blacking Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Γεια σας παλικαρια!! Ειμαι καινουργιος και θελω να ασχολιθω τρελα με bluejacking μεσω κινητου κ700i.Ενοειται πως γνοριζω απο LINUX αλλα με κινητα δεν ασχολιθηκα.Μπορειτα να ου πειται πως θα αρχισω? και αμα παιζει κανενα προγραμματακι πειται μου!!!!!!!!
blacking Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Kαι κατι ακομα ψαχνω ενα προγραμμα αμα υπαρχει η αν υαπρχει παρομιο που να αναγνωριζει συσκευες και οταν θελω να μπω να μην ζηταει κωδικο σε μεαν και στον αλλον? ΥΠΑΡΧΕΙ;
migel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα . Θα βρείς πολλές πληροφορίες εδώ .
blacking Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Συγνωμη ρε φιλε εψεξα και εκει αλλα δεν με καλιπτει..Γνωριζει κανεις κανενα προγραμμα να με προτεινει?
merez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Ρε φίλε το linux τι σχέση έχει με αυτό που θες? Άσε που αν γνώριζες από linux δε θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις... Το bluejacking ήταν μόδα που σχεδόν πέρασε...
gherudos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 to bluejacking ginetai mono mesw java h symbian kai gia na to leitourghseis prepei na ksereis pws na xeirizesai java efarmoges kai symbian.
blacking Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 esy prin matheis ikseres????????mono ayto apanta.file den eisai sostos alla sygnomi pou sto leo.edo tha matho ego kati apo sena kai si apomena.swsta?filika.apo java efarmoges kati psila ksero.voithame pos tha asxolitho.
migel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Συγνωμη ρε φιλε εψεξα και εκει αλλα δεν με καλιπτει..Γνωριζει κανεις κανενα προγραμμα να με προτεινει? Καλησπέρα . 3 προγραμματάκια κυκοφορούν για την δουλειά που θέλεις . 1. Blooover 2. BT browser 3. BT Explorer Δοκίμασε και πες μας .
blacking Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 re file pos tha ta valo sto kinhto?ola ta arxeia tha valo oti katevasa?
migel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Το κάθε αρχείο είναι και άλλο πρόγραμμα. ΥΣ. Εχω το K750i στο οποίο μπορώ να περάσω αρχεία μέσω bt ή μέσω καλωδίου ή μέσω Card Reader , στο Κ700 απο οσο ξέρω μπορείς να τα στείλεις μέσω BlueTooth .
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα.Θα ειχε καποιος την ευγενικη καλοσυνη να μου πει συνοπτικα τι ειναι το bluejacking?Σε ΝΟΚΙΑ γινεται?Σας ευχαριστω!
migel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα.Θα ειχε καποιος την ευγενικη καλοσυνη να μου πει συνοπτικα τι ειναι το bluejacking?Σε ΝΟΚΙΑ γινεται?Σας ευχαριστω! Παω στοιχημα οτι λιγοι απο εμας το εχουνε σκεφτει! Bluejacking κυριοι (και κυριες), και για να γινω πιο συγκεκριμενος φανταστειτε αυτο: Καθεστε μεσα στο τρενο, το cinema η καπου οπου υπαρχει πολυς κοσμος μαζεμενος. Εκει που βαριεστε λετε δεν κανω ενα Bluetooth scan και ξαφνικα Voila καποιο ανυποψιαστο θυμα ειναι στην ζωνη εκπομπης σας. Φτιαξτε ενα νεο contact με κατι προσβλητικο οπως πχ: "το ξερω οτι εχεις μικρο πουλακι" και στειλτε το. Μολις το κινητο του αλλου χτυπησει απολαυστε. Το κολπο αυτο δουλευει κατα κανονα εναντιον Nokia 7650 και 6310 που εχουνε απο default το bluetooth option στο discoverable. Απολαυστε υπευθυνα Πηγή: myphone ( εδώ η συνέχεια ) Και άλλο ένα link
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 endiaferon.ti mathenei kaneis.genikos se polous xorous blepeis oti iparxoun bluetooth anixta.kai tou allou tou bgenei to minima etsi sto xima?
S2Katana Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Βασικα αυτο ειναι κατι που το ζητουσα καιρο.Το μεχρι στιγμης προβλημα ειναι οτι αν κανεις search και βρεις καποιες συσκευες, αν επιχειρησεις να συνδεθεις ζηταει απο το κινητο του αλλου να κανει αποδοχη.Πχ χθες στο Village Park στου Ρεντη βρηκα 45 κινητα τριγυρω μου...ε ρε γελια!!!Απο την αλλη, προχθες καποιος στη σχολη μου εστειλε κατι αρχεια μεσω bluetooth χωρις εγω να κανω acceppt...Κατι μου μυριζει εδω.Για να το ψαξουμε το θεμα insomniacs!
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 mipos exeis balei na ta kanei auto accept.to p800 otan to ixa to ekane.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.