nemos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Ενα tip που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους που χρησιμοποιούν Windows 2000... Χωρίς κανέναν λόγο (...πρωτότυπο για τα Win...) εξαφανίστηκε το εικονίδιο στο tray για την ασφαλή αφαίρεση των συσκευών usb (external storage). Μετά από κάμποσο ψάξιμο ανακάλυψα αυτήν την εντολή... [start >> Run...] %windir%\system32\RUNDLL32 shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll ...η οποία μου άνοιξε το μενού της ασφαλούς αφαίρεσης, από το οποίο είχε ξε-tick-αριστεί η επιλογή προβολής του εικονιδίου. Tick ξανά στο συγκεκριμένο σημείο και όλα ΟΚ. Κάποια ιδέα για το τί μπορεί να ξεκίνησε αυτήν την κατάσταση? Απλά κουβέντα να γίνεται, έτσι? - το πρόβλημα λύθηκε.
sa1901 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Nα 'σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας. Κάποτε το είχα πάθει και γω και είχα σκάσει...
ipnotistis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Και τι γινεται με τα Windows XP που το παθαίνουμε? Εμένα έχει τύχει να χαθεί χωρίς λόγο! Ή καμιά φορα ανοίγω το pc και δεν υπάρχει η επιλογή ενώ εχω ήδη κάτι συνδεδεμένο...
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Σωστος ο παικτης πολλες φορες και σε μενα έκανε φτερα το εικονίδιο και αναγκαζόμουν να κάνω restart ή shutdown για να είμαι σίγουρος ότι θα "καταργηθεί ασφαλώς η συσκευή"
nemos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Κι εμένα μου βγήκε η πίστη για να βρω τη συγκεκριμένη σελίδα αλλά τέλος καλό - όλα καλά Πάντως δεν είναι καθόλου σωστό να βγάζεις τα usb χωρίς ασφαλή κατάργηση - μπορεί να σου κάνει ένα τσαφ και να κάψεις το device (...κι άν μιλάμε για φλασάκι των 512 mb λέμε-όλα-ΟΚ αλλά άμα είναι αποσπώμενος δίσκος 40-60 gb..... πίκρα!)
deathlok Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Κι εμένα μου βγήκε η πίστη για να βρω τη συγκεκριμένη σελίδα αλλά τέλος καλό - όλα καλά Πάντως δεν είναι καθόλου σωστό να βγάζεις τα usb χωρίς ασφαλή κατάργηση - μπορεί να σου κάνει ένα τσαφ και να κάψεις το device (...κι άν μιλάμε για φλασάκι των 512 mb λέμε-όλα-ΟΚ αλλά άμα είναι αποσπώμενος δίσκος 40-60 gb..... πίκρα!) den kaigonte ta usb einai gia asfalia sindesi aposindesi ksera xoris tipota aplos paizei na xaseis data.
ipnotistis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως τώρα που μου το θυμίσατε, μια φορα (βλακεία μου) χωρίς να κλείσω το πισι, έβγαλα το φλασάκι και ... τσαφ, έκλεισε ο υπολογιστής! Μετά ζήταγε εξέταση δίσκων..
Soth Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 %windir%\system32\RUNDLL32 shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll doulevei kai se XP telika
ipnotistis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Σωστος! Μπλα μπλα και δεν το τσεκάραμε λιγακι.. Δουλευει!
amorealex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Κι εμένα μου βγήκε η πίστη για να βρω τη συγκεκριμένη σελίδα αλλά τέλος καλό - όλα καλά Πάντως δεν είναι καθόλου σωστό να βγάζεις τα usb χωρίς ασφαλή κατάργηση - μπορεί να σου κάνει ένα τσαφ και να κάψεις το device (...κι άν μιλάμε για φλασάκι των 512 mb λέμε-όλα-ΟΚ αλλά άμα είναι αποσπώμενος δίσκος 40-60 gb..... πίκρα!) Παρ' όλα αυτά, αν κάνεις δεξί κλικ στο φλασάκι, Ιδιότητες, Υλικό, επιλέγεις το φλασάκι, πατάς κάτω δεξιά Ιδιότητες, Πολιτικές, έχει δύο επιλογές. Με την πρώτη δεν χρειάζεται να κάνεις ασφαλής κατάργηση (απ' όσο γράφει τουλάχιστον).
ipnotistis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Σε μένα αυτη η δεύτερη επιλογή ήταν επιλεγμένη, και όμως μου έσβησε ο υπολογιστής... :-s
laskos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 an to flashaki i o usb diskos exoun apenergopoioimeno to write cache theoritika mporeis na ta vgaleis xima xoris provlima
amorealex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Σε μένα αυτη η δεύτερη επιλογή ήταν επιλεγμένη, και όμως μου έσβησε ο υπολογιστής... :-s Με την πρώτη δεν χρειάζεται. Με τη δεύτερη, χρειάζεται.
nemos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Το πρόβλημα με τα φλασάκια είναι ότι τα χρησιμοποιούμε πλέον αντί για δισκέτες σε διαφορετικά pc και δεν μπορείς να ξέρεις πώς τα έχει κουρδίσει ο καθένας, οπότε η ασφαλής κατάργηση σε προφυλάσσει από απώλεια δεδομένων. Το θέμα πλέον για μένα είναι γιατί το ξεφτιλισμένο εικονίδιο εξαφανίζεται όποτε του έρθει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.