Προς το περιεχόμενο

Άτομα με γνώσεις δημιουργίας trainer

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγω ειμαι μεσα, εχω ελευθερο χρονο το καλοκαιρι, αλλα το κακο ειναι οτι ειμαι ασχετος... :(

Μονο λιγη python και C ξερω, τιποτα αλλο, και ειμαι ασχετος με τα windows.Εχω καποιες γνωσεις linux αλλα τι να τις κανουμε θα μου πειτε.

By the way με το Tsearch το κανονισα το pinballακι, αλλα αυτο ειναι της πλακας. :P

Τελως παντων, αν ειναι να συναντηθουμε(ειτε) τοτε αυτη τη φορα να ερθουμε(ετε) ολοι, οχι οπως ειχε γινει πριν, και αν ειναι να φτιαξουμε(ετε) κανενα site της πλακας να μπουμε(ειτε) σε καποια ταξη, οκ παιδες?

Παντως μεγαλη μου τιμη και χαρα να παρω μερος στην ομαδα, σε οποια θεση και αν με βαλετε, μπορει να ειμαι ασχετος αλλα θελω, θελω να μαθω.8) :D

Δημοσ.

Μαζευόμαστε σιγά σιγά...ωραία!

Όλα αυτά που συζητάμε πρέπει να γίνουν αφού κάνουμε μια συνάντηση! Γιατί τί site θα φτιάξουμε χωρίς όνομα...? ΟΕΟ??? Λοιπόν λέω να κανονίσουμε καμιά συναντησούλα στο MSN (ή σε κανένα IRC που θα είμαστε καλύτερα!) Πείτε ώρες που σας βολεύουν για να κανονίσουμε!

Δημοσ.

Παναγιωτη, ωραια η ιδεα σου για συναντηση σε irc, βολευει πιο πολυ απο msn.Κανονιστε channel, ωρα, κτλ να τα πουμε σε μερικες μερες ολοι μαζι, να δουμε και για site κτλ, προτεινω να κανουμε κανενα forumακι στο site για να επικοινωνουμε απο εκει και κανενα πινακα με ανακοινωσεις για οργανωση και καμια λιστα επιπλεον με τα μελη.

Δημοσ.

Ας αναλάβει κάποιος το IRC και τα channels γιατί δεν έχω αρκετές γνώσεις για κάτι τέτοιο....:neutral:

Όποιος Web Developer ενδιαφέρεται εθελοντικά να φτιάξει ένα μικρό site με ελάχιστες απιτήσεις ευπρόσδεκτος....

Χώρο για το forum είναι νομίζω πολύ εύκολο να βρούμε αν και πιστεύω ότι προς το παρόν ένα forum που είναι hosted και σεταρισμένο (για αρχή) είναι ότι πρέπει....

Λέω για την Δευτέρα όποιος μπορεί κατα τις 8 το απόγευμα νομίζω είναι καλά...όποιον δεν βολεύει η μέρα/ώρα ας το πει να κανονίσουμε κάτι άλλο!

Δημοσ.

Παιδια μια φορα μονο ειχα χρησιμοποιησει irc.Ας το κανουμε στο MSN, να ξαναοργανωθουμε, και μετα το κανουμε και στο IRC.Μια χαρα ειναι η ωρα.

Δημοσ.

Οκ παιδια, ετσι κι αλλιως δε μου αρεσει ουτε εμενα το irc.

Μονο junk συζητησεις γινονται εκει βρε αδερφε.:-P

Λοιπον, δευτερα 8 το απογευμα σε msn, δηλαδη αυριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...