Προς το περιεχόμενο

hack

blacking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

wuHz6ercIOTl7SDw8fzq5en05SDw5fHpIOrx9fD07+Px3Pbn8+fyIOHr69wg8OXx3yDq+eTp6u/w7+ne8+fyLCDh6+vcIOTl7SDl3+3h6SDh9fT8IPTvIOjd7OEg7OHy

Άντε και καλή συνέχεια....

Βασικά δεν πρόκειτε περι κρυπτογράφησης αλλά περί κωδικοποιήσης' date=' αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας

[/quote']

Ρε παιδιά, βγάζει μάτι από μακριά τι είναι :-P

uPP0+SDq4ekg6vnk6erv8O/f5/PnLCDw7+vr798g+OHx/u3v9e0gOi1QCg

Σοβαρά πάντως, ρωτάει ένας έφηβος μια αφελή ερώτηση και πέφτουν 100 "ώριμοι" "χακεράδες" από πάνω με δηλώσεις "πες μου να σου δώσω την IP μου να δούμε" κλπ προσπαθώντας να κάνουν τι; Να του δείξουν πόσο καλύτεροι είναι και ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σαν και αυτούς; Δε σοβαρευόμαστε λίγο λέω 'γω;

/edit: Μεγάλο λαμέρι, έκανα reply στη 2η σελίδα και δεν είδα ότι είχε απαντήσει ο trospe. Τεσπα :-)

Δημοσ.

<<<<Σοβαρά πάντως, ρωτάει ένας έφηβος μια αφελή ερώτηση και πέφτουν 100 "ώριμοι" "χακεράδες" από πάνω με δηλώσεις "πες μου να σου δώσω την IP μου να δούμε" κλπ προσπαθώντας να κάνουν τι; Να του δείξουν πόσο καλύτεροι είναι και ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σαν και αυτούς; Δε σοβαρευόμαστε λίγο λέω 'γω;>>>> από APOIKO

Διαβάζοντας από την αρχή όλο το "θέμα" δεν είδα πουθενά αυτό το "υφάκι" όπως το αφήνεις να εννοηθεί.Ολες οι απαντήσεις,εκτός κάποιον χαβαλεδιάρικων(κι αυτές δεκτές) κυμαίνονταν στο ύφος του "Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα" ή "κάτσε διάβασε για να μάθεις" κ.λ.π.

Δεν βρίσκω το λόγο να μηδενίζουμε τόσο όλους όσους είχαν την καλή διάθεση να πουν τη γνώμη τους,που από ότι είδα,επαναλαμβάνω ήταν οι περισσοτεροι σε ήπιο ύφος.

Μην παρεξηγήτε κανέναν για το ότι δεν ξέρει και ίσως γράφει αρλούμπες.Να μια μεγάλη ευκαιρία από τους "γνώστες" να τον διαφωτίσουν

Δημοσ.

Σε παρακαλώ διάβασε ξανά τις 10 πρώτες απαντήσεις και πες μου ότι μόνο εγώ βλέπω ειρωνικά σχόλια. Χαβαλεδιάρικες απαντήσεις σε ανθρώπους που ρωτάνε πράγματα δεν είναι δεκτές. Επιπλέον οι χαβαλεδιάρικες απαντήσεις ποτέ δεν αφήνουν υπόνοιες ότι ο γράφων τις, γνωρίζει.

Α, και στις 10 απαντήσεις συμπεριλαμβάνω και τη δικιά σου, ειδικά εκείνο το σκέλος που προσφέρεσαι να του δώσεις όλα τα εργαλεία (tools ελληνιστί) και την IP σου να δεις τι νομίζει ότι μπορεί να κάνει...

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ αν ήσουν σε μια παρέα, και έλεγε:"παιδιά τι σύνεργα χρειάζομαι για να διαρήξω την τάδε πολυκατοικία", πόσοι νομίζεις θα σε παίρναν στα σοβαρά?

Εκτός βέβαια και αν έκανες παρέα με τον Κουφοντίνα και τον Ρωχάμη.

