pkoutsias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Για όσους δεν καταλάβανε, θα ήθελα άτομα που να γνωρίζουν να δημιουργούν trainers ώστε να κάνουμε μία μικρή ομαδούλα (Γνωρλιζω και εγώ, αλλά είναι καλύτερα μία μικρή ομάδα). Επίσης κάποιος που έχει την δυνατότητα να φτιάχνει κάθε είδους λογότυπα και κάποιος που είναι web developer και ενδιαφέρεται να συμετάσχει είναι ευπρόσδεκτος! Περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις (ονόματα, τρόπος λειτουργείας κτλπ) αργότερα! Το θέμα δεν μου πήγαινε να το ποστάρω στις αγγελίες...μου κάνει κάπως! Αν δεν είναι στο στυλ του φόρουμ, που νομίζω ότι είναι, ζητάω απο τους διαχειριστές να το διαγράψουν ή να το κλειδώσουν! Ευχαριστώ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Το θέμα μεταφέρεται στο forum "Παιχνίδια" κατόπιν αιτήματος του αρχικού poster.
drm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα, μπορώ να γράψω κάτι σε Delphi, ώστε να γράφει στην μνήμη του παιχνιδιού και να κρατάει τα λεφτά σταθερά ή την ζωή ή κάτι τέτοιο... Αλλά από εκεί κ πέρα εξαρτάτε πόσο θέλουμε να το τραβήξουμε... Πλάκα, πλάκα, δεν είναι τπτ ιδιαίτερα δύσκολο.... Από την άλλη πολύπλοκα inteface (βλ. trainer του NFS UII που σου επέτρεπε να φτιάξεις τα αμάξια από τον trainer) σίγουρα θέλουν πολύ δουλεία και αρκετό ψάξιμο στην μνήμη ώστε να δει κάποιος πώς το παιχνίδι τα χειρίζετε όλα αυτά. Το κάκο είναι ότι τον μαϊο πάω φαντάρος... και τώρα τρέχω με το μάστερ, αλλά σίγουρα θα βρω λίγο χρόνο να γράχω λίγο κώδικα, Οπότε, εάν είναι να κάνουμε κάτι καλό, τότε είαμι μέσα...
godlike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Mipos mporeis na mas peis poia ergaleia xrisimopoieis??
pkoutsias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Από την άλλη πολύπλοκα inteface (βλ. trainer του NFS UII που σου επέτρεπε να φτιάξεις τα αμάξια από τον trainer) σίγουρα θέλουν πολύ δουλεία και αρκετό ψάξιμο στην μνήμη ώστε να δει κάποιος πώς το παιχνίδι τα χειρίζετε όλα αυτά. Εγώ κοιτούσα για κάτι εντελώς ερασιτεχνικό, που θα το κάνουμε για τον ελεύθερο χρώνο μας! Βέβαια δεν μιλάω για τόσο περίπλοκα trainers όπως για NFS, αλλά αν στην πορεία προκύψει κάτι τέτοιο δεν θα ήταν άσχημο! Και πάλι επαναλαμβάνω, χωρίς πίεση, απλά για πλάκα! Mipos mporeis na mas peis poia ergaleia xrisimopoieis?? Με έχει βολέψει πολύ το TSearch για αναζήτηση καταχωρήσεω στην μνήμη και για αλλαγή τους ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση στις ανάγκες μας. Είναι απο τα πιό πλήρη προγράμματα που έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ μετά και το trainer maker kit που νομίζω έχει πολλές λειτουργίες. Θα χαρώ πολύ να "συνεργαστούμε"! EDIT: godlike, είδα από την υπογραφή σου ότι γνωρίζεις προγραμματισμό σε assembly που θα μας βοηθήσει πολύ! Το TSearch έχει assembly editor on the fly και σου δίνει και τις ενέργειες ώστε να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις στο trainer maker kit.
godlike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 EDIT: godlike, είδα από την υπογραφή σου ότι γνωρίζεις προγραμματισμό σε assembly που θα μας βοηθήσει πολύ! Το TSearch έχει assembly editor on the fly και σου δίνει και τις ενέργειες ώστε να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις στο trainer maker kit. Endiaferon!! Katevasa tin 1.6 (einai i teleutaia??) kai tha to koitakso simera. An kai den exo xrisimopoiisei pote trainer ksero ti peripou einai. Giati oxi ama mporo na voithiso kapou. Koitao to TSearch kai ta ksanaleme!
