pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ego palikaria den mporo gia Pempti stis 9. Exo kanonisei na pao se mia sinavlia. Tha mporo omos meta tis 11 logika. Genikotera me volevei kathimerines giro stis 11 giati eimai oli mera sto treksimo. Savvatokiriako bebaia to programma mou einai kapos pio xalaro. Αν είναι για 11 εντάξει. Εγώ μπορώ!
godlike Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Den exo idietero provlima me tin ora alla an ginetai na poume ti chat client tha xrisimopoiisoume giati den exo kanenan egatestimeno sto mixanima mou. P.S.: Epipleon eimai teleios asxetos me to thema tou chat
gio@ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 egw lew me msn den 3erw an exete oloi!Stis 11 kala einai den exw problem
pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Den exo idietero provlima me tin ora alla an ginetai na poume ti chat client tha xrisimopoiisoume giati den exo kanenan egatestimeno sto mixanima mou. P.S.: Epipleon eimai teleios asxetos me to thema tou chat Απ'ότι φαίνεται θα μπούμε με MSN Messenger. Είναι πολύ απλό αν έχεις ένα hotmail account. Θα σου τα εξηγήσουμε εμείς τα υπόλοιπα!
pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 [url']http://www.xcheater.com/cheattools.aspx[/url] Πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα! Ευχαριστώ!
Bougas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 opios endiaferete na fiaksoume omada gia Cr..... as stilei pvt!!!
KenZone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Εγώ κοιτούσα για κάτι εντελώς ερασιτεχνικό' date=' που θα το κάνουμε για τον ελεύθερο χρώνο μας! Βέβαια δεν μιλάω για τόσο περίπλοκα trainers όπως για NFS, αλλά αν στην πορεία προκύψει κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο! Και πάλι επαναλαμβάνω, χωρίς πίεση, απλά για πλάκα! Με έχει βολέψει πολύ το TSearch για αναζήτηση καταχωρήσεω στην μνήμη και για αλλαγή τους ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση στις ανάγκες μας. Είναι απο τα πιό πλήρη προγράμματα που έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ μετά και το trainer maker kit που νομίζω έχει πολλές λειτουργίες. Θα χαρώ πολύ να "συνεργαστούμε"! EDIT: godlike, είδα από την υπογραφή σου ότι γνωρίζεις προγραμματισμό σε assembly που θα μας βοηθήσει πολύ! Το TSearch έχει assembly editor on the fly και σου δίνει και τις ενέργειες ώστε να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις στο trainer maker kit.[/quote'] xrisimopoiw ta idia ergaleia me esena kai exw ftia3ei arketa trainers gia paixnidia .. kamia 50ara dld ... oti 8es mou les ..
pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 xrisimopoiw ta idia ergaleia me esena kai exw ftia3ei arketa trainers gia paixnidia .. kamia 50ara dld ... oti 8es mou les .. Αν θες, μπορείς να συμμετάσχεις και εσύ στην ομάδα... αν είναι στείλε pm ;-)
KenZone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 opios endiaferete na fiaksoume omada gia Cr..... as stilei pvt!!! programmer eisai ?? ti glwsses 3ereis ?? exeis ftia3ei kanena pou na douleuei ?? an mporeis na me voi8iseis giati exw apotuxei oles tis proigoumenes fores pou prospa8isa eimai mesa ...
ntg_net Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ενα καναλι στο IRC αν χρησιμοποιει κανεις ... #TrainerGR
pkoutsias Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ενα καναλι στο IRC αν χρησιμοποιει κανεις ... #TrainerGR Νομίζω το ένα ιδιωτικό κανάλι στο IRC είναι καλύτερο από το MSN. Δεν δίνεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς χρησιμοποιείται το mIRC ώστε να συναντηθούμε εκεί την Πέμπτη?
S2Katana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Λέω να κανονίσουμε ένα real-time chat γιατί έτσι δεν γίνεται δουλεία. Τι λέτε για Πέμπτη βράδυ (κατα τις 9)? Όσοι συμφωνούν να ποστάρουν εδώ. Αν υπάρχει κάποιος που δεν τον βολεύει η ώρα να το πει να το αλλάξουμε. Οκ, μεσα.Καλυτερα chat σε κανα msn/yahoo, εχω ξεχασει πως δουλευει το irc!
S2Katana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Fysika de doulevei se mutliplayer games. Nα που και εσεις οι PCακηδες κανετε λαθη...Φυσικα και δουλευει σε mp games, αρκει να πειραχτουν οι τιμες του παιχνιδιου στον server..Ξεχασες ποσες ωρες περασαμε παιζοντας Freelancer σε lan σπιτι σου, εχοντας ομως πειραξει τα χρηματα μας για να εχουμε καλυτερα διαστημοπλοια???
bakxaf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 gia sas kai apo mena. dolimasa kapoia programatakia opos MAGIC TRAINER CREATOR, TSearch, Game Trainer v2.01 kai to ArtMoney SE v7.15. to ArtMoney SE v7.15 einai oxi aplo alla pisreuo kai paidakia tou dimotikou tha mporosan na xrisimopoihsoun. edo tha vreire thn ekdosh 6.22 http://www.xcheater.com/cheattools.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.