HexStatic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Na svinontai ta posts h na ginetai kapoio edit se auta apo users pou den akolouthoun tous kanones tou forum? Giati ena aplo klidoma den polema tin peiratia. Exw paratirisei to gegonos oti parolo pou kapoioi mporei na gnwrizoune tous kanones panw se stigmes apelpisias kanoune ena post gia na broune auto to polupothito crack i serial. To post auto arga h grhgora tha klidwthei alla to kako exei idi ginei. Giati olo kai kapiios tha stilei PM h email na prosferei auto to crack i serial ston user pou to zitise. Gia auto mipws kalo tha itane na svinontai teleiws auta ta posts?
Sanctu82 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Exeis dikio file mou alla an exeis tin paramikri entiposi pos tha voithiseis na meiothei i peiratia mallon exeis pesei exo... ante to poli na tin kathisteriseis kai kapoios na vrei afto pou psaxnei eite apo kapoio filo i gnosto, eite me kalitero psaximo, eite postarontas se allo forum Filika....
HexStatic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Nai den eipa oti etsi tha katapolemiseis tin peiratia. Aplws etsi tha prostatepseis to forum apo autous pou kinigane tin peiratia.
Sanctu82 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Den nomizo pos kleidonontas ta post tha exei kapoio provlima to site apo aftous pou kinigun tin peirateia opos les
MariaTs. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Exw paratirisei to gegonos oti parolo pou kapoioi mporei na gnwrizoune tous kanones panw se stigmes apelpisias kanoune ena post gia na broune auto to polupothito crack i serial... Θα διαφωνήσω εδώ! Αυτό διαπιστώνεται μόνο στα νεώτερα μέλη που απλά δεν έχουν διαβάσει τους κανόνες! Και δικαιολογείτε αυτό! Όσοι είμαστε 'παλιοί' δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει αυτό το λάθος! Σαν νέα μέλη μπορεί να το κάναμε αλλά μάθαμε και τους κανόνες! Εξάλλου υπάρχουν άλλα μέρη για τέτοιες αναζήτησεις! :wink: Και να προσθέσω πως αυτή είναι και η δουλειά των 'Συντονιστών' (moderators)' να βάζουν την τάξη στο φόρουμ! :grin:
theobabis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μιας και το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξε ο HexStatic μου προκαλεσε καποιες σκεψεις και αποριες, ας μου επιτραπει να τις μοιραστω, σε καθαρα θεωρητικο επιπεδο. Τα σημερινα φορουμ οσο εχω καταλαβει εχουν προβλημα οταν ενα link/serial αναφερθει στις σελιδες τους, σωστα; Το ερωτημα. Μια ερωτηση για link/serial καθαυτη αποτελει παραβιαση καποιου νομου; Απο μονη της δημιουργει καποιο προβλημα; Και αν οχι, μια αναφορα link/serial σε pm το οποιο ειναι προσωπικο, μηπως αυτο δημιουργει προβλημα για το forum; Mπορει δηλαδη αυριο ο οποιος φορεας να ερθει και να υποχρεωσει το ανοιγμα των οποιων pm, στα οποια αμα βρει serials/links να προσδωσει ευθυνη στο συγκεκριμενο φορουμ; Αν και εδω η απαντηση ειναι αρνητικη. Δημιουργια subforum με συγκεκριμενη θεματολογια, παρομοιο σε μορφη με αυτο των αγγελιων του insomnia, οπου καθε καινουργιο τοπικ που ζητα crack/link αυτοματα θα κλειδωνεται, απαλλασσωντας τους admins/mods του απο την υποχρεωση του να ειναι 24/7 standby για την οποια αναφορα παρανομων δεδομενων, θα μπορουσε να υλοποιηθει σε περιπτωση που το επιθυμουσαν οι admins, χωρις να βρεθει το φορουμ κατηγορουμενο; Και μια ακομη απορια. Αν υπαρχει προβλημα με τα pm, αυτοματη απενεργοποιηση αυτων, σε οποιους χρηστες ποσταρουν στο συγκεκριμενο subforum για καποιο διαστημα, ωστε οποιος θελει να ερθει σε επικοινωνια να υποχρεωθει να το κανει μεσω mail, θα εδινε λυση; Εχω και αλλες αποριες αλλα ας τις κρατησουμε για αργοτερα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Re krima einai ta palikaria...kapoios prepei na tous voithisei...peiratia toara k @@...siga ola mesa stin zo einai...den yparxei logos na to pernoume toso sovara...Hex diladi esy pote den dl ena game...?
paschalia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Welcome back Θεο-Μπαμπης --- Μαρια.Τσ διαφωνω . Δεν εχει να κανει με την φορουμικη ηλικια ενος χρηστη η παραβαση των κανονων .