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Με έχει βολέψει πολύ το TSearch για αναζήτηση καταχωρήσεω στην μνήμη και για αλλαγή τους ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση στις ανάγκες μας. Είναι απο τα πιό πλήρη προγράμματα που έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποιώ μετά και το trainer maker kit που νομίζω έχει πολλές λειτουργίες. Πραγματικα εξαιρετικο εργαλειο...Οτι πρεπει για να πειραζεις χρηματα η γενικα credits...Αφηστε που ειναι πολυ απλο και βολικο στη χρηση!
pkoutsias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 drm, Godlike kai S2Katana σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε σε αυτήν την ομάδα που λέμε? Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm. Το TSearch έχει και μία επιλογή που λέγεται Network Search, για τα παιχνίδια που δεν επιτρέπουν Alt+Tab ώστε να κάνεις αναζήτηση από απομακρυσμένο υπολογιστή! Καλό ε?
Isle Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο παιχνιδι θα διαλεξετε?Σας προτεινω UT2004, οχι μονο γιατι μου αρεσει αλλα και επειδη το filesystem του κτλ μου φαινονται ευκολα.Εγω δεν εχω γνωσεις προγραμματισμου ουτε trainer, αλλα θα ενδιαφερομουν αν μπορω να βοηθησω σε κατι, αν οχι απλα για να βλεπω τι κανετε και να μαθω κι εγω.
pkoutsias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Ποιο παιχνιδι θα διαλεξετε?Σας προτεινω UT2004, οχι μονο γιατι μου αρεσει αλλα και επειδη το filesystem του κτλ μου φαινονται ευκολα.Εγω δεν εχω γνωσεις προγραμματισμου ουτε trainer, αλλα θα ενδιαφερομουν αν μπορω να βοηθησω σε κατι, αν οχι απλα για να βλεπω τι κανετε και να μαθω κι εγω. Ευχαρίστως να συμετάσχεις! Δεν θα ασχοληθούμε με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με όσα παιχνίδια μπορούμε!
Isle Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Θα προσπαθησω ευχαριστως οσο περισσοτερο μπορω.Θελω να μαθω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 to T-Search poy mporw na to brw(na to katebasw dld..)...den polyendiaferomai gia dhmhoyrgia trainers alla 9elw na dw pws doyleyei kai an mporw na to xrhsimopihsw ws debugger...
gio@ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 to T-Search poy mporw na to brw(na to katebasw dld..)...den polyendiaferomai gia dhmhoyrgia trainers alla 9elw na dw pws doyleyei kai an mporw na to xrhsimopihsw ws debugger... den 8hmame pou to vrika allagia auto yparxi kai to google! 8elw na symetasxw kai egw sth trainer team guys
pkoutsias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές συμετοχές! Βλέποντας τον ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών, λέω να περάσουμε στην φάση της οργάνωσης της ομάδας (όνομα, ιστοσελίδα, μέλη, ψευδώνυμα μελών κτλπ) Θα αφήσω ένα περιθώριο μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα, και όσοι θα μου έχετε στείλει pm και θα τηρήτε μερικές προδιαγραφές (όχι κάτι σπουδαίο, βασικά πράγματα) θα είστε τα πρώτα μέλη. Καλό θα ήταν μαζί με το pm που θα δηλώνετε επιθυμία για συμμετοχή, να αναφέρετε αν έχετε ξαναασχοληθεί με trainers, αν ξέρετε προγραμματισμό, να προτείνετε ένα όνομα για την ομάδα και ένα nickname για εσάς (καλό θα ήταν το nickname σας να μην το έχετε ξαναχρησιμοποιήσει, αλλά να είναι καινούριο), αν έχετε ευριζωνικές συνδέσεις, μερικά στοιχεία σας (ηληκιά, ασχολίες κτλπ) καθώς και αν γνωρίζετε κανέναν που να ασχολείται με δημιουργία ιστοσελίδων, logos, graphics κτλπ, ή ξέρετε εσείς οι ίδιοι! Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και το φόρουμ για την φιλοξενία της "αγγελίας"!
Sub umbra dei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Εξηγείστε λίγο τι είναι ενα trainer γιατί δεν είμαι σίγουρος; :oops: Έχω γνώσεις προγραμματισμού (C,Java) και αν μου φανεί ενδιαφέρον και είναι στις δυνατότητές μου θα ήθελα να συμμετάσχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.