου να μπορούν να κατεβάζουν όλα τα emails που έχει κατεβάσει ο server... Πως ακριβώς θα το κάνω γιατι μέχρι στιγμής, παρ' όλο που ορίζω σερβερ και γραμματοκιβώτιο στο Outlook με αφήνει να κάνω login μόνο σαν administrator... Τα φώτα σας παρακαλώ επειγόντως!!!
lefkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 δεν το γνωρίζω καλά το θεμα, αλλά έxω την εντύπωση οτι για να κατεβάσεις όλα τα e-mail θα πρέπει να συνδεθείς με όλα τα Usernames...ένα ένα δηλαδή...
GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Όχι δεν κατάλαβες την ερωτηση μου.. Θέλω όλα τα emails που λαμβάνω να γίνονται distribute σε 4-5 χρήστες της επιλογής μου αλλα δεν μπορώ να το κάνω γιατί μόνο με Administrator κωδικό μπορώ να μπω μέχρι στιγμής. Πρέπει να φτιάξω καινούργιους χρήστες ή με το να δημιουργήσω Distibution Group και να βάλω τους χρήστες που θέλω μέσα είμαι καλυμμένος?
lefkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ta μαιλ θα μένουν στον Exchange ή θα περνάνε στον client?
GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό που θέλω είναι να πηγαίνουν στουσ 3-4 χρήστες.. Δεν με ενδιαφέρει εάν θα μένουν και στον σέρβερ..
lefkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 ok.. Πρέπει να κάνεις σε κάθε λογαριασμό forward τα μαηλ στις επιθυμητές addresses. Νομίζω μπορείς να επιλέξεις αν τα εισερχόμενα μαηλ θα μένουν και στο account που ήρθαν αρχικά, ή θα διαγραφούν.
GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ωραία έφτιαξα ένα distribution group (ALL MAILS) και έκανα add τους χρήστες του Αctive Directory που θέλω να βλέπουν τα emails... ΤώρΑ?
lefkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω πρέπει να κάνεις σε κάθε χρήστη forward στο group που έφτιαξες...δεν είμαι σίγουρος, δεν έψω οθονη μπροστά μου και παει καιρός απ την τελευταια φορά....
GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ωχ! Πρόβλημα... Έκανα μια δοκιμή να στείλω απο το Hotmail μου στον λογαριασμό της εταιρείας (που είναι στη μορφή [email protected]) και μου το γυρίζει πίσω...!! Τι γίνεται?
GiorgosH Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.
GiorgosH Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά μάλλον ήταν κάποιο πρόβλημα στο firewall της Forthnet με το domain της Hotmail και το προβλημα λύθηκε....
GiorgosH Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Παιδιά γίνεται να έχω ξεχωριστά emails για κάθε χρήστη χωρίς τη χρήση του MS Exchange?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.