pagratios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 gia symbian pio programma gia Bluejacking gnorizetai?sygkekrimena gia to 6630!!
migel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 gia symbian pio programma gia Bluejacking gnorizetai?sygkekrimena gia to 6630!! Για κοίτα εδώ όλο και κάτι θα βρείς.
pagratios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά μπορείται να μου πείτε το BT explorer και το blooover πως δουλεύουν?Αυτα τα προγράμματα δουλεύουν στο Nokia 6630?
migel Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ρε παιδιά μπορείται να μου πείτε το BT explorer και το blooover πως δουλεύουν?Αυτα τα προγράμματα δουλεύουν στο Nokia 6630? Καλησπέρα . Τα παραπάνω προγράμματα που αναφέρεις είναι Java , καμμία σχέση με Symbian . Εαν έχεις όρεξη κοίτα: 1 > 2 > 3 > 4 > 5 > 6 > 7
S2Katana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Παντως δουλευουν στο Ν70 μου.Το θεμα ειναι πως για να στειλω πχ κατι μεσω αυτο των προγραμματων θελει και παλι να γινει accept απο το αλλο κντ...Δεν υπαρχει κατι που να στελνει εικονες/μηνυματα χωρις να απαιτειται να το αποδεχθει ο κατοχος του αλλου κντ?Εκει ειναι η πλακα
MpOuZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Το bluejacking δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλει να κανει ο φίλος blacking...
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Με αυτο που θελω να κανω εγω εχει σχεση?
migel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Με αυτο που θελω να κανω εγω εχει σχεση? Καλησπέρα . Bluejacking ( απο όσο ξέρω ) είναι το να μπορείς να στέλνεις ανώνυμα μηνύματα σε διάφορα κινητά με ενεργοποιημένο το bt , και εφόσων το "θύμα" έχει ενεργοποιημένη την επιλογή accept all τότε θα το λάβει χωρίς να τον ρωτήσει . Οπως καταλαβαίνεις επειδή το Bluejacking έχει αρκετό καιρό ιστορία , πλέον το ξέρουν πάρα πολλοί και γι αυτό "κλειδώνουν" τα bt , αλλά επιμονή και υπομονή εαν έχεις σίγουρα θα βρείς κάποιον να δοκιμάσεις . Εαν δεν βαριέσαι διάβασε το θέμα στο myphone το οποίο ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα .
aGka8l Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 εγω ο ασχετος νομιζα πως το bluejacking ηταν η κλοπή εικονων/βιντεο ηχων κτλ απο αλλο κινητο με ενεργοποιημενο το βτ
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 esi eftases kai sto hacking kinito.pali ponires foto apo kinita thes na pareis?
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα . Bluejacking ( απο όσο ξέρω ) είναι το να μπορείς να στέλνεις ανώνυμα μηνύματα σε διάφορα κινητά με ενεργοποιημένο το bt ' date=' και εφόσων το "θύμα" έχει ενεργοποιημένη την επιλογή accept all τότε θα το λάβει χωρίς να τον ρωτήσει . Οπως καταλαβαίνεις επειδή το Bluejacking έχει αρκετό καιρό ιστορία , πλέον το ξέρουν πάρα πολλοί και γι αυτό "κλειδώνουν" τα bt , αλλά επιμονή και υπομονή εαν έχεις σίγουρα θα βρείς κάποιον να δοκιμάσεις . Εαν δεν βαριέσαι διάβασε το θέμα στο myphone το οποίο ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα . οκ φιλε, σε ευχαριστω.Απλα δεν εχω προλαβει να γινω μελος!Πως τα κλειδωνουν?
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 px sto p800 pou ixa sto bluetooth ixe tin epilogi on off kai discoverable.episis apokato mou elege an tha ginontai auto receive ta arxeia i tha dialego.episis otan kapoios pigene na sindethei me rotouse passkey kai mono an ton ebaza stin lista kai ebgaza autin tin epilogi sindeotan apeuthias.
migel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 οκ φιλε, σε ευχαριστω.Απλα δεν εχω προλαβει να γινω μελος!Πως τα κλειδωνουν? px sto p800 pou ixa sto bluetooth ixe tin epilogi on off kai discoverable.episis apokato mou elege an tha ginontai auto receive ta arxeia i tha dialego.episis otan kapoios pigene na sindethei me rotouse passkey kai mono an ton ebaza stin lista kai ebgaza autin tin epilogi sindeotan apeuthias. Ακριβώς έτσι , με μικρές παραλλαγές απο κινητό σε κινητό .
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 genikos ta perisotera den dexontai etsi xekarfota .sxedon ola ite den anixneuontai ite den kanoun accept apo default.tora gia ta contacts den to exo dokimasei alla kai na ginetai ante na sou stilei kana ibristiko minima .tipota allo.an kai otan estelna me iperithres contact se rotage an thes na to apothikeuseis ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.