sotakas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Giortes erxontai...dwra kanoume..lew kai egw na kanw ena dwro ston eafto mou kai na parw ena neo dvd player:):)epidi eimai ligo asxetos apo thn agora.. mipos mporei na protinei kapoia top5 lista apo suskeves...kai magazia gia thn agora tous???thelw na mhn xepernaei ta 200-250 euro kai na pezei oposdipote divx mp3 ktl ktl... thanks prokatavolika kathe apadisi... sorry an exei ginei kapoio paromio post alla epsaxa kai den vrika kati na me kaliptei kai thelw kai telios up to date pliroforisi:)thaaanks:)
GDan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 An kai καθυστερημένα δ'εξου μια απάντηση.Πήρα το sony ns92v πριν 5 μέρες στα 260 €. Είναι κυριολεκτικά θαυμάσιο. Παίζει τα πάντα απο cd,dvd και divx με ελληνικούς υπότιτλους , ελληνικό μενού, ρύθμιση delay και πολλές ρυθμίσεις σε εικόνα και ήχο,SACD ktl. Χρώματα άπαιχτα στη Hitachi 32LD7200 και ήχος αρκετά καλός για τα λεφτά του. Κι έρχομαι στα αρνητικά που στην ουσία είναι ένα και βασικό κατά τη γνώμη μου.Όταν κάνει upscaling στα 720p ή στα 1080i στα DVD μου κόβει 1 εκ της εικόνας από αριστερά και 1/2εκ (μισό εκ) από πάνω. Επικοινώνησα με τη sony αλλά απάντηση δεν πήρα.(το περίεργο θα ήταν να πάρω) Η επλογή δική σου.Αν δε συνδεθεί με 1080ι δε νομίζω να εχεις πρόβλημα. Πάντως το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η τεχνολογία δεν ωρίμασε ακόμη , πόσο μάλλον τα blueRay kai ta HD-DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.