Αν θες να αναπτύξεις τέτοιες δραστηριότητες, κάνε τις τουλάχιστον στα μουλωχτά ρωτόντας κατάλληλα άτομα, και όχι ρωτόντας ένα ολόκληρο forum. Το ύφος των απαντήσεων είναι πάντα ανάλογο του σκεπτικού των ερωτήσεων.

Φιλικά

Δημοσ.
Alithinoi hackerz sto planiti einai poly ligoi...kai den paei na pei pws oloi kseroun programmatismo!!!!

Min mperdevoume tis vourtses...

Kapote enas kathigitis pliroforikis eixe prokalesei zimies disekkatomyriwn se ekatontades ypologistes mono me to pc anywhere!

Min pistevete osa akoute!

ayto pou les einai megali alitheia,ekatomiria hackers mpainoun se dedomena allon ypologiston,ligoi omos,metroimenoi sta daxtila,katafernoun na bgoun xoris na afisoun ta ixnoi tous!

(m'aresei na leo kati tetoia!)trelenomai!einai alitheia omos!

Δημοσ.

Βασικα ο αληθινος hacker δεν θα μπει στο συστημα ενος ιδιωτη.Δεν εχει καποια αξια για αυτον.Οσοι θελουν να μπουν σε ενα domain μεγαλης εταιριας για να δειξουν οτι μπορουν να το κανουν δεν ειναι hackers.Ειναι crackers.Δεν εχει νοημα κατα την γνωμη μου να ρωτησεις σε ενα forum με τοσες χιλιαδες επισκεψεις κ posts την ημερα,πως μπορω να κανω hacks.Το hacking δεν γινεται για "καταστροφη",γινεται για ενημερωση,μαθηση,αυτοι ειναι οι αληθινοι κ "αγνοι"(ας μου επιτραπει) σκοποι του.Αν οντως δεν εγκρινει την συμπεριφορα μας ο moderator τοτε μπορει να μας πει με πμ ή με οτιδηποτε αλλο μεσο οτι το παιδι δεν ρωταει κατι περιεργο οποτε κοψτε τα ειρωνικα σχολια.Τελος να πω(μιας κ ενα απο τα ειρωνικα σχολια ηταν κ δικο μου) οτι ο αληθινος hacker κινειται απο την διψα του για γνωση.Αν οντως θελει να μαθει ας κατσει να το μαθει μονος του.Δεν προκειται να βρεις εδω καποιον hacker.'Η μαλλον αν υπαρχει δεν προκειται να απαντησει στο θεμα σου.Τελευταια το "hacking" εχει γινει μοδα κ για αυτο απαντησα ειρωνικα.Δεν ξερω πως γινεται κ δεν με νοιαζει γιατι δεν ειμαι fashion victim.Αυτο μου την δινει.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
Σε παρακαλώ διάβασε ξανά τις 10 πρώτες απαντήσεις και πες μου ότι μόνο εγώ βλέπω ειρωνικά σχόλια. Χαβαλεδιάρικες απαντήσεις σε ανθρώπους που ρωτάνε πράγματα δεν είναι δεκτές. Επιπλέον οι χαβαλεδιάρικες απαντήσεις ποτέ δεν αφήνουν υπόνοιες ότι ο γράφων τις' date=' γνωρίζει.

Α, και στις 10 απαντήσεις συμπεριλαμβάνω και τη δικιά σου, ειδικά εκείνο το σκέλος που προσφέρεσαι να του δώσεις όλα τα εργαλεία (tools ελληνιστί) και την IP σου να δεις τι [b']νομίζει[/b] ότι μπορεί να κάνει...

Ειλικρινά το ξαναεπαναλαμβάνω για να γίνει ποιό κατανοητό.

Εγώ βρίσκομαι σε LAN network με τρελλές ταχύτητες ιντερνετ για την χώρα μέσα που βρίσκομαι και με περιπου 64-128kb/s ανάλογα την ώρα,για εκτός συνόρων.

ΤΩΡΑ,εάν κάτσω και σας πω καθημερινά πόσα ports scan δέχομαι είτε αυτά είναι προβλεπόμενα (=βλέπε server ISP) είτε από τον χ ,ψ τυχάρπαστο που θέλει να με "δεί" ,βάση log files toy Zonealarm παντα,θα τρελλαθείτε.

