Προς το περιεχόμενο

Δορυφορική τηλεόραση από PC στο ΧΒΟΧ (Tutorial)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@sotris99

Έχω να σου προτείνω ένα καλύτερο σε αυτό το θέμα. Είναι λίγο πιο SPICE σ'αυτά τα θέματα!! :)

To piasame to iponooumeno

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@andreas_p

Κοίταξε. Αν δεν έχεις ΧΒΟΧ' date=' δεν θα το πάρεις για να βλέπεις δορυφορική.

Αν το έχεις ήδη, τότε παίζουν τα παρακάτω!Αν συνδέσεις το pc με την τηλεόραση κατευθείαν, πρέπει να συνδέσεις και καλώδια για τον ήχο. Ενώ ένα καλώδιο για δίκτυο είναι σταθερά συνδεδεμένο με το XBOX.Επίσης πρέπει να αλλάζεις κανάλια από το PC.Με το ΧΒΟΧ έχεις και το remote, οπότε τα αλλάζεις από τον καναπέ σου χαλαρός. Επίσης κερδίζεις τη χαρά της επίτευξης. Οτι έκανες κάτι με υλικά τα οποία ΠΟΤΕ δεν προορίζονταν γι'αυτό το σκοπό!Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα έτσι πρόχειρα..Αλλά αν θές σου κάνω μια λίστα. Εν ολίγοις το κάνουμε επειδή ΜΠΟΡΟΥΜΕ και όχι επειδή δεν έιχαμε άλλη επιλογή.

Όσο για την επιλογή της κάρτας, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη.Απλά κάποια να είναι συμβατή με το MyTheatre. Οπότε, μάλλον κάνει οποιαδήποτε κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά.Εγώ θα σου πρότεινα, αν την βρεις, να πάρεις μια Technisat Skystar 2. Κατά καιρός την φαίρνει το eshop. Αλλά τώρα έχει έλλειψη. Κάνει γύρω στα 70 Ε και περίπου άλλα τόσα πιάτο και καλώδια (μπορεί να σου λέω και μ@λ@κί@!!).

Πάντως αν γίνω αιτία, να πάρεις κάρτα δορυφορικής ή/και ΧΒΟΧ θα νιώσω πολύ όμορφα γιατι και τα δύο αξίζουν 100% τα λεφτά τους και στιγμή δε μετανιώνω που τα αγόρασα!![/quote']

Φιλε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Φυσικα και εχω xbox και μαλιστα απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορισει!

Μου αρεσει πολυ η επιτευξη και γιαυτο το λογο εχω τοποθετησει μονος μου chip και 80gb σκληρο.

Επισης η πολυκατοικια εχει κεντρικο πιατο οποτε μαλλον γλυτωνω και αυτα τα εξοδα. Αρα το μονο που μου μενει ειναι η καρτα? Μαλλον δεν εχεις και αδικο, θα το τολμισω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε συ lunatic μήπως σετάρεις και κάτοπτρα.?. Σήμερα αγόρασα μια ss2 και αύριο θα πάριο το πιάτο...

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Βασικά το κάνω και αυτό, αλλά με κόβω χλωμό να έρχομαι Αθήνα. Πήγαινε από ένα μαγαζί με δορυφορικά και αγόρασε ένα κουτακι που λέγεται satellite finder και παίξε με αυτό. Ρώτησε και των πωλητή να σου πει πως δουλεύει περίπου. Είναι πολύ εύκολο.Κάνει περίπου 10 Ε.

Το πολύ πολύ αν δεν τα καταφέρεις, να πάρεις ένα τεχνικό. Γι'αυτόν είναι 5' δουλειά και καμιά 25 Ε. Αλλιώς για σένα (αν δεν είσαι τυχερός με την πρώτη) θα πάρει σχεδόν όλο το απόγευμα!! Καλό κουράγιο και καλή πρωτοχρονια..

Δημοσ.

Φιλε LUNATIC εδω κ 2 μερες εχω πορωθει με το θεμα του να βαλω δορυφορικη στο pc κ μιας κ εχω Xbox θα ηθελα να κανω αυτο που προτεινεις αλλα ειμαι παντελως ασχετος κ δεν καταλαβα τιποτα απολα αυτα που πρεπει να κανω.αν εχεις κανενα mail κ μπορουσες να με βοηθησεις ακομη πιο αναλυτικα με το τι πρεπει να κανω στο xbox κ το pc επικοινωνησε please!

Τhanx

Alex

[email protected]

Δημοσ.

Χωρίς αμφιβολία είναι ενδιαφέρουσα η χρήση του xbox για δορυφορική, μόνο που δεν είναι καθόλου απαραίτητη. Aρκεί φίλε EnoxesSkepseis να βάλεις μία δορυφορική κάρτα (όπως η skystar2) τα προγράμματα που θέλεις, και τίποτε άλλο. Από εκεί και πέρα αν θέλεις συνδέεις το pc μέσω του tvout στη τηλεόραση, αν θέλεις μπορείς να βλέπεις και απευθείας στο pc. Remote, δίκτυο και ό,τι άλλο θέλεις μπορείς να έχεις και χωρίς το xbox (εγώ δεν έχω για παράδειγμα). Αφού έχεις όμως και xbox μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αργότερα αφού έχεις ήδη πάρει μία γεύση και μπεις στο νόημα της δορυφορικής, δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα μαζί...

