Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για το Α1667G2

gnikol21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα του θορύβου στην εκκίνηση, όπως είπα και πριν, επικοινώνησα με την Fujitsu Siemens στην Αθήνα και μου είπαν ότι το ξέρουν, έχει αναφερθεί, είναι καινούργιο και περιμένουν απάντηση από Γερμανία. Κράτησαν τα στοιχεία μου για να με ενημερώσουν σχετικά, σε περίπου 15 μέρες, όπως είπαν.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου εμφανίστηκε και εμενα αυτός ο ήχος στην εκκίνηση,μηπώς πήρε κανείς καμία απαντήση από την Fujitsu-siemens?

Βασίκα παρατήρησα ότι τον ήχο τον κάνει οταν το ανοίγω και δεν είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή

Δημοσ.

Το A1667G2 εξαντληθεί; ή μήπως το απέσυραν πήρα στην σιεμενς στην Αθήνα και μετά από πολλά τηλέφωνα αν και δεν τους ακουσα και σίγουρους είπαν πως σε είκοσι μέρες θα έρθουν. Μήπως τα απέσυραν για το πρόβλημα του ήχου που έχει αναφερθεί; το έχω παραγγείλει από ένα μαγαζί εδώ και μια εβδομαδα και δεν ξέρω πότε θα έρθει και αν θα έρθει. Αξίζει να περιμένω; Με turion 64 είναι το μοναδικό με αυτά τα χαρακτηριστικά και καλή τιμή, asus & Hp έχουν από ένα μοντέλο αλλά υστερούν. Για σεντρινο γίνεται χαμός αλλά δεν είναι 64 αρια άρα δεν έχουν μέλλον σωστά; Για δώστε καμιά ιδέα

Δημοσ.

ρε παιδια αυτονομια τι λεει? ειναι το στο μονο που κολλαω!

Μη μου λετε οτι εχει εξαντληθει γιατι θα τα παιξω απο μερα σε μερα το παραγγελνω κι περιμενω πολυ καιρο τωρα!!!

Δημοσ.

Πάντως το play24/7 το ξαναέβαλε στο site του την προηγούμενη Τετάρτη ή Πέμπτη (είχε αφαιρεθεί), με διαθεσιμότητα 4-7 ημερών. Ετοιμάζομαι να το χτυπήσω κι εγώ...αν και δεν ξέρω τι θα παίξει με τους Dual Core Turions...οι φήμες λένε για Μάρτη, αλλά...

Δημοσ.

Kserei kaneis allos gia tous dual core turions? Lete na bgoun meta ta telos twn apothematwn twn 1667? Pantws an katalaba kala, o 1667G1 me Athlon 4000+ einai men pio dynatos alla pio barys kai energoboros enw o Turion MT 37 ligo pio adynamos alla pio laptop user designed.

Δημοσ.

Σαφώς.

Ο Athlon έχει TDP 62Watts, ενώ ο Turion 25 (ο MT)

Για κάνε το λίγο πιο λιανά το "Αναγνωριστικό τοπικού Internet" γιατί με έχασες

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι θέμα windows (wireless network configuration κ.λπ.);

Η ασύρματη κάρτα υπάρχει...αν είναι ανοιχτή, θα δει τα δίκτυα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

alitheia mipos kserei kaneis ti ginetai me tin mpataria tou?

ton pira prin liges meres kai vlepo oti den krataei pano apo mia ora kai kati..:(

paizei kamia allagi stin mpataria??

na pame na paroume kamia alli an einai..

Δημοσ.

People, εγώ το χω συνέχεια στην πρίζα από την ώρα που το πήρα, 4ο μήνα τώρα και διαφορές στην διάρκεια δεν είδα!!!

Η μπαταρία του δεν θα κρατήσει για πάνω από 2 χρόνια, είμαι σίγουρος και πολλά λέω αλλά του κάνω και μια αποφόρτιση/εκφόρτιση κάθε μήνα και ίσως αυτό, όπως λένε και οι ειδικοί αλλά και διάφορα manual φορητών που έχω διαβάσει, την κρατάει «φρέσκια» και με μεγαλύτερη διάρκεια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Σχετικά με το θέμα του θορύβου στην εκκίνηση, όπως είπα και πριν, επικοινώνησα με την Fujitsu Siemens στην Αθήνα και μου είπαν ότι το ξέρουν, έχει αναφερθεί, είναι καινούργιο και περιμένουν απάντηση από Γερμανία. Κράτησαν τα στοιχεία μου για να με ενημερώσουν σχετικά, σε περίπου 15 μέρες, όπως είπαν.

Επειδή δεν το είδα να αναφέρεται κάπου σε αυτό το thread, και μπορεί κάποιος να το κοιτάξει αργότερα, λύση δόθηκε με νέο Bios, διαθέσιμο από το site της εταιρίας. Τρέχουσα έκδοση 1,06. Ο συγκεκριμένος ήχος εμφανίζεται και σε G1 και σε G2, κατά την εκκίνηση με τροφοδότηση από μπαταρία, αλλά όχι σε όλα τα laptops, ακόμα και με ίδια λοιπά στοιχεία. Στο δικό μου πάντως (G1) που υπήρχε το πρόβλημα αυτό, διορθώθηκε με το Bios Update, το οποίο απενεργοποιεί τα ηχεία κατά την διάρκεια του φορτώματος. Επίσης καλό θα ήταν να το εγκαταστήσουν και όσοι δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, καθότι βελτιώνει την απόκριση του τηλεχειριστηρίου (διαπιστωμένο ιδίοις όμμασι!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...