Nycos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Hello all... Απόκτησα το δώρο για την γιορτή μου (+ των XMAS) πρωινιάτικα... Εψαχνα καιρό ενα οικονομικό 14αρι (μηχανόβιος και με προβλημα στην μέση) και αποφάσισα αφου το είδα και μου άρεσε να παρω το HP 1444ea που το έχει το πλαισιο (1099 με 12 ατοκες...). Απο σελίδα ΗP Το μόνο του κακό είναι οτι δεν έχει wireless... εψαξα λίγο στο νετ και είδα στην HP.com οτι στο συγκεκριμένο λαπτοπ βάζει την miniPCI Intel 2200bg, ειναι η ίδια που βάζει και στα λαπτοπ το πλαισιο οποτε δοκιμάσαμε να του βάλουμε πάνω μια, ατυχία, ανοιγει και πεταει στην οθόνη: "104-Unsupported wireless network device detected. System Halted. Remove device and restart." Οπότε πάμε για την λύση wifi μέσω USB or PCMCIA... εκτος αν το εχει ψάξει κανενας και υπάρχει καποια minipci που θα παίξει.... Γενικά παντως είμαι happy, ομορφο monitor, λειτουργικότατο touchpad (ποτέ δεν τα συμπάθισα!!!), πολύ ποιοτική κατασκευή κτλ... Ισως ως AMDακιας έπρεπε να επιλέξω το ACER 5032 (14ρι με Turion, 80GB, ATI shared,....) και 100 ευρω πιο οικονομικό αλλα είπα ασε το Acer και πάρε κάτι πιο ποιοτικό... Τι λέτε αξίζει η 3χρονη επέκταση εγγυησης της HP? Πείτε και απόψεις αποριες κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r3b Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 πουστι@ της HP για να βάλεις το δικό της module με τα ?150+ αντί για τα ?35. Πήγαινε HP, κατέβασε τους drivers και δες στο .inf τι εχει μήπως και βρεις το ίδιο version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nycos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Το error το πετάει μετα απο το bios και οχι μεσα στα windows, ο νους μου πηγε για bios update αλλα μου το δωσαν up to date οποτε και δεν το εψαξα παραπέρα.... ίσως άλλη mini pci να την δεχτεί... στο google βρήκα πολλά laptop που πετάξαν αυτό το error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε καλορίζικο. Επειδή και εγώ σήμερα το είδα στο διαφημιστικό του πλαισίου και το έβαλα στο μάτι πες μας μόλις δοκιμμάσεις ποιά είναι η αυτονομία της μπαταρίας? Στο διαφημιστικό αναφέρει οτι είναι 8 cell αρα πρέπει να κρατάει αρκετα. Η οθόνη είναι clare view ή απλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nycos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 @ Jeronymo Thanks.... Λοιπον, η μπαταρία ειναι 6-cell!!! το λέει στο κουτί και είδα και στο νετ τον κωδικό της... Δεν δοκιμασα μπαταρια ακομα, το φορτιζα και προς το παρον ειμαι σπιτι, θα την αραξω bed σε λίγο να απολαύσω wifi net... οποτε θα σου πω σύντομα. Το remote που έχει είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Πάνε δέστο, είναι αρκετά ποιοτικό... πιστευω αν κ το ACER που έγραψα σαν 14αρι φαντάζει πιο γκαζατο ειναι ακόμα ενα Acer.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Θα περάσω αύριο μάλλον να το δώ από κοντά. Πώς απέκτησες τελικά WiFi?Πόσο σου στοίχησε? Είμαι μεταξύ αυτού και του Toshiba L20-110, το οποίο όμως είναι πιό βαρύ και με 15" οθόνη, γεγονός αρνητικό για μένα αφού με ενδιαφέρει αρκετά το μικρό μέγεθος, αλλά έχει WiFi και 4 ώρες αυτονομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nycos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Jeronymo, τελικά εβγαλε 4.30+ ωρες στο κρεββατι με χρηση ιντερνετ με wifi, πήρα το Asus 167g (usb stick), εχει το καλό οτι μπορεί να γίνει και AccessPoint οπου μπορεις να συνδεθείς wifi με άλλο laptop!!... 38 με φπα απο Πλαισιο... Ασε που το συνοδευτικό του software είναι απιστευτα καλό!!! (αν το παρεις κατεβασε τους τελευταιους του drivers απο το site της Asus...). Αν δεις το Toshiba σε σχέση με αυτό πιστεύω οτι θα το προτιμήσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Πήγα και το είδα τελικά σήμερα. Όντως πολύ ωραίο μηχανάκι. Είμαι σε μεγάλο διλημμα. O TOSHIBA L20-101 έχει μερικά καλύτερα χαρακτηριστηκά όπως πιό γρήγορο σκληρό (5400rpm) και ένα chip μνήμης στα 512 και WiFi. Οι μπαταρίες τους από ότι λένε είναι παρόμοιες σε αυτονομία (αν και μου φαίνεται περίεργο να κρατάει το ίδιο η 15" οθόνη) Το πολύ μεγάλο θετικό του HP είναι η οθόνη του (πιό μικρή και νεότερης τεχνολογίας) Επίσης στο ΠΛΑΙΣΙΟ είδα και ένα 14 ACER (5032W) με Turion 64 που ήταν ωραίος εμφανισιακά (αλλά αυτός δεν είναι λόγος να το αγοράσω, άσχετα αν επέμενε ο πωλητής του καταστήματος) και φθηνότερος αν και με τα ίδια χαρακτηριστικά (επίσης είχε και κάρτα ΑΤΙ με 64 ΜΒ dedicated και 64 shared η 32 και 32 δεν θυμάμαι ακριβώς) Καμιά βοήθεια στο δίλημμά μου? ΗP DV 1444EA h TOSHIBA L20-101? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Toshiba M70-122 μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Όντως καλό μηχάνημα και αυτό αλλά από αυτονομία τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeminiMAX Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 3 ωρες περιπου, το πηρε φιλος απο Πλαισιο στα 1200 με δωρο τσαντα(35?) και 12μηνη pstn. η μπαταρια ειναι 4000mAh, αθορυβο και Toshiba... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Φιλοι GeminiMAX και Nycos τελικά και εγώ laptop-θηκα!!!Πήρα Μ70-122 που μου πρότεινες GeminiMAX. Οντως πολύ καλό μηχάνημα (αν δε μου το πρότεινες δε 8α το είχα προσέξει) Αν και με βαριά καρδιά δεν πήρα το ΗΡ του Nycos. Το θέμα είναι ότι και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα όπως και ο nycos συγκεκριμένα η μπαταρία που είχε το μηχάνημα είναι 6 κελλιών και όχι 8 όπως διαφημίζει παντού το πλαίσιο. Άνοιξα και σχετικό post για το θέμα αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι μεγάλη κοροιδία από πλευράς πλαισίου. Anyway αφού στρώσω το μηχανάκι αυτές τις μέρες και θα σας πω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.