gap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 paidia exei sto piso meros, stin apenanti meria apo ekei p mpainei i o8oni, mia ypodoxi gia reuma.. den to eixa prosejei. jerei kaneis ti einai k giati to exei? mporei na trofodoti8ei apo ekei ;h prepei na trofodoti8ei apo ekei ??
metalmike Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 vres to analogo kalwdio apo to trofodotiko sou kai syndese to ekei!Prepei na trofodotithei apo ekei giati-nomizw-tha exei xamiloteres epidoseis i karta sou!To sigouro einai oti prepei na to syndeseis!
gregdais Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 file einai san exeis mia ferarri me koftes stis 3500rpm!!! vale TWRA revma!
gap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 se eyxaristw poly... exei kaneis tin idia?
Tenshi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 "Πρέπει" να τροφοδοτιθεί απο κεί.Οι πιο πολλές συγχρονες κάρτες είναι αρκετά απαιτητικές σε τροφοδοσία,που δέν μπορεί να την προσφέρει η pci/agp θύρα.Αν δέν συνδέσεις το molex (το βυσματάκι δηλαδή) υπάρχει κίνδυνος μέχρι και να καεί η κάρτα!
netmaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 exei kaneis tin idia? Εχω την ιδια, σε εμενα δεν δουλευε καν χωρις να συνδεσω το καλωδιο ρευματος(molex). Συνδεσε το τωρα γιατι μπορεις να παθεις μεχρι και ζημια.
spirosta Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Αυτή η κάρτα δεν καίγεται έτσι. Αλλά καλά δεν σου έβγαζαν μύνημα οι drivers ότι δεν έχει ρεύμα η κάρτα? Μια φορά το δοκίμασα και πέρα από το ότι η κάρτα έγινε καρούλι με έπριξε το σύστημα στις προειδοποιήσεις.
S2Katana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 giati-nomizw-tha exei xamiloteres epidoseis i karta sou!To sigouro einai oti prepei na to syndeseis! Εγω νομιζα οτι αν δεν το συνδεσεις δεν προκειται να δουλεψει καν!Μιλαμε για την AGP μονο ετσι?Γιατι εγω εχω 2 6600GT PCIXpress SLi και εχω συνδεσει μονο ενα εξτρα καλωδιο πανω στη μητρικη για να δουλεψει το SLi (EZplug)
gregdais Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 prin valw revma stin kartoula mou (6600gt agp 128mb POV) sto 3dmark03 den ekane tpt... to iksera vevea oti peftei i apodosi atis alla to eixa ksexasei unpluged...!!!
Biull Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ θα την αγοράσω την κάρτα αυτή σύντομα (ASUS 6600GT AGP)! Μπορεί κάποιος ίσως με Screenshots να με βοηθήσει; Τι καλώδιο θέλει;Καλώδιο από το τροφοδοτικό είναι; Τι θύρα είναι αυτή και που είναι;Οι κάρτες νομίζω μπαίνουν ανάποδα[με το ανεμιστηράκι προς τα κάτω(τουλάχιστον στην FX5200 μου)]!Πως θα μπαίνει το καλώδιο από το τροφοδοτικό γύρω - γύρω ;-) ; Παίζει το τροφοδοτικό μου να μην βγάζει τέτοιο καλώδιο ή να είναι κατειλημμένο το συγκεκριμένο καλώδιο; :-| Βοηθήστε γιατί χανόμαστε............................!!!!!!!!!! :-|
sotoman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 re ksekolla einai to koino molex pou vazeis ston skliro disko kai sta dvd roms.XALARA.....
S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Τελικα μονο για την AGP εκδοση μιλαμε.H PCIXpress δεν απαιτει ξεχωριστη παροχη ρευματος!
gap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 paidia tin karta tin evala se ena filo.den ijera gia to reuma.me apotelesma meta apo ligi ora gaming na kollaei to sustima olokliro.. tora to eida oti 8elei reuma. nomizame pos exei provlima.tin allajame k evale x800 tis ati. einai ligo fragkatos!... tora psaxnoyme na ti dosoyme giati perisepse...
alexb_10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 an thn xarizete, edw eimai egw pantws. Oxi xwris plaka, poso thn dinete?
S2Katana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Αφου μιλαμε για καινουρια καρτα, αν εχετε κρατησει και αποδειξη, νομιζω πως 140-160 ευρω ειναι πολυ καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.