metmat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά το painkiller battle out of hell είναι ξεχωριστό παιχνίδι ή είναι expansion και πρέπει να έχω το painkiller για να το εγκαταστήσω; Και επίσης τι διαφορές έχει από το απλό painkiller;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Nai einai expansion kai exei new guns, maps and better graphics, alla sunexizei na einai akoma pio kourastiko me 100ntades tupases na trexoun katapano sou, kai esy na pigeneis sunexeia piso kai piso kai piso kai ksana piso...epeksa to proto map prin apo kana xrono k to petaksa...
Giannnni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 to paixnidi apla gamaei file mou, den xreiazetai na exeis to prwto painkiller gia na to paikseis.
metmat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε Giannnni μάλλον έχεις άδικο όσον αφορά αυτό που λες ότι δεν χρειάζεται να έχω το πρώτο painkiller για να το κάνω εγκατάσταση. Δοκίμασα να περάσω το battle out of hell χωρίς να έχω το πρώτο και δεν γινότανε. Μου έλεγε να του ορίσω directory που έχει γίνει install το painkiller. Τώρα πρέπει να βρω και το πρώτο! Φτου!!!
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 mono an sou arese to 1o painkiller asxolhsou, egw mia pou to ebala kai mia pou to petaxa (gia to 1o milaw)
Utrion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 σε σχεη με το κανονικο ουτε ακν συγκρινεται !!!ουτε εχει ιστορια το πρςτο ειχε μια ιστορια εκανες κατι για καποιο σκοπο εδω σε πεταει απο το ενα μερος στο αλλο χωρις λογο !!! βαρετο πολυ και γενικα δεν μου αρεσε καθολου
Giannnni Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 file metmat ginetai kanonika install... apla trekse manual to setup kai orise tou ena directory, an kai pali den ginetai (pou to exw kanei) katevase ena demo tou painkiler 1 kai tha eisai ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.