ΚΑΙ ΛΕΩ,μα είναι δυνατόν να έχω το pc μου ξέφραγο αμπέλι?

ΟΣΟ ΜΑ ΟΣΟ μπορω ,όσο μα όσο γνωρίζω, έχω φροντισει να κλείσω τις πορτούλες μου για να αποθήσω τον απλό -καθημερινό χαζοβιόλη που θέλει και καλά να μπεί στο σύστημά μου.

Αυτή και μόνο αυτή την εμπειρία μου ήθελα να "περάσω" στον φίλο που ρώταγε για easy way of hackin'

Εγώ καμμία σχέση δεν έχω με όλα ,αυτά από την πλευρά του επιτιθέμενου, εννοώ.

Οφείλω όμως να γνωρίζω 2-3 πράγματα για άμυνα από επιθέσεις και αυτά όποιος μου τα ζητήσει....θα τα έχει.

Απλά πράγματα.

Τώρα εάν κάποιος μπορεί και σπαταλήσει το χρόνο του για μένα,γιά να δει τι ,δεν ξέρω από το pc μου και να εκμεταλευτεί το οτιδήποτε.απλά μπράβο του αλλά ατύχησε.Δεν είμαι ούτε τράπεζα ούτε οργανισμός ασφαλείας :)

Υ.Γ.

Και στο μηχανάκι έχω βάλει spyball και λουκέτο 90 Ε ,ΟΧΙ για να μην μου το κλέψουν 100% αλλά για να βγώ μετά και να λέω στον εαυτό μου "Μεγάλε ,τουλάχιστον ,έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου για να μην το προσφέρεις και στο πιάτο στο κάθε πρεζόνι"

Δημοσ.

Parte to xampari epitelous oti o alithinos "HACKER" einai aftos pou kanei ta panda monos tou xoris na zitaei voithia apo do kai apo ki kai apo kanenan. Me mialo diavasma piramatismous kai dika tou programata kanei ta panta dixos na psaxnei etima programata kai diafora ergaleia kai na rotaei dexia kai aristera se forums.Oi ipolipoi theorounde Lameria

Δημοσ.

ημαρτον. στο 2005 ζουμε! αν αρχιζεις αυτη τη στιγμη μονος σου μονο τα three θα μπορεσεις να παρεις με επιτυχια! τιποτα αλλο..

και τα καταλληλα εργαλεια χρειαζονται καθως και ο καταλληλος ανθρωπος για να σου δωσει καποια πορεια..

Δημοσ.
ημαρτον. στο 2005 ζουμε! αν αρχιζεις αυτη τη στιγμη μονος σου μονο τα three θα μπορεσεις να παρεις με επιτυχια! τιποτα αλλο..

και τα καταλληλα εργαλεια χρειαζονται καθως και ο καταλληλος ανθρωπος για να σου δωσει καποια πορεια..

Ti imarton re file kai 2005 mas les?

Diladi paizi rolo i epoxi h o xronos pou tha arxeisis na ginese hacker?

Re den pame kala.

Kita na deis.An filarako den xekiniseis apo poli mikros me ypologistes kai den to exeis sto aima sou kai den afosiothis eki opios kai na se voithisei den kaneis tipota.

Skopos einai apo monos na ftaseis se ena simio pou na nomizeis gia ton eafto sou oti ego oti kai na piaso sta xeria mou se themata ypologiston tha to katafero xoris voithies.

Ase tous katalilous anthropous kai ergaleia kata meros.Eipame afta einai gia lameria.

Δημοσ.

Loipon paides "hacker" opos to lete 8a gineis xoris na to katalaveis me to perasma tou xronou (8ema gnoseon einai kai eustrofias) .. an mpeis kai se kamia omadoula toso to kalitero (antallagi gnoseon, sizitiseis) ..

San ellinarades pou eimaste omos ta 8eloume ola etoima kai sto xeri ! Sosta ?

Elliniki hack skini den iparxei pleon .. afiste tis vlakeies me ta meeting tou 2600 pou ginontousan sti stournari .. ola vlakeies einai!

An de psaxseis to 8ema peri asfaleias diktion kai exploitarisma 8a meineis piso aiones!

Auta..

Filika!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...