Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση από PC στο ΧΒΟΧ (Tutorial)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@sotris99

Συνονόματε' date=' ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με το Mytheatre; Ποια έκδοση έχεις και τι mpeg2 codecs έχεις στο pc μήπως και βρούμε άκρη...[/quote']

skystar.jpg

Όπως βλέπεις με ένα scan έχω πιάσει όλα τα κανάλια αλλά δεν έχω εικόνα...

Ρε παιδες' date=' τι χρειαζετε για να συνδεσω το xbox με Pc?

Με καλωδιο τηλεφωνου?

Σε πια εισοδο του pc?

Τοχω τσιπαρει με EVO.Θα βγει ακρη?

Thanx προκαταβολικα.[/quote']

συγγνώμη αλλά αυτό το τόπικ είναι για δορυφορική λήψη xbox μέσω δικτύου... κάνε ένα search στο φόρουμ. Και για να βλέπεις nova στο pc πρέπει να κάνεις συνδρομή στην nova skystar 1 & 2 πουλάει το ramshop.

edit:

Τελικά εγκατέστησα την 2.76 έκδοση με τα σχετικά καλούδια που βρήκα σε ένα underground forum... και τώρα θα εφαρμόσω τον οδηγό του lunatic.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι είναι εφικτή...

Btw ο οδηγός του lunatic έχει ένα μικρό λαθάκι...

Το myweather είναι <hyperlink>2600</hyperink>

Δημοσ.

Σωτήρη, μιας και τώρα μόνο βλέπω το μήνυμά σου (για κάποιο λόγο έβλεπα ότι είχες απαντήσει σ' αυτό που ρωτούσα, αλλά το μήνυμα δε φαινόταν) φαίνεται ότι έχεις (είχες) κάποιο πρόβλημα με τον intervideo audio decoder. Αυτός κανονικά μπαίνει με την εγκατάσταση του WinDVD. Αν δεν τον έχεις και δεν θέλεις να τον βάλεις, μπορείς να διαλέξεις κάποιο άλλον από τη λίστα (δε μπορεί όλο και κάποιο θα έχεις!) με τους decoders για τον ήχο. Επίσης (αν τυχόν θέλεις βέβαια να δοκιμάσεις ξανά την έκδοση του MyTheatre που είχες πάνω) φρόντισε να είναι επιλεγμένο στο audio renderer το "default directsound device".

Δημοσ.

Το φανταζόμουν ότι ήταν κάποιος codec που έλειπε αλλά το αστείο είναι ότι έχω το windvd εγκατεστημένο!!! anyway θα αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση και θα σου πώ...

Μια ερώτηση μόνο τα κλειδιά που μπαίνουν? έχω κατεβάσει τα σχετικά plug ins και δεν ξέρω που να τα βάλω... Και οι μ@λάκες του satellites.co.uk μου λένε να κάνω search... To θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάτι σχετικό...

Δημοσ.

Τα plugins τα βάζεις χύμα στον ομόνυμο φάκελο όπως επίσης και τα κλειδάκια τους!

Το myweather είναι <hyperlink>2600</hyperink>

Στο δικό μου xbmc όλα ήταν όπως περιγράφηκαν στο tutorial.Αν εσένα σου δούλεψε με 2600, τότε είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!

Πλέον, όμως, έχω προσθέσει ένα κουμπί δίπλα στο My Files που ενεργοποιεί το δορυφορικό σύστημα, μιας και μου αρέσει που το ΧΒΟΧ+DSL μου λένε τον καιρό!! :):):):)

Δημοσ.

egw mias kai den exw prosbasn auton ton kairo sto doruforiko 8elw na sas kanw mia erwtnsn -

n erwtnsn afora tous xrnstes pou exoun dei estw kai mia fora stin zwn tous zaping kanaliwn se hardware sat. decoders opws einai o Humax, Dreambox, etc.

blepwntas sat meso tou XBOX pws einai to browsing apo pleuras taxutntas allagns kanaliwn?

einai grngoro n' trwei ta klassika skalwmata tou upologistn?

episns kati polu simantiko! poio simantiko kai apo tin taxutnta -

kollaei?

an kollaei einai problima.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι, ότι η αλλαγή καναλιού παίρνει γυρω στα 3-4 δευτερόλεπτα. περίπου 1-2 δευτερόλεπτα πιο αργό από την αλλαγή καναλιού στο pc. Αλλά για να βλέπεις τηλεόραση, μάλλον έχει χρόνο!! :)

Όσο για το αν κολλάει, αν βλέπεις μόνο δορυφορική και δε μεταφέρεις παράλληλα κάτι στο ΧΒΟΧ (πχ τραγουδια) τότε δεν κολλάει. Αν κολλάει, αυξάνεις λίγο το video buffer και είσαι κάτι παραπάνω από complet!!

PS. Το ξέρατε ότι υπάρχει ένα ψάρι που το λένε πισί;;;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σορρυ που ξεθάβω το τοπικ, αλλά έχω κάνει αυτά που λέει ο οδηγός αλλά δεν πέτυχε ...

#MyTheatre Python client for XBMC

#Version 3.1 by marplar 16-Jan-2006

Αυτή την έκδοση έχω και δεν μπορώ να την κάνω να δουλέψει ...

Εαν υπάρχει κάποιο link για καλύτερη ρύθμιση του client θα είμαι υπόχρεος ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...