Προς το περιεχόμενο

Άτομα με γνώσεις δημιουργίας trainer

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εγω μπορει να μην ειμαι γιατι παω Πατρα!Θα προσπαθησω να μπω απο εκει αλλα δε νομιζω να μπορεσω...

Δημοσ.

Δευτερα 7/1 στις 9 το βραδι δεν ειπαμε?Αυριο ειναι Σαββατο, γιορταζει η μιση Ελλαδα(Αγιος Ιωαννης) και καποιοι θα εχουν καλεσμενους...

Δημοσ.
Δευτερα 7/1 στις 9 το βραδι δεν ειπαμε?Αυριο ειναι Σαββατο, γιορταζει η μιση Ελλαδα(Αγιος Ιωαννης) και καποιοι θα εχουν καλεσμενους...

Αύριο έχει 7......! ΟΚ τη Δευτέρα με βολεύει καλύτερα!

Τη Δευτέρα 9/1 στις 21:00 το ραντεβού μας!

Δημοσ.

@ipnotistis: to DOTA einai multiplayer game. De mporeis na cheatareis se mp games ektos ki an exeis prosvasi sto host/server.

Twra an kaneis to host se net cafe pali de mporeis na ekteleseis trainer.

Epipleon trainers gia tetoiou eidous games einai sxedon adynato na ftiaxtoun giati oi times den einai se kapoia sygkekrimeni memory address alla ginetai dynamic allocation.

Alla 8a i8eles na klepseis tous filous sou? Egw kai o katana xrisimopoiousame trainer sto freelancer multiplayer gia ta l7 gia na paizoume me ta terata skafi kai oxi me tin arxiki kour@d@ pou sou dinei alla itan prosymfwnimeno kai to kaname gia logous enhancement. To idio mporeis na kaneis sto dota me filous sou se spiti i apo to net me to server na trexei sto pc sou alla 8a prepei na to kaneis me to xeri.

Bres to TSearch kai psaksou ligo.

Δημοσ.

Επειδή χθες πάλι 5 άτομα ήμασταν, ορίσαμε κάτι ρόλους για όσα άτομα ήταν εκεί και αποφασίσαμε να "πειράξουμε" το pinball των windows xp για score και άπειρες μπίλιες ώστε να εξοικειωθούν όσοι δεν έχουν εμπειρία. Με το Tsearch το κατάφερα και σύντομα θα γράψω και ένα tutorial...

Δημοσ.

λυπάμαι που έχασα τη συνάντηση, ενδιαφέρομαι και εγώ για ομάδα trainer. για αρχή δημιούργησα ένα trainer για το παιχνίδι Κούπες αλλά θέλω να το δοκιμάσουν κι άλλοι για να δώ αν οι διευθύνσεις στην μνήμη αλλάζουν ή είναι μόνιμες. μερικές φορές που δοκίμασα να κλείσω και να ανοίξω το παιχνίδι, δούλεψε κανονικά αλά θέλω επιβεβαίωση. μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://rapidshare.de/files/10890192/Hearts_by_Microsoft.exe.html

πατώντας το κουμπί ή το F8, το σκορ θα μηδενίζεται στην αρχή κάθε γύρου.

επίσης βρήκα διευθύνσεις για τα points για το PES-Shop στο PES5 και τις διευθύνσεις για τα σκορ η οποίες είναι dynamic. δεν έχω δουλέψει με dma ακόμα αλλά το παλεύω.

ΥΓ: ναί, ξέρω ότι το patch του wolf περιέχει points αλλά ήθελα απλά να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Συγνωμμη που εχασα τη συναντηση αλλα εσπασα το ποδι μου και τι να κανουμε, στο νοσοκομειο ημουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...