blacking Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Gnorizetai kanena olokliromeno systima gia hacking,anagnoriseis ip,port klp? kanena programa omos na einai gia windows XP
sotoman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 eee ban ban ban ban ban ban.plaka kano.den prepei na milame gia tetoia edo mesa.
GT1807 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 http://www.hacking-for-dummies-volume-1.com εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι.Αν διαβασεις οτι χρειαζεται απο εδω μπορεις μετα να διαβασεις κ απο το http://www.omg-im-teh-H4X0R.l33t Τα σέβη μου
giannhsg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 dummies hah! xp e? exis prooptikes hacker:P
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 http://www.omg-im-teh-H4X0R.l33t Τα σέβη μου :lol:
Bougas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 pigene stin omonoia,sti satombriandou,stin xalkokondili,sti stournari,exei poli kala biblia ekei.episis oti thes giayto to thema,cd-dvd me tetoia programata,souites oloklires,psakse se kapoia aggelia stis gnostes efimerides,kai bres ton -STATHIS- apo palaio faliro!
damn3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 kai mhn xexaseis na tou zitiseis kai antivirus mazi me ta cd
boutsak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου το hacking δεν στηρίζετε σε κάτι ολοκληρωμένα συστήματα και αηδίες. Αυτά είναι παιχνίδια για νηπιαγωγίο. Θα πετύχεις κανά ξέμπαρκο χωρίς ανανεωμένο antivirus ή χωρίς firewall.. Και τι έγινε?? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Το hacking είνι ολόκληρη φιλοσοφία. Για να καταστρέψεις πρώτα πρέπει να δημιουργήσεις. Αυτή είναι βασική προϋπόθεση. Πρέπει να ξέρεις πολύ καλο προγραμματισμό και άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων. Πολύ διάβασμα και πολύ καλές γνώσεις. Τέλος μην ξεχνάμε και τις ανάλογες γνωριμίες ε? Αλλά αν θες να το παίζεις μάγκας στους φίλους σου με κάτι έτοιμο που θα βρεις στο net τότε βέβαια δικαίωμα σου. Αν θές να μοεις όμως στο τρυπάκι που λέω εγώ, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς...
PavelX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 H nea diafimisi tis TIM "8elw...na ginw hacker"
grjohn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Το hacking ένα πράγμα θέλει: Ατελείωτο χρόνο.
STEVEtheGREEK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου το hacking δεν στηρίζετε σε κάτι ολοκληρωμένα συστήματα και αηδίες. Αυτά είναι παιχνίδια για νηπιαγωγίο. Θα πετύχεις κανά ξέμπαρκο χωρίς ανανεωμένο antivirus ή χωρίς firewall.. Και τι έγινε?? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Το hacking είνι ολόκληρη φιλοσοφία. Για να καταστρέψεις πρώτα πρέπει να δημιουργήσεις. Αυτή είναι βασική προϋπόθεση. Πρέπει να ξέρεις πολύ καλο προγραμματισμό και άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων. Πολύ διάβασμα και πολύ καλές γνώσεις. Τέλος μην ξεχνάμε και τις ανάλογες γνωριμίες ε? Αλλά αν θες να το παίζεις μάγκας στους φίλους σου με κάτι έτοιμο που θα βρεις στο net τότε βέβαια δικαίωμα σου. Αν θές να μοεις όμως στο τρυπάκι που λέω εγώ' date=' ο δρόμος είναι πολύ μακρύς...[/quote'] Πολύ καλή η τοποθέτησή σου φίλτατε να διορθώσω όμως λίγο την φράση που φαίνεται αποκομένη παραπάνω. Ο hacker εξ'ορισμού ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. Καταδεικνυει ατέλειες,εντοπίζει αδυναμίες συστημάτων,προειδοποιεί γι'αυτές και αντε πάλι από την αρχή. Σκοπός του είναι ,όπως και πολύ σωστά είπες,μέσα από την γνώση του να οφελήσει το "κοινό",που κατά κάποιες περιπτώσεις αυτό το "κοινό" μπορεί να γίνει αύριο και ο εργοδότης του..... Ασε τώρα που έχει αλλιωθεί το όλο νόημα από κάποιες ταινίες του Hollywood,και κάτι σήριαλ της ...σειράς και δείχνεται προς τα έξω ο τάδε πιτσιρικάς να γ...ει και δέρνει με μερικά κλίκ στο πληκτρολόγιό του και να καταφέρνει να μπεί στο ..... της θειάς του!!!!<λογοκρισία> Να του δώσω εγώ του φίλου που ζήτησε ότι IP tools θέλει ότι scan-άρισμα κι αν θέλει να του δώσω και την ip μου και να δώ τι θα νομίζει οτι μπορεί να κάνει. Εδώ που βρίσκομαι και καθότι παίρνω internet από "καλώδιο" με το οποίο είμαι συνδεδεμένος 24/7 με τον server του ISP,και αυτός μου δίνει το απαραίτητο bandwidth για την σύνδεσή μου και άρα με ελέγχει ¨κανονικά¨" σε τακτά διαστήματα φαντάσου να πήγαινα ξεβράκωτος στα αγγούρια ,τι είχαν να μου κάνουν όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν στο ίδιο workgroup με εμένα.Θα με είχαν "ξεσκίσει" (με το συμπάθιο).Ετσι συστήνω λίγο ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.Δεν είναι όλα τα (ωραία) πράγματα σερβιρισμένα στο πιάτο.....
HexStatic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 H nea diafimisi tis TIM "8elw...na ginw hacker" LOL!!!!Polly kalo! Les na ftiaksoume kai kanena mplouzaki na to foresei o themos stin epomenh ekpomph tou?
magnaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 kai 200 xronia na ka8ese ama den mporeis na 3exwriseis 5-10 apla pragmata einai san na kaneis trypa sto nero...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.