FISHERMAN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Το θέμα είναι απλό,με το Microsoft Internet keyb kai to Ms wheel mouse optical πλέων έχουν αρχίσει να με πονούν δάχτυλα,καρποί κλπ.Κάθομαι στο pc πάρααααααα πολλές ώρες και γράφω-chatarw πάρα πολύ.Έχω την ανάγκη κατ αρχήν από ένα "μαλακό" πληκτρολόγιο,εργονομικό και ενσύρματο.Επίσης και από ένα αντίστοιχο ποντίκι.Επειδή και το νετ gaming δεν λέιπει σε FPS..ίσως κάτι που να βοηθάει για ξεκούραστα frag.Googlarisa πάρα πολύ,διάβασα ΟΛΑ τα αντίστοιχα θέματα του τελευταίου χρόνου εδω μέσα και θα ήθελα ακόμα μια γνώμη μήπως αγνοώ κάτι.Γιορτές που είναι ενα δωράκι στα χέρια μου πρέπει να το κάνω..αλλιώς απο τους ερεθισμούς και τους πόνους-κράμπες με βλέπω σίγουρα σε γιατρό!Δικιά μου πρόταση είναι το LOGITECH G15..σαν πολύ μουράτο και παραδόξως φτηνό.Το βρήκα στο greek-shop με 65 ευρώ αλλά έλεγε localization German και έστειλα mail να δω τι σημαίνει και τι μπορουν να στείλουν.Ακόμα περιμένω.Βέβαια και ένα απλό φθηνότερο αλλά σίγουρα πιο εργονομικό και μαλακό δεν θα με χαλούσε.Για mouse μου άρεσε πολύ το G1 της Logitech και ιδιαίτερα η τιμή του!!Αλλά το κόβω πολύ σπορτίφ (μικρό) και μάλλον χειρότερα θα γίνει το χέρι μου.Απλά μαζί με το g15 βγαίνουν κοντά στα 100ευρώ που δεν θέλω να ξεπεράσω κατά πολύ.G5 επίσης ωραίο αλλά πολύ ακριβό...ίσως με ενα φτηνό keyb να συνδιαστεί. :-P Θα παρακαλούσα χρονιάρες μέρες να μην αρχίσει ο γνωστός πόλεμος.ΟΠΟΙΟΣ έχει διάθεση και χρόνο ας απαντήσει τι θα έκανε ή έχει κάνει στη θέση μου και εγώ θα βγάλω μια ιδέα του τι να πράξω.ΟΧΙ σας παρακαλώ αντιπαράθεση Specifications κλπ.ΟΙ MODS να κάνουν τον κόπο και να το κλειδώσουν αμέσως αν γίνει χάβρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που σας κούρασα. Χρόνια πολλά - Καλές γιορτές ;-)
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Γερμανικό localization σημαίνει ότι κάποιοι χαρακτήρες του πληκτρολογίου αντιστοιχούν στο γερμανικό αλφάβητο. Μην φανταστείς τίποτα περίεργο, κλασσικό QWERTY είναι και αυτό απλά θα δεις και μερικούς περίεργους.
FISHERMAN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το ήξερα αυτό..απλά έλεγα μήπως στο site κάναν κανα λάθος,μήπως έχουν και ελληνικό ή σκέτο αγγλικό καλύτερα. Έλαβα και απάντηση,μπράβο στα παλικάρια.... "Ναι δυστυχώς το πληκτρολόγιο είναι μόνο στα Γερμανικά! Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε ότι πολύ κόσμος ακούει για Γερμανικό πληκτρολόγιο και τρομάζει! ΛΑΘΟΣ! Εγώ προσωπικά όλη μέρα με Γερμανικό δουλεύω και γράφω πιο γρήγορα Ελληνικά παρά Γερμανικά! Εάν θέλετε ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω σύνδεσμο όπου και υπάρχουν φωτογραφίες με Αγγλικό/Ελληνικό και Γερμανικό πληκτρολόγιο!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις. Με εκτίμηση, Ανθόπουλος Βασίλειος Greek-Shops.De "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.