Δημοσ.
Φιλε LUNATIC εδω κ 2 μερες εχω πορωθει με το θεμα του να βαλω δορυφορικη στο pc κ μιας κ εχω Xbox θα ηθελα να κανω αυτο που προτεινεις αλλα ειμαι παντελως ασχετος κ δεν καταλαβα τιποτα απολα αυτα που πρεπει να κανω.αν εχεις κανενα mail κ μπορουσες να με βοηθησεις ακομη πιο αναλυτικα με το τι πρεπει να κανω στο xbox κ το pc επικοινωνησε please!

Τhanx

Alex

[email protected]

Αν δεν έχεις δορυφορική καθόλου και θές να πιάνεις free to air κανάλια θα χρειαστείς: ένα πιάτο τουλάχιστον 80 εκατοστά (μπορείς να πάρεις και εξηντάρι αλλά θα πετάξεις άσκοπα τα λεφτά σου όπως εγώ που πήρα 80 εκ και τώρα θέλω 1.20 για να πιάνω και astra εκτός από hotbird), ένα lnb και μιά pci ή usb κάρτα δορυφορικής λήψης πχ skystar 2 (ή skystar 1 αν θές να βλέπεις και nova -νόμιμα-) εμένα μου κόστισαν 35 ευρώ το πιάτο αλουμινένιο 10 ευρώ το lnb και 65 ευρώ η skystar 2.

Δημοσ.
Αφού έχεις όμως και xbox μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αργότερα αφού έχεις ήδη πάρει μία γεύση και μπεις στο νόημα της δορυφορικής, δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα μαζί...

Σωστός ο συνονόματος... Ρε σώτο εσύ κατάφερες να δουλέψεις το mytheatre γιατί εγώ δεν έχω εικόνα γμτ... Πρέπει να λείπει κάποιος codec... Τώρα χρησιμοποιώ το progdvb...

Επιτέλους βλέπω τα γκομενάκια του fashion tv στο pc μου...

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω πολυ για τα replies!

Βασικα σκεφτομαι να παρω ενα πιατο 1(υπαρχει?)-1,20

Κ καρτα τη skystar αλλα δε ξερω ποια.την 1 η 2?

Θα προτιμουσα USB βασικα,αλλα καπου ειδα πως δεν εχει καλο tuning.

Εσεις πια προτεινετε?

Επισης, τι στο καλο ειναι αυτο το lnb???

Τελος,ειμαι λιγο επιφυλακτικος για ολα αυτα,μπας κ τα παρω τζαμπα κ τιποτα δεν δουλεψει τελικα.....

ΑΑΑΑα!!

Ξερει κανεις αν θα βλεπω κανονικη ΤV με καλωδιο κεραιας απο καποιο μοντελο Skystar?

THANX κ sorry για την ενοχληση......

Δημοσ.
Παιδες ευχαριστω πολυ για τα replies!

Βασικα σκεφτομαι να παρω ενα πιατο 1(υπαρχει?)-1' date='20

Κ καρτα τη skystar αλλα δε ξερω ποια.την 1 η 2?

Θα προτιμουσα USB βασικα,αλλα καπου ειδα πως δεν εχει καλο tuning.

Εσεις πια προτεινετε?

Επισης, τι στο καλο ειναι αυτο το lnb???

Τελος,ειμαι λιγο επιφυλακτικος για ολα αυτα,μπας κ τα παρω τζαμπα κ τιποτα δεν δουλεψει τελικα.....

ΑΑΑΑα!!

Ξερει κανεις αν θα βλεπω κανονικη ΤV με καλωδιο κεραιας απο καποιο μοντελο Skystar?

THANX κ sorry για την ενοχληση......[/quote']

Πιάτο του ενός μέτρου υπάρχει... skystar 2 καθώς είναι πιο φθηνή ή skystar αν θέλεις να αγοράσεις κάποιο μπκουκέτο έχει υποδοχή για κάρτα στα 99 ευρώ. lnb είναι το μαντζαφλαράκι απέναντι απέναντι από το πιάτο. Κανονική τηλεόραση δεν θα βλέπεις από την skystar εκτός του ertsat ή του hellas hdtv και κάτι άλλων παρακμιακών καναλιών. Αν στρέψεις το πιάτο στον hellas sat έχεις περισσότερες επιλογές σε ελληνικά κανάλια αλλά μην περιμενεις mega αντέννα και λοιπά γιατί αυτά είναι στο μπουκέτο της nova.

μια λίστα με τα κανάλια που υπάρχουν γενικά μπορείς να βρείς στο http://www.lyngsat.com

Δημοσ.

@sotris99

Συνονόματε, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με το Mytheatre; Ποια έκδοση έχεις και τι mpeg2 codecs έχεις στο pc μήπως και βρούμε άκρη...

Δημοσ.

Ρε παιδες, τι χρειαζετε για να συνδεσω το xbox με Pc?

Με καλωδιο τηλεφωνου?

Σε πια εισοδο του pc?

Τοχω τσιπαρει με EVO.Θα βγει ακρη?

Thanx προκαταβολικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...