MariaTs. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι κανονισμοί (TOS) της v.Bulletin πάντως στην phpBB (βάση του οποίου είναι και το δικό μου φόρουμ) υπάρχουν κανόνες στους οποίους απαγορεύουν κάθετι που είναι παράνομο 'υλικό'! Έτσι και κάνεις το λάθος και δώσεις έναν σύνδεσμο για παράδειγμα σου έχουν κλειδώσει το φόρουμ για μια βδομάδα, σαν προειδοποίηση. Αν συνεχίσεις τα ίδια σε έχουν διαγράψει και δυστυχώς το να ξαναδημιουργήσεις φόρουμ μπορείς μόνο μέσω άλλου υπολογιστή και σύνδεσης! Πασχαλιά μου δεν έκρινα ηλικίες! Κι εγώ σαν νέο μέλος κάποια στιγμή έθεσα ένα ερώτημα που κλειδώθηκε! Δεν ήταν βέβαια για κάτι παράνομο, απλά ήταν ένα θέμα που είχε ξανατεθεί και δεν είχα κάνει τον κόπο να το αναζητήσω! Συμβαίνουν αυτά όμως!
georgeadams Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι κανονισμοί (TOS) της v.Bulletin πάντως στην phpBB (βάση του οποίου είναι και το δικό μου φόρουμ) υπάρχουν κανόνες στους οποίους απαγορεύουν κάθετι που είναι παράνομο 'υλικό'! Έτσι και κάνεις το λάθος και δώσεις έναν σύνδεσμο για παράδειγμα σου έχουν κλειδώσει το φόρουμ για μια βδομάδα, σαν προειδοποίηση. Αν συνεχίσεις τα ίδια σε έχουν διαγράψει και δυστυχώς το να ξαναδημιουργήσεις φόρουμ μπορείς μόνο μέσω άλλου υπολογιστή και σύνδεσης! Αυτό δεν έχει σχέση με το forum engine (vbulletin ή phpbb ή όποιο άλλο) αλλά με τον hosting provider. Το δικό σου forum προφανώς είναι πάνω σε κάποιο server που δεν σου ανήκει αλλά σου παραχωρεί κάποιο χώρο (δωρεάν ή επί πληρωμή) για το forum σου. Στην insomnia, που ο server ανήκει στο hal9000, αυτός βάζει τους κανόνες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Καλή και άγια η παρούσα συζήτηση αλλά δεν νομίζω να βγάζει πουθενά, πλην του αρχικού ερωτήματος. @HexStatic: Όντως το καλύτερο είναι να σβήνονται τα μηνύματα (και ενδεχομένως να πέφτει το σχετικό ban). Απλά σε μερικά θέματα που ξεκινούν ως αναζήτηση για warez, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να σβηστεί το πρώτο μήνυμα - εκεί κλειδώνεται και αφήνεται προκειμένου να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για τους Όρους Χρήσης στα υπόλοιπα μέλη (κυρίως τα νεαρότερα μέλη). Επίσης υπάρχουν "πιασάρικα" θέματα που η διαγραφή των σχετικών μηνυμάτων δεν διακόπτει την εισροή νέων μηνυμάτων με το αυτό περιεχόμενο - εκεί κλειδώνεται το topic. Αλλά έχεις δίκιο στην ουσία του θέματος, καλύτερο είναι να μην σταματάει η λειτουργία του topic, θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Thanks. @theobabis: Δεν ενθαρρύνεται η αναζήτηση link ή serial για να μην μπουν αρκετοί στον πειρασμό να δώσουν - κι έτσι να παραβιαστούν οι σχετικοί νόμοι. Όσο για τα links/serials σε pm, πάντα μου φαινόταν πραγματικά ΗΛΙΘΙΟ να γράφω ως μήνυμα "φίλε μου έχεις pm". Δεν χρειάζεται να το γράψω, απλά χρειάζεται να στείλω το pm χωρίς να δημοσιοποιήσω την πρόθεσή μου να στείλω pm. Ποτέ δεν κατάλαβα που ερείδεται η συγκεκριμένη "μόδα". Εξ Ανατολάς; Εκ Δυσμάς; Εκ του κλούβιου μυαλού μας; Ουδείς ειδικός δύναται να απαντήσει (και πολύ καλά κάνει, αυτοί οι "ειδικοί" αρχίζουν να μου τη δίνουν). Όσο για τη δημιουργία forum με requests για links/serials/torrent sites/το τηλέφωνο της Βίκυς Καγιά δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο, ευχαριστούμε για την πρόταση πάντως. Πάντως τα pm σας είναι ασφαλή, μην ανησυχείτε, ούτε οι moderators ούτε κανένας δεν μπορεί να τα αναγνώσει. Γι'αυτό και είναι pm (personal messages). Οι όποιες λοιπές απορίες σου μπορούν να υποβληθούν αρμοδίως με pm, ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή. Στην τελική, όπως λέει κι ο georgeadams, στο παρόν forum ισχύουν αυτοί οι κανόνες, αυτούς αποφάσισε ο Hal9000, δεν είναι διαπραγματεύσιμοι, take it or leave it. Ευχαριστούμε. Namaste. Καλή τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.