Προς το περιεχόμενο

Άτομα με γνώσεις δημιουργίας trainer

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σκέφτηκα, επειδή πολλοί έχουν εξεταστική, να γράψουμε εδώ από πότε μπορεί ο καθένας να αρχίσουμε τις συναντήσεις. Εγώ μπορώ όποτε θέλετε.

Επίσης όποιος μπορεί να φτιάξει τίποτα γραφικά για την ομάδα, ξέρετε διάφορα logo κτλπ.

Αυτά για τώρα!

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμάν!!! Τώρα νοιώθω τύψεις.... Το linux4ever το έγραψα για το GIMP... Δεν είναι το όνομα της ομάδας... Και έκανες τόση δουλειά.... Συγγνώμη...

Πάντως η δουλειά είναι πολύ καλή! Μπράβο!

Δημοσ.

Καλα δεν πειραζει.Απλα εδωσα καποια δειγματα του πως μπορει να δειχνει.Εγω ψηφιζω το 3ο, το 6ο και το 7ο.Βεβαια γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.

Άμα είχα χρόνο θα καθόμουν εγώ με Illustrator + Photoshop CS2 στο mac.

Μπορείς να βγάλεις τρομερά πράματα. Μπορεί να ζητήσω από ένα φίλο που κάνει επαγγελματικά τέτοιες δουλειές να μας στήσει ένα στα γρήγορα.

Δημοσ.
Άμα είχα χρόνο θα καθόμουν εγώ με Illustrator + Photoshop CS2 στο mac.

Μπορείς να βγάλεις τρομερά πράματα. Μπορεί να ζητήσω από ένα φίλο που κάνει επαγγελματικά τέτοιες δουλειές να μας στήσει ένα στα γρήγορα.

Αγαπητε ασε και σε εμενα να κανω κατι στην ''ομαδα'' που θα στησουμε...Εσυ κατσε να πρηχτεις με το προγραμματιστικο κομματι...

Υ.Γ. Ενδιαφερουσα η νεα υπογραφη σου.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να περνετε τοσο σοβαρα μια ομαδα που για την ωρα το μονο προγραμμα με το οποιο εχει παιξει ειναι το pinball και μαλιστα με προγραμματα οπως το tsearch που δεν ειναι δικα της.:P

Παντως εμενα μου αρεσαν τα 2,3,5, και 6 logo.;)

Αλλα εννοειται οτι δεν θα μπει τετοιο ονομα λογω trademarks και copyrights.

Να κανονισουμε ομως να δουμε αν θα κανουμε τιποτα, να μαθουμε, γιατι τωρα τελευταια χαθηκαμε.

Δημοσ.

Βασικά είναι λίγο ζόρικα τα πράματα για τους περισσότερους φοιτητές.

Εγώ προσωπικά έχω να δώσω:

-Μαθηματικά

-Μαθηματικά ΙΙ - διπλά ολοκληρώματα, διαφορικές εξισώσεις κτλ.

-Αριθμητική Ανάλυση - αφήστε το καλύτερα

-Φυσική - o yezzz

-Ψηφιακά

-Λειτουργικά Συστήματα - holy sh.t μη διανοηθείτε να ρωτήσετε τι ύλη καλύπτει αυτό γιατί....

-Δομές Δεδομένων - όχι queue, stack, array αλλά tree, B-tree και άλλα τέτοια

-Αλγόριθμοι/Πολυπλοκότητα αλγορίθμων - ξέρετε τον αλγόριθμο Lempei-Ziv 77 & το Huffman coding που "ζιπάρουν" δεδομένα; Ε αυτό.

Αυτά βέβαια αφορούν τη δικιά μου σχολή. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από δω μέσα περνάνε κάποιο αντίστοιχο μανίκι.

Σας προτρέπω να τα πείτε να ξεδώσετε λίγο. Και να συνειδητοποιήσετε πόσο διάβασμα έχετε ακόμα....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφορά μετά απο εξετάσεις εξεταστικές σχολεία και ότι μας εμπόδιζε από το να ασχοληθούμε με την ομάδα! Τι θα λέγατε να αρχίσουμε την δουλειά?

Είχαμε μείνει στην εργασία για το pinball των Windows (XP???) με το εργαλείο TSearch ώστε να έχουμε άπειρες μπάλες. Όποιος έχει εργαστεί πάνω σε αυτό και όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το pinball αλλά και με την ομάδα να postάρει για να ανασυνταχτούμε λιγάκι...

Απ' ότι θυμάμαι υπήρχε ασυμβατότητα με τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού οπότε καλό θα ήταν να αναφέρουμε και την έκδοση στην οποία εργαστήκαμε (φαίνεται στο μενού About Pinball).

Αυτά μέχρι τώρα! Περιμένω συμμετοχές!

Δημοσ.

Καλησπερα.Εγω οπως και παλαιοτερα, προσφερομαι να βοηθαω στο θεμα του τεσταρισματος των trainers που θα παραγονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...